Starity

Ötletdoboz

107 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 31. 18:14 #1321
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Christo @ 2011.05.31. 18:14)
Nem lesz abból semmi, ha félrekattintotok, mert ki kell töltenetek néhány infót, mielőtt elkülditek a jelentést.

Akkor jó biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan
2011. június 14. 21:39 #1322
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Most egy furcsa kérdés következik, de: Nem lehetne valahogy megszűntetni az "xy igazad van" vagy "xy egyetértek" jelmondatú hozzászólásokat? Az oké, ha valaki beírja, hogy "xy igazad van, bár szerintem..." és kiegészíti vagy valami, de kicsit unalmas néha a cikkeknél úgy olvasgatni a véleményeket, hogy minden második egyetért valakivel. Értem én, hogy nagy az egyetértés, de valami saját kommentár csak van... mert így önmagában - szerintem - nincs sok értelme a véleményezésnek. De gondolom ez is csak a jelvényért megy... pardon.gif
17 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Rap4ever8, chrisBrown14, Catherine, Miley-fan09, Bessie, thunderbird, dave095, Coco Selly, Twilight6, ivonn a demi fan, kriszti145, Grace Benning, liltoria, dóóra, DiscoDiva, janet7
2011. június 14. 21:45 #1323
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Sziasztok! Nekem lenne egy ötletem!
Néztem itt az előző oldalakat és ezt az ötletet nem láttam.

Mit szólnátok ahhoz, hogy ugye van egy sztárnak rajongója és lehetne "ellensége" vagy hogy is fejezzem ki magam. Szóval értitek.biggrin.gif

Kíváncsi lennék, hogy ilyen dzsásztinkának mennyi "ellensége" lenne. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Catherine, DR.CsajokO.o, Miley-fan09, thunderbird, cintia8597, Twilight6, ivonn a demi fan, dóóra
2011. június 14. 21:47 #1324
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.14. 21:45)
Mit szólnátok ahhoz, hogy ugye van egy sztárnak rajongója és lehetne "ellensége" vagy hogy is fejezzem ki magam. Szóval értitek.biggrin.gif
Kíváncsi lennék, hogy ilyen dzsásztinkának mennyi "ellensége" lenne. biggrin.gif

Inkább "utálója", nem? wink.gif De egyébként tök jó ötlet.
4 felhasználónak tetszik: cintia8597, thunderbird, olsenfan.., ivonn a demi fan
2011. június 14. 21:53 #1325
- törölt felhasználó -    
Emberek, nőjünk már fel, jó? Itt tényleg az a lényeg, hogy minél mélyebbre ássuk az oldal már amúgy sem túl magas színvonalát? Azt már meg sem említem, hogy ebből is mekkora veszekedések lennének... nem hiányzik ez senkinek! 110.gif dry.gif
12 felhasználónak tetszik: Bessie, lv3x, dave095, duracell, szavy, Lindsay019, kriszti145, Grace Benning, dóóra, DiscoDiva, janet7, LovelyBarbaraPalvin
2011. június 14. 21:57 #1326
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (DR.CsajokO.o @ 2011.06.14. 21:47)
Inkább "utálója", nem? wink.gif De egyébként tök jó ötlet.

tényleg! utálója! w00t.gif w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: cintia8597, ivonn a demi fan
2011. június 14. 22:00 #1327
cintia8597
cintia8597
bundáskenyér♥
Hozzászólás: 2781
Csatolások: 71
Azonosító: 128749
Hát nekem 1 javaslatom lenne :
Az hogy aki régen regisztrált és pédául: az a neve hogy AshleyTisdalefan és már nem szeretni Ashleyt hanem már mondjuk Selenát szereti akkor tetszés szerint változtathatná a nevét.
3 felhasználónak tetszik: Catherine, Selena22, DiscoDiva
2011. június 14. 22:00 #1328
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2011.06.14. 21:53)
Emberek, nőjünk már fel, jó? Itt tényleg az a lényeg, hogy minél mélyebbre ássuk az oldal már amúgy sem túl magas színvonalát? Azt már meg sem említem, hogy ebből is mekkora veszekedések lennének... nem hiányzik ez senkinek! 110.gif  dry.gif

Kicsit eltúlzod a dolgot... mellow.gif Nincs ezzel semmi baj, szerintem tök poén.

