Starity

Ötletdoboz

107 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 16. 19:23 #1121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dancsy @ 2011.02.16. 18:22)
Én meg mondjuk egy kékért... Utálom a sárga minden árnyalatát. laugh.gif De ez a magenta-szürke párosítás sem a szívem csücske... Ha többféle lenne, legalább mindenki kiválaszthatná az ízlésének legmegfelelőbbet.

Épp ez az, de sajnos elég, ha csak egy ember nem így gondolja, és game over...
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2011. február 16. 20:38 #1122
cápa
cápa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237
Idézet (Bessie @ 2011.02.16. 18:32)
A narancssárga egyet jelent a régi szép időkkel smileeee.gif Na de azok az idők már elmúltak. blush.gif

Elég lenne egy-két régi dolgot bevezetni megint és máris visszajönnének azok az idők. wink.gif
Csak egy példa:
Az offtopikok hozzászólásai ne látszódjanak a főoldalon a friss témákkal. Sajnos az oldal mára már oda jutott, hogy ezek teljesen elnyomják a képes celeb topikokat. Pedig ez az oldal éppen a celeb nénik és később bácsik képei miatt jött létre.

Ne értsetek félre. Anno én is szóltam hozzá offokhoz, mert volt egy-kettő amiken nagyon jókat nevettem (főleg Gereb topikjain biggrin.gif ).

Az, hogy az offtopikok hozzászólásait is számolja a rendszer az számomra teljesen érthetetlen. blush.gif

Az ilyen "való világ" meg más egyéb "hasznos" showműsorokkal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ha én szeretnék létrehozni Csubakkának egy adatlapot akkor megtehetem?

Remélem értitek mire akarok kilyukadni... wink.gif

http://i51.tinypic.com/23vhpwn.jpg
11 felhasználónak tetszik: Ninaa., Bessie, dave095, Rap4ever8, wannascream, Levente1991, Grace Benning, goldman, Dancsy, Lindsay019, Cassidy23
2011. február 16. 20:48 #1123
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Nekem két ötletem lenne:a régi HQP narancs dizájna,vagy esetleg kék.Valamint,hogy lehessen PNG képeket is feltölteni,mert sokszor van úgy,hogy JPEG minőségbe 300×500-as méretben van, PNG-ben pedig 700×900-asban.
Amúgy teljesen egyetértek Bessie ötletével,mert elvileg a Starity egy sztáros fórum,sokan pedig egyáltalán nem erre hasznáják blink.gif Ne értsetek félre,én is szoktam néha offolni beszélgetős topikban,de nem kéne megjeleníteni a főoldalon az Offtopikok beli új hozzászólásokat...
2 felhasználónak tetszik: Levente1991, Dancsy
2011. február 16. 21:01 #1124
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (cápa @ 2011.02.16. 20:38)
Elég lenne egy-két régi dolgot bevezetni megint és máris visszajönnének azok az idők.  wink.gif 

A régi offtopikokon majdnem meghaltam a röhögéstől, mikor elolvastam. biggrin.gif A mostaniaktól inkább sírhatnékom van. Meg rosszabb is, de hagyjuk.
Azért annak örülök hogy ki tudom jelölni, milyen témákat akarok látni a friss témáknál. biggrin.gif

Az offtopik hozzászólásait azért számolják, hogy a jónép ne a képes fórumokat offolja tele. Így is sok értelmes hszt olvashatni a magazinokban és a sztárok véleményeinél. mellow.gif
Na de nem offolok, ide ötletek kellenek. Sorry. sorry.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, Ninaa.
2011. február 16. 21:29 #1125
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
VV újra:

Ha már vannak ezek a csodálatos cikkek ezekről a "celebekről", akkor nem lehetne megoldaniazt, hogy ezen cikkek alatt letiltani a hozzászólás lehetőségét? Ahogy olvasgatom, vagy a cikkeket kéne beszüntetni ezekről, vagy a hozzászólási lehetőséget. Borzalmas, hogy egyesek milyen alpári stílusban írnak oda. (Talán Velveten is csinálnak hasonlót bizonyos cikkeknél, ahol hasonló végkimenetele lenne a hozzászólásoknak.)

Tudom, hogy semmi sem lesz belőle, de meg akartam osztani ezt veletek.
11 felhasználónak tetszik: joe_r, Beba13, Bessie, Josh_, Levente1991, Ninaa., Rap4ever8, Dancsy, kriszti145, goldman, SelenaDebbyMiley
2011. február 16. 21:50 #1126
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.02.16. 21:29)
VV újra:
Ha már vannak ezek a csodálatos cikkek ezekről a "celebekről", akkor nem lehetne megoldaniazt, hogy ezen cikkek alatt letiltani a hozzászólás lehetőségét? Ahogy olvasgatom, vagy a cikkeket kéne beszüntetni ezekről, vagy a hozzászólási lehetőséget. Borzalmas, hogy egyesek milyen alpári stílusban írnak oda. (Talán Velveten is csinálnak hasonlót bizonyos cikkeknél, ahol hasonló végkimenetele lenne a hozzászólásoknak.)

