Persze megértem, hogy nyilván ő se tud egész nap a gép előtt ülni, révén felnőtt ember, de valami visszajelzés néhanapján azért jól jönne!
Ötletdoboz
2011. március 30. 22:13
Egyetértek, de hát ember tervez, Freeze végez... és tőle nem sok visszajelzést látni, amikor ezekről a dolgokról van szó.
Persze megértem, hogy nyilván ő se tud egész nap a gép előtt ülni, révén felnőtt ember, de valami visszajelzés néhanapján azért jól jönne!
2011. március 31. 00:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2011.03.30. 22:13)
Egyetértek, de hát ember tervez, Freeze végez... és tőle nem sok visszajelzést látni, amikor ezekről a dolgokról van szó.
Én már annak is örülök, hogy a hiányzó képek visszakerülnek a helyükre. Persze kivéve azokat a képeket, amiket a tagok már töröltettek a moderátorokkal. Ez van, amikor előbb cselekszenek, aztán kérdeznek.
2011. március 31. 08:35
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Bessie @ 2011.03.31. 00:27)
Én már annak is örülök, hogy a hiányzó képek visszakerülnek a helyükre. Persze kivéve azokat a képeket, amiket a tagok már töröltettek a moderátorokkal. Ez van, amikor előbb cselekszenek, aztán kérdeznek. 
Mentségemre legyen mondva, én kérdeztem. Moderátort.
2011. március 31. 09:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.31. 08:35)
Mentségemre legyen mondva, én kérdeztem. Moderátort.
És csak segíteni akartam, nem rombolni... 
Nem rád gondoltam.
2011. március 31. 09:10
Idézet (Bessie @ 2011.03.31. 09:09)
Nem rád gondoltam.
Tudod hányan ugortak neki hiányzó képeket keresni?
Én például nem
2011. március 31. 09:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.03.30. 21:53)
Ezt azért tartom részben kivitelezhetetlennek, mert akkor a képes részleget offolják szét a delikvensek, amit nem tudom ki mennyire szeretne, de én egyáltalán nem. Onnan pedig ezt kivédeni nem nagyon lehetne, annak meg nem sok értelmét látom, hogy az összes hsz gyűjtő kispajtást tiltásban részesítsük, mert akkor erre menne el a délutánunk.
Valamit ki kellene találni, legfőképp valami olyasmit, hogy az egy-két hete regisztrált kicsik pár hét alatt ne tudjanak olyan hozzászólás és képszámmal rendelkezni, mint az, aki évek óta itt van, és aktív. Ez nem csak esztétikai szempontból mondom, hanem sokan ha átlépik azt a bűvös összeoffolt 10 ezres kört, akkor hirtelen bátrak lesznek, és azt hiszik, hogy joguk van a többi tagnak megmondani, hogy mit csináljanak, és mit ne.
Valamit ki kellene találni, legfőképp valami olyasmit, hogy az egy-két hete regisztrált kicsik pár hét alatt ne tudjanak olyan hozzászólás és képszámmal rendelkezni, mint az, aki évek óta itt van, és aktív. Ez nem csak esztétikai szempontból mondom, hanem sokan ha átlépik azt a bűvös összeoffolt 10 ezres kört, akkor hirtelen bátrak lesznek, és azt hiszik, hogy joguk van a többi tagnak megmondani, hogy mit csináljanak, és mit ne.
Akkor nagyon egyszerű: semmilyen hozzászólás ne számítson bele a státuszba. És pont. A képek feltöltése számítson, de csak x méret felett... Onnantól kénytelenek lesznek vagy normális, értékes képeket felpakolni a státuszért, vagy visszaveszik a sok felesleges offolást. Ennyi.
8 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8,
wannascream,
Bessie,
Lindsay019,
thunderbird,
dave095,
Ninaa.,
ivonn a demi fan
2011. március 31. 09:23
Konkrétan a Gumiszobát szeretem, viszont az a sok off idegesít. Meg az, hogy valaki egy hónapja regisztrált és máris 900 hozzászólással rendelkezik, amit én kapartam össze olyan. 3 év alatt.. mondjuk nem is voltam HQP-n bőbeszédú, de akkor is irritáló. és ilyenekkel szereznek kitüntetéseket, aztán meg királykodnak - már elnézést, nem akarok senkit megbántani, az offolós emberekre gondolok.
Sally Sparrow,
Grace Benning,
Bessie,
thunderbird,
Lindsay019,
dave095,
Ninaa.,
ivonn a demi fan
2011. március 31. 14:07
Idézet (Bessie @ 2011.03.31. 09:09)
Nem rád gondoltam.
Tudod hányan ugortak neki hiányzó képeket keresni?
Többek között én is
2011. március 31. 14:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Juanita @ 2011.03.31. 14:07)
Többek között én is
(de én is megkérdeztem egy moderátort) , de amiket töröltettem azok nagy részét próbáltam pótolni. 
És én is, de én csak Shane West képeit töröltettem, amiket fel is raktam, de sajnos néhányat csak kisebben találtam meg, mint amekkorában eredetileg fent voltak.
2011. március 31. 17:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.03.31. 00:27)
Kérdezni?! Kérdés mindig van, de válasz sose!