Idézet (cintia8597 @ 2011.06.14. 22:00)
Az hogy aki régen regisztrált és pédául: az a neve hogy AshleyTisdalefan és már nem szeretni Ashleyt hanem már mondjuk Selenát szereti akkor tetszés szerint változtathatná a nevét.

Az ilyen illető így járt. Nem lehet nevet változtatni. Gondolj már bele, az egyik ismerősöd, akivel beszélő viszonyban vagy, hirtelen megváltoztatja a nevét, és nem találod meg. rolleyes.gif Ilyenkor mit csinálnál? Ez hülyeség...
Nem olyan névvel kell regelni, amiben a pillanatnyi rajongásod tárgya van...
9 felhasználónak tetszik: DR.CsajokO.o, cintia8597, szavy, Twilight6, ivonn a demi fan, kriszti145, Rap4ever8, olsenfan.., DiscoDiva
2011. június 14. 22:11 #1329
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nem értem, hogy mit számít, hogy ki kit utál? Ez elméletileg sztár rajongói és képfeltöltő oldal. Bíber nekem sem a kedvencem, nem is foglalkozom vele.

Amúgy ha már itt vagyok leírnám még egyszer egy régi ötletemet: jó lenne ha a megnyitott levélen belül nemcsak válasz gomb lenne, hanem törlés is. meghajolo.gif
10 felhasználónak tetszik: Levente1991, Beba13, kriszti145, Bogi13, Grace Benning, Rap4ever8, dóóra, DiscoDiva, janet7, LovelyBarbaraPalvin
2011. június 14. 22:32 #1330
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (duracell @ 2011.06.14. 21:39)
Most egy furcsa kérdés következik, de: Nem lehetne valahogy megszűntetni az "xy igazad van" vagy "xy egyetértek" jelmondatú hozzászólásokat? Az oké, ha valaki beírja, hogy "xy igazad van, bár szerintem..." és kiegészíti vagy valami, de kicsit unalmas néha a cikkeknél úgy olvasgatni a véleményeket, hogy minden második egyetért valakivel. Értem én, hogy nagy az egyetértés, de valami saját kommentár csak van... mert így önmagában - szerintem - nincs sok értelme a véleményezésnek. De gondolom ez is csak a jelvényért megy... pardon.gif

Erre most én is azt írnám, hogy egyetértek, és igazad van. biggrin.gif Másrészről, engem még azok a hozzászólások irritálnak, amik ennyiből állnak: " smileeee.gif " stb. De aki csak ennyit tud írni, hogy xy egyetértek, ők azok, akiknek nincs véleménye semmiről. A legszánalmasabb az egészben, hogy nem egyszer találkoztam olyannal, aki két teljesen ellentétes hozzászólással is egyetértett. _nevet.gif
15 felhasználónak tetszik: dave095, Levente1991, duracell, Boscorelli, funny18, Lindsay019, Twilight6, ivonn a demi fan, kriszti145, Grace Benning, Adri98, Rap4ever8, thunderbird, DiscoDiva, janet7
2011. június 14. 23:06 #1331
- törölt felhasználó -    
Idézet (cintia8597 @ 2011.06.14. 22:00)

Olyan nevet kell választani, ami vagy nagyon jellemez, vagy egyáltalán nem, és csak valami random dolog.
Ha kijön Selena új száma Tehenet fejtem néven, és az lesz a neved, én aláírom, de két hónap múlva ne akard megváltoztatni a legújabb klip címére. 110.gif Abszurd példa, de leír mindent.
12 felhasználónak tetszik: Clélia, Beba13, Lindsay019, Twilight6, ivonn a demi fan, kriszti145, Grace Benning, Adri98, thunderbird, dóóra, DiscoDiva, janet7
2011. június 14. 23:21 #1332
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.06.14. 22:32)
Erre most én is azt írnám, hogy egyetértek, és igazad van.  biggrin.gif  Másrészről, engem még azok a hozzászólások irritálnak, amik ennyiből állnak: " smileeee.gif " stb. De aki csak ennyit tud írni, hogy xy egyetértek, ők azok, akiknek nincs véleménye semmiről. A legszánalmasabb az egészben, hogy nem egyszer találkoztam olyannal, aki két teljesen ellentétes hozzászólással is egyetértett.  _nevet.gif