Ha nem is lehet betiltani ezeket a cikkeket, akkor legalább a napi mennyiségüket lehessen korlátozni. Borzalmasak. mad.gif
5 felhasználónak tetszik: Ninaa., Levente1991, Rap4ever8, Dancsy, goldman
2011. február 16. 21:53 #1127
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2011.02.16. 20:48)
Nekem két ötletem lenne:a régi HQP narancs dizájna,vagy esetleg kék.Valamint,hogy lehessen PNG képeket is feltölteni,mert sokszor van úgy,hogy JPEG minőségbe 300×500-as méretben van, PNG-ben pedig 700×900-asban.
Amúgy teljesen egyetértek Bessie ötletével,mert elvileg a Starity egy sztáros fórum,sokan pedig egyáltalán nem erre hasznáják  blink.gif Ne értsetek félre,én is szoktam néha offolni beszélgetős topikban,de nem kéne megjeleníteni a főoldalon az Offtopikok beli új hozzászólásokat...

Ha megnyitod Paintben, akkor úgymond át tudod "konvertálni" a PNG-t JPEG-be, csak nyomnod kell egy 'Mentés másként' és ott kiválasztani, hogy mibe mentse át. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
2011. február 16. 21:59 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.02.16. 21:29)
VV újra:

Kb egy VV-s cikkben van annyi rejtegetni való, amennyi egyébként - lehet nem túlzás állítani - (mondjuk leszámítva Bíbert néha) az összes többiben egy nap alatt. Katasztrofális, amit egyesek művelnek. Kár volt megengedni, hogy itt is ők legyenek, olyan feszültséget szül, hogy elképesztő. Az adatlapok nem zavarnak, de a cikkek hozzászólásai néha elég gázosak unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Beba13, Bessie, Ninaa., Rap4ever8, kriszti145, goldman
2011. február 16. 22:08 #1129
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Miah008 @ 2011.02.16. 21:50)
Ha nem is lehet betiltani ezeket a cikkeket, akkor legalább a napi mennyiségüket lehessen korlátozni. Borzalmasak. mad.gif

Ilyen van már, mindenkiről 24 óránként 1 hír lehet.
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. február 16. 22:39 #1130
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.16. 22:08)
Ilyen van már, mindenkiről 24 óránként 1 hír lehet.

Sajnos még mindig sokan vannak a villában, és a szabályzat csak egy személyről szól. Minden nap olvasgatni/látni, hogy mit csinált Bécike, Gigike, meg mit tudom én ki, kicsit uncsi. De hát a népnek ez kell. Meg az egyforma hozzászólások. mellow.gif
Annyi gyűlölködés van már itt a fórumon (nemcsak a VV topikokban), hogy az már hihetetlen.
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Ninaa., Rap4ever8, Dancsy, kriszti145, bestiak
2011. február 17. 15:38 #1131
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Egy kérdés:nem lehetne azt cenzúrázni,hogy a legolvasottabb hírek részlegnél milyen képek jelenlenek meg?A teljes cikknél maradhatna az eredeti kép,de miközben egy másik cikket olvasok,elég zavaró azt nézni,hogy Szandika és Éva csókolózik blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2011. február 17. 16:43 #1132
- törölt felhasználó -    
Nem kötekedésből, engem sem érdekel a VV, de szerintem semmivel sem értéktelenebbek ezek a hírek, mint hogy Miley Cyrus éppen mit ebédel, vagy hogy épp összeveszett a legjobb bari nőjével, meg stb hülyeség.

Most a főoldalon nálam, van egy VV-s cikk, és ennyi. De a többi között is van hülyeség. Például mi a hír érték abban, hogy Taylor Momsen botrányosan öltözött fel? Vannak nagyon jó cikkek, de hogy csak a VV-sek lennének rosszak, azt nem hiszem.
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, Ninaa., ChelseaLove
2011. február 17. 19:56 #1133
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (BarcaFan @ 2011.02.17. 16:43)
Nem kötekedésből, engem sem érdekel a VV, de szerintem semmivel sem értéktelenebbek ezek a hírek, mint hogy Miley Cyrus éppen mit ebédel, vagy hogy épp összeveszett a legjobb bari nőjével, meg stb hülyeség.
Most a főoldalon nálam, van egy VV-s cikk, és ennyi. De a többi között is van hülyeség. Például mi a hír érték abban, hogy Taylor Momsen botrányosan öltözött fel? Vannak nagyon jó cikkek, de hogy csak a VV-sek lennének rosszak, azt nem hiszem.

