Idézet (DiscoDiva @ 2011.05.31. 17:22)
Ezeket észleltem én is.Több nap sztárja van,a képfeltöltés alá kivan írva hogy nem lehet +18-as képeket feltölteni,és persze van jelentem gomb is.De remélem nem teszik ki azokat akik például kapnak 10-et,mert ha valaki félrenyomja,és megnyomja a jelentem gombot, az is beleszámítana,vagy nem?Mert ugye a moderátorok,vagy éppen Freeze honnan tudja hogy véletlen volt-e?Ha valaki értesülne róla mi van,akkor írja le ide,nagy segítség lenne pár tagnak,no meg nekem.
Szerk:Meg még azt nem tudom hogy ha valaki megnyomja a jelentem gombot x személynél y számú hozzászólásnál,akkor a moderátorok megnézik-e vagy megtudják-e nézni azt az irományt,vagy csak úgy megjegyzik maguknak?Igazából ez lenne a kérdésem lényege,amiért föltettem.Köszönöm.
Szerintem valami olyasmi elven működhet, hogy valamilyen módon (pl. kiemeléssel, jelzéssel, stb.) láthatóvá teszi a moderátoroknak, hogy ők "intézkedjenek". Szerintem ha valakinek a hozzászólását jelentik, akkor nem magát a tagot, hanem a hozzászólást kell megnézniük a modiknak. Mert így különben ha csak a tagnál jelenne meg, akkor bárki kizárathatna bárkit azzal, hogy random lejelentgeti a hozzászólásait.
Egyébként nem tudom, milyen lehet, de hasznos lenne, ha ott lenne az is, hogy ki adta le a jelentést. Kár, hogy még nem tudjuk, miről van szó.