Én az ilyen hszeket mindig törlöm, szerintem vagyunk még így páran (vagy hát nem tudom) - minden esetre nekem nem mindig van kedvem átnyálazgatni egy Bíberes topikban mondjuk 20 oldalt ami 10 perc alatt született, mert annak a felét kb lehetne törölni. Kevesen vagyunk egy ilyen jellegű feladatra, de ami a nagyobb baj, hogy azon pár emberen kívül akik próbálnak az oldalért tenni mást nem érdekel a dolog. Innentől kezdve én nem nagyon tudok mit mondani.
10 felhasználónak tetszik: dave095, Lindsay019, duracell, Twilight6, ivonn a demi fan, kriszti145, Grace Benning, Rap4ever8, DiscoDiva, janet7
2011. június 15. 11:06 #1333
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642

Szabályzat!

Mivel az Starity.hu elsősorban a sztárok dicsőítéséről szól, így kérjük az esetleges nem tetszést olyan formában kifejezni, hogy az még véletlenül se sértse meg az adott sztárt, vagy annak valamelyik rajongóját.
18 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kriszti145, Beba13, Bessie, Twilight6, Adri98, Rap4ever8, ivonn a demi fan, Leighton, Boscorelli, Lindsay019, duracell, dave095, funny18, mikeyla, dóóra, DiscoDiva, janet7
2011. június 15. 14:52 #1334
- törölt felhasználó -    

Mi ez habostorta ?
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, dave095, DiscoDiva
2011. június 15. 19:22 #1335
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (bestiak @ 2011.06.15. 11:06)
Szabályzat!
Mivel az Starity.hu elsősorban a sztárok dicsőítéséről szól, így kérjük az esetleges nem tetszést olyan formában kifejezni, hogy az még véletlenül se sértse meg az adott sztárt, vagy annak valamelyik rajongóját.

Nem sűrűn látogatom a Magazin topikot, de 2 cikkbe beleolvasva a "fél bagázst" nyaralni lehetne küldeni amiatt, mert ment a mocskolódás egy "nemszeretem" sztár irányába! Ismétlem csak 2 cikk. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: bestiak, joe_r, dave095, kriszti145, duracell, DiscoDiva
2011. június 15. 20:22 #1336
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.06.15. 19:22)

Nem sűrűn látogatom a Magazin topikot, de 2 cikkbe beleolvasva a "fél bagázst" nyaralni lehetne küldeni amiatt, mert ment a mocskolódás egy "nemszeretem" sztár irányába! Ismétlem csak 2 cikk.  dry.gif

Lehetne.

Csak ahhoz nem öt-hat, hanem huszonöt moderátor kellene, és ezek közül húsz éjjel-nappal a magazint ellenőrizné. Akkor lehetne rendet tenni ott, de így nem nagyon.

Csak egy-két esetben, mikor az adott moderátornak felhívja rá valaki a figyelmét, hogy te figyelj már, ebben a topikban xy elkezdte a másik tagot, a cikkírót, a cikket, vagy az adott sztárt szidni, csinálj már egy kis rendet.
9 felhasználónak tetszik: dave095, Twilight6, Tamás2.0, kriszti145, Lindsay019, Holly Keller, duracell, Rap4ever8, DiscoDiva
2011. június 15. 20:29 #1337
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (joe_r @ 2011.06.15. 20:22)
Lehetne.
Csak ahhoz nem öt-hat, hanem huszonöt moderátor kellene, és ezek közül húsz éjjel-nappal a magazint ellenőrizné. Akkor lehetne rendet tenni ott, de így nem nagyon. 
Csak egy-két esetben, mikor az adott moderátornak felhívja rá valaki a figyelmét, hogy te figyelj már, ebben a topikban xy elkezdte a másik tagot, a cikkírót, a cikket, vagy az adott sztárt szidni, csinálj már egy kis rendet.