Én csak olyan képeket tettem vissza, amiket korábban is én tettem fel, de azokból se sokat. Minek, ha úgyis eltűnnek? Mert nem a mostani az első eset... Kis túlzással még hamarabb vissza tudnánk tenni a képeket, minthogy itt Freeze-től valamiféle választ is kapjunk. Mert cikket másolni a tabu.tv-ról neki is van ideje, de egy nyomorult mondatot nekünk írni arról, hogy ez miért van és lesz-e változás, arra már nem futja neki.
10 felhasználónak tetszik:
joe_r,
Tamás2.0,
Rap4ever8,
thunderbird,
Lindsay019,
Beba13,
dave095,
kriszti145,
chrisBrown14,
Ninaa.
2011. március 31. 19:36
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (szavy @ 2011.03.31. 17:24)
Kérdezni?! Kérdés mindig van, de válasz sose!
Én csak olyan képeket tettem vissza, amiket korábban is én tettem fel, de azokból se sokat. Minek, ha úgyis eltűnnek? Mert nem a mostani az első eset... Kis túlzással még hamarabb vissza tudnánk tenni a képeket, minthogy itt Freeze-től valamiféle választ is kapjunk. Mert cikket másolni a tabu.tv-ról neki is van ideje, de egy nyomorult mondatot nekünk írni arról, hogy ez miért van és lesz-e változás, arra már nem futja neki.
Tudom, ebben abszolút igazad van. Én csak abból indultam ki, hogy eddig 2-szer kérdeztem őt a Facebookon (nyilvánosan, a Starity oldalán) és mindkettő alkalommal válaszolt.
Viszont azt is tudom, hogy itt sok mindent kellene megoldani.
2011. március 31. 19:47
Idézet (Courtneyy @ 2011.03.31. 09:23)
Konkrétan a Gumiszobát szeretem, viszont az a sok off idegesít. Meg az, hogy valaki egy hónapja regisztrált és máris 900 hozzászólással rendelkezik, amit én kapartam össze olyan. 3 év alatt.. mondjuk nem is voltam HQP-n bőbeszédú, de akkor is irritáló. és ilyenekkel szereznek kitüntetéseket, aztán meg királykodnak - már elnézést, nem akarok senkit megbántani, az offolós emberekre gondolok. 
Én azt hiszem, februárban regisztráltam újra, és máris elértem a 900 hsz-t. De nem offoltam, csak mindenhez hozzászólok, ami érdekel.
2011. április 10. 21:50
|
|
BessieJung Kook |
|
Ha már sztárokkal foglalkozik ez az oldal, lehetne egy kvízt is csinálni.
Ezt sokféleképp variálhatnánk.
1. Minden nap, a nap sztárjáról lenne egy kérdés (vele kapcsolatos), majd másnap megjelenne, hogy ki nyert.
2. Lehetne olyan kérdéssor, amiben több sztár is szerepel. Stb...
Kérdéseket úgy kéne feltenni, hogy azt a sztárlexikonból ki tudják keresni. Így nemcsak játszanánk, hanem tanulhatnánk is a sztárokról, plusz az adatlapoknak sem ártana (kiderülne, hogy ki mennyire veszi komolyan a szerkesztői feladatát)
1. Minden nap, a nap sztárjáról lenne egy kérdés (vele kapcsolatos), majd másnap megjelenne, hogy ki nyert.
Kérdéseket úgy kéne feltenni, hogy azt a sztárlexikonból ki tudják keresni. Így nemcsak játszanánk, hanem tanulhatnánk is a sztárokról, plusz az adatlapoknak sem ártana (kiderülne, hogy ki mennyire veszi komolyan a szerkesztői feladatát)
kriszti145,
Grace Benning,
thunderbird,
Twilight6,
Lindsay019,
Ninaa.,
ivonn a demi fan,
LovelyBarbaraPalvin
2011. április 10. 21:53
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.04.10. 21:50)
Szerintem vannak ennél fontosabb megoldásra váró javaslatok is.
2011. április 11. 16:47
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.04.10. 21:50)
nekem tetszik.
szerintem inspirálná a tagokat, arra, hogy jaj most nyerek, és ezáltal csomó dolgok meg is tudnának.
2011. április 12. 20:56
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Én pl bevezetném azt hogy csak legalább másfél éves regisztrációval lehessen topikot nyitni a társalgó részlegben. Ezzel nem zárva ki azt, hogy ha van valami olyan jó képe egy adott celebről, akkor azt feltegye a megfelelő részlegbe, és persze az oda offolókat jutalmaznám egy-egy kis rostos bannal.
2011. április 12. 21:00
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.04.12. 20:56)
Én pl bevezetném azt hogy csak legalább másfél éves regisztrációval lehessen topikot nyitni a társalgó részlegben. Ezzel nem zárva ki azt, hogy ha van valami olyan jó képe egy adott celebről, akkor azt feltegye a megfelelő részlegbe, és persze az oda offolókat jutalmaznám egy-egy kis rostos bannal.
Én ezzel az ötleteddel kivételesen nem értek egyet. Van olyan új tag, aki már egyből ráérez oldal használatára, szóval ez kicseszés lenne velük szemben. Viszont az ötleted második felével nagyon is egyet értek.
2011. április 13. 10:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.04.12. 20:56)
A regisztrációm után én is csak 1 évvel nyitottam meg az első topikomat...
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.