Olyan hírek vannak itt, amiket mi írunk. biggrin.gif Bárki írhat cikket.
2011. február 20. 00:44 #1134
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a fórum felhasználói és az oldal látogatói között hatalmas szakadék tátong. A legolvasottabb cikkeink a VV4-hírek. Lehet, hogy senki nem kíváncsi rájuk közületek, viszont a számok nem ezt mutatják. Itt maximum 10-15 ember szólal fel Való Világ ellen, ezeknek a cikkeknek az olvasottsága pedig több ezres és toronymagasan a legolvasottabb cikkek közé tartoznak. beer.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, Beba13, kriszti145, Ninaa.
2011. február 20. 09:08 #1135
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2011.02.20. 00:44)
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a fórum felhasználói és az oldal látogatói között hatalmas szakadék tátong. A legolvasottabb cikkeink a VV4-hírek. Lehet, hogy senki nem kíváncsi rájuk közületek, viszont a számok nem ezt mutatják. Itt maximum 10-15 ember szólal fel Való Világ ellen, ezeknek a cikkeknek az olvasottsága pedig több ezres és toronymagasan a legolvasottabb cikkek közé tartoznak. beer.gif

Én megértem, hogy ezek a VV-s cikkek nagyon népszerűek a fiatalság körében, de az a baj, hogy ezek csökkentik az oldal színvonalát és valljuk be a műveltségükre sincs túl jó hatással. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Levente1991, Rap4ever8, Dancsy, lv3x, thunderbird
2011. február 20. 13:56 #1136
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Ez nem is ötlet, hanem inkább kérdés vagy nem is tudom. Annak, mi értelme, ha egy adatlap új emberhez kerül akkor az az első dolga a szerkesztőnek, hogy egy viszonylag új (2-3 éves) profilképet lecserél egy 10 évvel ezelőttire. Ennek mi értelme?
Nem az a lényege a profilképnek, hogy lássuk, hogy néz ki a sztár most? Én próbálok minél frissebb képet kirakni.
(De ha jól emlékszem régen olyasmi volt a szabályzatba, hogy minnél frisseb kép kell nem?)
Tudom, hogy ez semmiség kb. csak idegesít egy kicsit...
2011. február 20. 14:00 #1137
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gabor28 @ 2011.02.20. 13:56)
Ez nem is ötlet, hanem inkább kérdés vagy nem is tudom. Annak, mi értelme, ha egy adatlap új emberhez kerül akkor az az első dolga a szerkesztőnek, hogy egy viszonylag új (2-3 éves) profilképet lecserél egy 10 évvel ezelőttire. Ennek mi értelme?
Nem az a lényege a profilképnek, hogy lássuk, hogy néz ki a sztár most? Én próbálok minél frissebb képet kirakni. 
(De ha jól emlékszem régen olyasmi volt a szabályzatba, hogy minnél frisseb kép kell nem?)
Tudom, hogy ez semmiség kb. csak idegesít egy kicsit...

Én is erre törekszem, és szerintem mindenki aki tud normálisan adatlapot szerkeszteni. Kb olyan ez, mint amikor valaki egész alakos képet tesz ki, 200x300-as méretben annak az embernek kivehetetlen a feje pl.
3 felhasználónak tetszik: Gabor28, kriszti145, Bessie
2011. február 20. 17:28 #1138
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Az adatlapokkal kapcsolatban lenne egy javaslatom:
1. Határozott ideig ne lehessen létrehozni adatlapot.
2. A már meglévő adatlapok addig a bizonyos ideig legyenek NORMÁLISAN kitöltve. Tehát ne csak név, születési dátum legyen, hanem egy rövid életrajz is, s persze fotó(k).
3. Amelyik adatlap ezután is hiányos, az legyen törölve.
4. A határidő letelte után csak a 2.pont szerinti adatlap legyen elfogadva.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Bessie, RoseAnn
2011. február 20. 18:23 #1139
- törölt felhasználó -    

Ez mind rendben van, de mi van az idősebb/érettebb korosztállyal? Fogják be a szájukat, és örüljenek annak, hogy egyáltalán itt lehetnek? Nem akarok lázadozni, és semmi olyan dolgot elkövetni, ami bárkinek is rossz lehet, de tényleg jó lenne már úgy górcső alá venni a dolgokat, hogy minden szemléleti pontból megvizsgáljuk azokat! unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, thunderbird
2011. február 20. 19:25 #1140
cápa
cápa
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237

Ne haragudj Freeze, de szerintem ez nem teljesen igaz.

Ugyanis egy felhasználó naponta többször is megnézi ezeket a fent emlegetett topikokat és a rendszer annak rendje és módja szerint berak mindig egy +1-et az olvasottsághoz. Vagyis ha én most ötször kattolok egy topikra akkor az máris +5 a statisztikába. unsure.gif

Még ha elsőre el is olvassa valaki a cikket a következő alkalomra már azért megy, hogy nézze, hogyan szidják egymást meg az aktuális "hőst" burkoltan a "rajongók". blush.gif
Ezt viszont naponta többször is megteszi mert ugyebár hozzászólás sajnos sokkal több születik itt, mint a képes topikokban. (Ismételten mondom: Sajnos sad.gif )

Ezalatt a statszámláló meg elég szépen pörög felfelé.

Továbbra is azt mondom, hogy ez egy celeb és modell fórum wub.gif és az ilyen témákkal nem kéne elrontani. sad.gif
13 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Dancsy, kriszti145, Tamás2.0, lv3x, goldman, Bessie, szavy, Josh_, Levente1991, RoseAnn, Grace Benning, thunderbird
107 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!