Heh, a múltkor egy Gagás topikban csak 5 embert tiltottam ki...
És ha már itt tartunk, nem csak a stílust kell moderálni a cikkekben, hanem a nagyon értelmes egy szavas/szmájlis hszeket, meg az egyetértek ezzel-azzal típusúakat. Ha ilyennel találkozom, azzal a lendülettel eltüntetem, szóval kár próbálkozni.

Összegezve, mielőtt írjátok ide a jelentéktelenebbnél jelentéktelenebb újításokat, előbb tanuljátok meg használni a fórumot. Akinek nem inge...
12 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, kriszti145, joe_r, Coco Selly, Lindsay019, Holly Keller, dave095, duracell, Boscorelli, Rap4ever8, DiscoDiva, janet7
2011. június 15. 21:05 #1338
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.06.15. 20:22)
Lehetne.

Csak tudod egy a nagy baj ezzel. Ide nem értelmes emberek járnak, hanem gyerekek. Nézzétek meg, a fiókok többségét 10-14 éves korosztály regisztrálta be, és az ilyenek előszeretettel mocskolódnak, mert annyira ráérnek. Főleg most, hogy itt van a nyár. Oké, egy kis regény formájában én is elmondom a negatív véleményemet, de úgy érzem, hogy közel sem süllyedek le arra a szintre, mint itt egyesek. Tény, én sem bírom Selena Gomezt, sőt egy ideig piszkáltam én is, de a megengedett határon belül. Egyesek pedig átestek a ló túlsó oldalára és most a fórumon Selena Gomezt menő utálni, előtte amúgy pedig Miley Cyrus volt porondon. Én pl. agyvérzést kapok a dizni sztároktól és a véleményemet kulturáltan ki tudom fejezni. Akkor másoknak ez miért nem megy? Had ne mondjam, hogy mi szokott menni a fórumon, amikor úgymond tök menő utálni egy sztárt. Tény, én is néha piszkálom a dizniseket, de még sosem írtam olyat, hogy xy egy k*rva vagy egy r*banc, mert amúgy általában csak röpködnek ezek a fincsi szavak. Részben ez egy fórum, igaz, de lassan már én is úgy érzem, hogy a Selena Gomez utálók már csak azért is nézegetik és olvassák róla a cikkeket, csak, hogy piszkálni tudják, aminek semmi értelme. Ez a fórum tényleg a sztárok dicsőítéséről és nem az utálatáról szól, bár sokan csak veszekedni járnak ide és csinálni a cirkuszt. Oké, nekem is vannak olyan sztárok, akiket nem kedvelek, megjegyzek róluk pár szóban nem bántó, de cinikus megjegyzést, ezzel kifejezve azt, hogy nem igazán kedvelem. Minek kell máris k*rvázni? ohmy.gif Mert amúgy először jó poénnak tűnt Selenát úgy fikázgatni, de amit itt művelnek, az szerintem már a ló túlsó oldala, hogy az úgy mond "utálók" firkálnak a képeihez állandóan. Én mondjuk csak meg vagyok döbbenve. Bár, ahogyan mondani szokás, nagy az Isten állatkertje, az egyszer biztos. Az emberek agyikapacitása addig gyökeredzik, hogyha valaki ír valami sértőt, akkor a másik meg folytatja, beszáll a harmadik is és így tovább. Mert amúgy így robbannak ki azok a baromi nagy volumenű "viták", ahol még hagyján, de normálisan érvelni sem szoktak. Ilyenkor vagy nem írok és röhögök, hogy agyilag zoknik, vagy annyira nem bírom ki, hogy írok nekik valamit, hogy izé, álljanak már le, mert nem cirkuszban vannak. Sőt a fórumon nem csak egymás degradálása lett elterjedt, de egymás oltogatása is. Ilyenkor teszem fel magamban a kérdést, hogy oviban vagyok?! blink.gif Komolyan mondom, én még javában gyereknek tartom magamat, de nem ilyennek, mint amilyenek itt többségében. Mikor én is le vagyok degradálva egy vélemény miatt, amit megjegyzem mindig a szabályoknak megfelelően írok meg, na akkor küldeném el az illetőt melegebb éghajlatra, mikor ő csak olyan szavakkal tud dobálózni, mint a k*rva, r*banc, sz*jha és még folytathatnám a felsorolást. Szerintem itt a fórumozók megtehetnek mindent, vagyis legalábbis ők ezt hiszik. Régen a HQP nem erről szólt. Ó, basszus, hogy hiányzik a régi HQP, azzal a sok HQ képpel, most meg tele van az egész fórum kiguglizott kaki képekkel. blink.gif Talán pont az a baj, hogy kevés a moderátor és a gyerekekkel csak úgy szalad el a ló, mert senki sem csinál velük semmit sem. Nem kapnak figyelmeztetést, nem tiltják ki őket pár napra stb. Meg én azt mondom, hogy el kéne tüntetni ezt az egész jelvényes, titulusos dolgot, mert nem egy fórumozót ismerek, akik azért másolgattak hozzászólásokat, írogattak szmájlikat és két szavas válaszokat, csakhogy titulust írhassanak ki. blink.gif Én vagyok az egyedüli, aki nem vágyik konkrétan titulusra? Ha lesz majd, akkor használni fogom, de szerintem tökre nélkülözhető extra. Idegesítő, hogy a legtöbb hozzászólás két szóból és szmájliból áll. Őszintén? Zavaró az, hogy rajtam kívül max pár ember tudja kifejteni a véleményét és tudunk eszmét cserélni. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok, akik azért pötyögnek valamelyest, és több ezer tagja van a fórumnak. Mi értelme van akkor fórumozni? Én azért járok ide, mert szeretem a bulvárt és szeretek eszmét cserélni másokkal. Csoda az, ha egyáltalán tudok, mert olyan is volt már, hogy 10-en leírták utánam azt, hogy egyetértenek velem. Oké, ez mind szép és jó, de elég, ha "lájkolja" (ez a fantasztikus magyar szó), mert már itt is van ilyen. Tökre látszik, hogy pontgyűjtés céljából írják le. Komolyan mondom bánom azokat az időket, amikor a HQP-re nem írtam semmit sem, csak a képeket mentegettem, mert én anno azért jártam fel oda. Szenvedélyem volt mindig is a HQ képek gyűjtése. Ha a régi tagok nem lennének, akkor a HQ fogalma itt teljesen kihalt volna. Borzasztó, hogy az a pár modi nem elég egy rovathoz, hogy rendet tudjunk tartani. Valahogy figyelmeztetni kéne a fórumozókat, hogy első sorban itt a képfeltöltés lenne a lényeg nem egymás ledegradálása. Múltkor az én cikkemet is lehordták, és baromi rosszul esett, hogy még egy köszit sem nyögtek be. Dehogyis, elkezdték fikázni, hogy régi hír, meg, hogy mindenki tudja stb. Összesen 2 db cikket írtam ide, és marhára elvették a kedvemet attól, hogy rakjak fel más témákról is cikket, mert ami van, valljuk be, nem éppen sokrétegű. Itt is arról írnak, amit a média és a sajtó nyom. Diznisek, bíbőr, Britney, Kesha és társai, akik már a könyökömön jönnek ki. Alig olvasok sorozatokról, mozifilmekről vagy igazi tehetséges színészekről. Elvétve található egy-két cikk, de a többség a tucat trágyáról szól, amitől itt is sorvad a fórumozók agyának a többsége. Bocsesz, de én meg már rosszul vagyok ezektől. Én mondjuk nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, mert elképzelhető, hogy retorziókra lenne szükség. De tényleg durva, amit a Magazin rovatban szoktak csinálni. Én is csak nézek, mint Rozi a moziban, hogy ezeknek tényleg annyi eszük van, hogy leállnak veszekedni? blink.gif Sajnálom, hogy a HQP ezzé vált. Részben a maradék HQ képek miatt vagyok, meg ez a sok agysorvadásos tart itt. Egy délután vagy este, nézzetek hülyének, de egyszerűen jó olvasni, azt a sok hozzászólást, amikben képesek kitépni egymás haját vagy kinyomni egymás szemét, mert nem értenek egyet. Számomra ez már közröhej szokott lenni, de mondjuk az sem lenne rossz, ha híreket olvashatnánk, de nem tudnánk kommentelni. Oké, ez egy fórum, hülye megoldás, de akkor legalább nem menne a mocskolódás a kipikkelt sztár iránt. Mint olvastam, ez egy webes magazin tulajdonképpen. Most, ha nem tudunk hozzászólni, szerintem nem nagy gáz. Úgyis a képfeltöltés a lényeg és nem ez. Szomorúan szoktam nézni, hogy valakinek több ezer hozzászólása van, de a csatolása nulla. Akkor minek van itt? unsure.gif Én is reménykedek, hogy minden jobb lesz idővel, de ahogy telik és telik az idő, minden egyre rosszabb, ahogyan tapasztaltam eddig.
10 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, mikeyla, dóóra, Twilight6, duracell, Levente1991, Christo, DiscoDiva, janet7, LovelyBarbaraPalvin
2011. június 15. 21:24 #1339
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.15. 21:05)
Csak tudod egy a nagy baj ezzel. Ide nem értelmes emberek járnak, hanem gyerekek. Nézzétek meg, a fiókok többségét 10-14 éves korosztály regisztrálta be, és az ilyenek előszeretettel mocskolódnak, mert annyira ráérnek. Főleg most, hogy itt van a nyár. Oké, egy kis regény formájában én is elmondom a negatív véleményemet, de úgy érzem, hogy közel sem süllyedek le arra a szintre, mint itt egyesek. Tény, én sem bírom Selena Gomezt, sőt egy ideig piszkáltam én is, de a megengedett határon belül. Egyesek pedig átestek a ló túlsó oldalára és most a fórumon Selena Gomezt menő utálni, előtte amúgy pedig Miley Cyrus volt porondon. Én pl. agyvérzést kapok a dizni sztároktól és a véleményemet kulturáltan ki tudom fejezni. Akkor másoknak ez miért nem megy? Had ne mondjam, hogy mi szokott menni a fórumon, amikor úgymond tök menő utálni egy sztárt. Tény, én is néha piszkálom a dizniseket, de még sosem írtam olyat, hogy xy egy k*rva vagy egy r*banc, mert amúgy általában csak röpködnek ezek a fincsi szavak. Részben ez egy fórum, igaz, de lassan már én is úgy érzem, hogy a Selena Gomez utálók már csak azért is nézegetik és olvassák róla a cikkeket, csak, hogy piszkálni tudják, aminek semmi értelme. Ez a fórum tényleg a sztárok dicsőítéséről és nem az utálatáról szól, bár sokan csak veszekedni járnak ide és csinálni a cirkuszt. Oké, nekem is vannak olyan sztárok, akiket nem kedvelek, megjegyzek róluk pár szóban nem bántó, de cinikus megjegyzést, ezzel kifejezve azt, hogy nem igazán kedvelem. Minek kell máris k*rvázni? ohmy.gif Mert amúgy először jó poénnak tűnt Selenát úgy fikázgatni, de amit itt művelnek, az szerintem már a ló túlsó oldala, hogy az úgy mond "utálók" firkálnak a képeihez állandóan. Én mondjuk csak meg vagyok döbbenve. Bár, ahogyan mondani szokás, nagy az Isten állatkertje, az egyszer biztos. Az emberek agyikapacitása addig gyökeredzik, hogyha valaki ír valami sértőt, akkor a másik meg folytatja, beszáll a harmadik is és így tovább. Mert amúgy így robbannak ki azok a baromi nagy volumenű "viták", ahol még hagyján, de normálisan érvelni sem szoktak. Ilyenkor vagy nem írok és röhögök, hogy agyilag zoknik, vagy annyira nem bírom ki, hogy írok nekik valamit, hogy izé, álljanak már le, mert nem cirkuszban vannak. Sőt a fórumon nem csak egymás degradálása lett elterjedt, de egymás oltogatása is. Ilyenkor teszem fel magamban a kérdést, hogy oviban vagyok?! blink.gif Komolyan mondom, én még javában gyereknek tartom magamat, de nem ilyennek, mint amilyenek itt többségében. Mikor én is le vagyok degradálva egy vélemény miatt, amit megjegyzem mindig a szabályoknak megfelelően írok meg, na akkor küldeném el az illetőt melegebb éghajlatra, mikor ő csak olyan szavakkal tud dobálózni, mint a k*rva, r*banc, sz*jha és még folytathatnám a felsorolást. Szerintem itt a fórumozók megtehetnek mindent, vagyis legalábbis ők ezt hiszik. Régen a HQP nem erről szólt. Ó, basszus, hogy hiányzik a régi HQP, azzal a sok HQ képpel, most meg tele van az egész fórum kiguglizott kaki képekkel. blink.gif Talán pont az a baj, hogy kevés a moderátor és a gyerekekkel csak úgy szalad el a ló, mert senki sem csinál velük semmit sem. Nem kapnak figyelmeztetést, nem tiltják ki őket pár napra stb. Meg én azt mondom, hogy el kéne tüntetni ezt az egész jelvényes, titulusos dolgot, mert nem egy fórumozót ismerek, akik azért másolgattak hozzászólásokat, írogattak szmájlikat és két szavas válaszokat, csakhogy titulust írhassanak ki. blink.gif Én vagyok az egyedüli, aki nem vágyik konkrétan titulusra? Ha lesz majd, akkor használni fogom, de szerintem tökre nélkülözhető extra. Idegesítő, hogy a legtöbb hozzászólás két szóból és szmájliból áll. Őszintén? Zavaró az, hogy rajtam kívül max pár ember tudja kifejteni a véleményét és tudunk eszmét cserélni. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok, akik azért pötyögnek valamelyest, és több ezer tagja van a fórumnak. Mi értelme van akkor fórumozni? Én azért járok ide, mert szeretem a bulvárt és szeretek eszmét cserélni másokkal. Csoda az, ha egyáltalán tudok, mert olyan is volt már, hogy 10-en leírták utánam azt, hogy egyetértenek velem. Oké, ez mind szép és jó, de elég, ha "lájkolja" (ez a fantasztikus magyar szó), mert már itt is van ilyen. Tökre látszik, hogy pontgyűjtés céljából írják le. Komolyan mondom bánom azokat az időket, amikor a HQP-re nem írtam semmit sem, csak a képeket mentegettem, mert én anno azért jártam fel oda. Szenvedélyem volt mindig is a HQ képek gyűjtése. Ha a régi tagok nem lennének, akkor a HQ fogalma itt teljesen kihalt volna. Borzasztó, hogy az a pár modi nem elég egy rovathoz, hogy rendet tudjunk tartani. Valahogy figyelmeztetni kéne a fórumozókat, hogy első sorban itt a képfeltöltés lenne a lényeg nem egymás ledegradálása. Múltkor az én cikkemet is lehordták, és baromi rosszul esett, hogy még egy köszit sem nyögtek be. Dehogyis, elkezdték fikázni, hogy régi hír, meg, hogy mindenki tudja stb. Összesen 2 db cikket írtam ide, és marhára elvették a kedvemet attól, hogy rakjak fel más témákról is cikket, mert ami van, valljuk be, nem éppen sokrétegű. Itt is arról írnak, amit a média és a sajtó nyom. Diznisek, bíbőr, Britney, Kesha és társai, akik már a könyökömön jönnek ki. Alig olvasok sorozatokról, mozifilmekről vagy igazi tehetséges színészekről. Elvétve található egy-két cikk, de a többség a tucat trágyáról szól, amitől itt is sorvad a fórumozók agyának a többsége. Bocsesz, de én meg már rosszul vagyok ezektől. Én mondjuk nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, mert elképzelhető, hogy retorziókra lenne szükség. De tényleg durva, amit a Magazin rovatban szoktak csinálni. Én is csak nézek, mint Rozi a moziban, hogy ezeknek tényleg annyi eszük van, hogy leállnak veszekedni? blink.gif Sajnálom, hogy a HQP ezzé vált. Részben a maradék HQ képek miatt vagyok, meg ez a sok agysorvadásos tart itt. Egy délután vagy este, nézzetek hülyének, de egyszerűen jó olvasni, azt a sok hozzászólást, amikben képesek kitépni egymás haját vagy kinyomni egymás szemét, mert nem értenek egyet. Számomra ez már közröhej szokott lenni, de mondjuk az sem lenne rossz, ha híreket olvashatnánk, de nem tudnánk kommentelni. Oké, ez egy fórum, hülye megoldás, de akkor legalább nem menne a mocskolódás a kipikkelt sztár iránt. Mint olvastam, ez egy webes magazin tulajdonképpen. Most, ha nem tudunk hozzászólni, szerintem nem nagy gáz. Úgyis a képfeltöltés a lényeg és nem ez. Szomorúan szoktam nézni, hogy valakinek több ezer hozzászólása van, de a csatolása nulla. Akkor minek van itt? unsure.gif Én is reménykedek, hogy minden jobb lesz idővel, de ahogy telik és telik az idő, minden egyre rosszabb, ahogyan tapasztaltam eddig.

Hűha, szerintem ez a fórum leghosszabb hozzászólása. Nem szeretnék beleszólni, csak elmondani a véleményem. Nagyából én is egyetértek Holly Keller-rel. Sajnos én is sokszor leálltam veszekedni az anti Selena Gomez fanokal, amit rettenetesen szégyellek, de engem (és szerintem nem csak engem) nagyon zavart, hogy minden egyes témába, ami Selenáról szólt beírta, hogy mennyire utálja, meg hogy milyen ronda bla bla bla. Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire hülye, hogy nem értem miért csinálják ezt? Megfordult már a fejemben, hogy talán azért, hogy több hozzászólása legyen? Vagy azért mert nem is Selenát "akarja bántani", hanem a rajongókat? Egy. Kettő, a kis felbontású képek engem is nagyon idegesítenek, főleg akkor mikor már fent vannak HQ-ban és az illető feltölti kicsiben csak azért, hogy egyel több hozzászólása/témaindítása legyen. Engem is nagyon idegesít az érmek (vagy nem tudom minek nevezzem) gyűjtése, de ahogy látom nem tudunk mit csinálni az olyanokkal akiket nem érdekel semmi, csak hogy meglegyen a következő kitüntetése. Őszintén szólva már nem emlékszem a HQP-ra, pedig fent voltam már akkoriban is, de ahogy hallom ott sokkal jobb világ volt. Én és szerintem még sok-sok tag szeretné az akkori helyzetet.
Hát, köszönöm, hogy "meghallgattatok" wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, DiscoDiva
2011. június 15. 21:32 #1340
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.15. 21:05)

Mindent kifejtettél itt, amivel bajom volt és van.
Köszönöm. meghajolo.gif
A magazinnal nekem is ezek a problémáim mint neked, hogy nem jelenik meg benne semmi hír az olyanokon kívül, hogy mi történt a dizni sztárokkal.
Engem az pl. baromira irritál, hogy akármikor feljövök erre a fórumra, azonnal szembetalálkozok egy dizni sztárral. A régi jó színészekről pedig egy cikk sem jelenik meg.
A másik (tudom, hogy már ezerszer felszólaltam ezért) a sporthír. ÉS HANGSÚLYOZNÁM, HOGY NEM A CSAPATOKRÓL SZÓLÓ HÍREK. Írtam már nem egy olyan cikket, ami EGY sportolóról szólt. Tudom, hogy ők nem celebek, nem kevernek botrányt és sokakat nem érdekel, de legalább hadd érvényesüljenek ők is, mert a jelenlegi helyzet alapján, nem lehet őket a fórumon népszerűsíteni.
Véleményem szerint lennének olyan akik elolvasnák ezeket a híreket.
5 felhasználónak tetszik: mikeyla, Holly Keller, liltoria, dóóra, DiscoDiva
107 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!