Egy olyan ötletem lenne, hogy a fórumba belépve a jobb oldalon látható kategorizált keresésekhez be lehetne iktatni egy olyat is, hogy "Új adatlapok", és ide kattintva kiadná mondjuk a legutóbbi 100 frissen létrehozott lapot, de ezt a számot egy legördülő menüben meg lehetne határozni. Így sokkal könnyebben meg lehetne találni például azoknak a személyeknek a lapját, akikről van sok HQ-kép, de adatlapjuk nincsen, ezt a listát megnézve viszont azonnal ki lehet szúrni, ha elkészült valamelyiké, és lehet szólni az illetékeseknek, hogy csatolják.
Feleslegesnek tűnhet, de szerintem sokkal-sokkal nagyobb hatása lehetne ennek, mint az "Új adatlapok" topiknak, ahova vagy beírják az újakat, vagy sem...
Vélemények?
Ötletdoboz
2011. január 08. 18:12
2011. január 08. 18:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én még mindig egy részletes keresőt tartanék jó ötletnek a sztárok között. Lehetne szűrni vele az énekeseket, színészeket, modelleket stb, illetve a zenészeken belül az egyes stilusokat, popzenész, rockzenész, rapper, country énekes stb. Ezt persze valahogy az egyes sztárok adatlapjain is fel kéne tüntetni egy rovatban a szerkesztőknek. Ugyanezt jó lenne a zenei videóknál is megadni valamilyen formában, hogy milyen stilus és azon belül is lehetne böngészni a videók között. Most például hiába írom be a kulcsszavakat egy videó belinkelénésél, a kereső ezeket a kulcsszavakat nem szűri. Ezek által több más előadót ismerne meg mindenki azon belül amit szeret.
Jó lenne esetleg videókat is kedvencnek jelölni mely megjelenne az adatlapunkon. Persze nem orrba-szájba, mert annak semmi értelme nem lenne, mint a barátjelölgetésnek és a szavazósdinak ebben a formában, de mondjuk egy Top 10 videó jó ötlet lenne szerintem.
Jó lenne esetleg videókat is kedvencnek jelölni mely megjelenne az adatlapunkon. Persze nem orrba-szájba, mert annak semmi értelme nem lenne, mint a barátjelölgetésnek és a szavazósdinak ebben a formában, de mondjuk egy Top 10 videó jó ötlet lenne szerintem.
20 felhasználónak tetszik:
Bessie,
audrey,
Beba13,
picilány.,
Ditty,
Dancsy,
vikike1212,
Rap4ever8,
Lindsay019,
kriszti145,
Sally Sparrow,
Mélodrame,
kateblock,
ancsa13,
Encsy19,
Csinibaba,
EszterLondon,
Vikici,
Pandus,
cintia0023
2011. január 08. 18:42
_ToTo_,ez nagyon jó ötlet!
Én még szeretnék egy olyan keresést is,ami csak az adott betűvel kezdődő sztárokat dobná ki(pld:beírod az 'A' betűt->Alyson Hannigan-t is kidobja,mert a neve A-val kezdődik)
Én még szeretnék egy olyan keresést is,ami csak az adott betűvel kezdődő sztárokat dobná ki(pld:beírod az 'A' betűt->Alyson Hannigan-t is kidobja,mert a neve A-val kezdődik)
2011. január 08. 19:58
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Idézet (Ditty @ 2011.01.08. 18:42)
_ToTo_,ez nagyon jó ötlet!
Szerintem erre van az, hogy a sztárokat ABC szerint sorba rendezve lehet nézni.
2011. január 10. 18:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
RANGSOR (bemásolom ide is);
Tulajdonképpen egyik módszer sem ad igazán objektív képet adott híresség népszerűségéről. Éppen ezért ez a rangsorolás meglehetősen felesleges dolog.
Ha már mindenáron kell rangsor, akkor legyen több is. Például. XY ebben a kategóriában első, a másikban meg 49. a harmadikban meg 1821. és kész.
Az adott helyezések meg bőven elférnek az adatlapokon.
Az sem lenne hülyeség, ha foglalkozás, illetve nemzetiség szerint is lenne rangsor, meg mondjuk ha az énekest pl. be lehetne sorolni abba a műfajba, amit képvisel. Ha több műfajban is mozog, akkor értelemszerűen többet. És kiderülne, ki a legnépszerűbb rockénekes vagy ki a legnépszerűbb latin zenész ésatöbbi. Ezeknek sokkal több értelme lenne, mint egybeömleszteni mindenkit mindenkivel, akiknek sokszor semmi közük egymáshoz!
Tulajdonképpen egyik módszer sem ad igazán objektív képet adott híresség népszerűségéről. Éppen ezért ez a rangsorolás meglehetősen felesleges dolog.
Ha már mindenáron kell rangsor, akkor legyen több is. Például. XY ebben a kategóriában első, a másikban meg 49. a harmadikban meg 1821. és kész.
Az sem lenne hülyeség, ha foglalkozás, illetve nemzetiség szerint is lenne rangsor, meg mondjuk ha az énekest pl. be lehetne sorolni abba a műfajba, amit képvisel. Ha több műfajban is mozog, akkor értelemszerűen többet. És kiderülne, ki a legnépszerűbb rockénekes vagy ki a legnépszerűbb latin zenész ésatöbbi. Ezeknek sokkal több értelme lenne, mint egybeömleszteni mindenkit mindenkivel, akiknek sokszor semmi közük egymáshoz!
2011. január 10. 22:29
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.10. 18:00)
Szerintem teljesen fölösleges bemásolnod mindenhova. Engem nem zavar, sőt, igazából tetszik amiket leírtál.
De van egy olyan érzésem, hogy még csak választ sem fogsz kapni rá, nem hogy esetleg kivitelezve is legyen.
Kb. 2 hete egy olyan apró dolgot kértem, hogy a szerb zászló legyen pótolva, mert az adatlapokon nem mutatja, de semmi, válasz se, hogy esetleg majd valamikor lesz...
2011. január 10. 22:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.10. 18:00)
Erről már én is írtam korábban, pontozni kéne 1-10ig a sztárokat - az objektívebb képet adna mint a mostani módszer, mert lehet, hogy valakit bejelöl 3000 rajongó de 6000 másik meg utálja mint a sz@rt akkor hogy lehet első?
2011. január 11. 07:57
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.01.10. 22:33)
Erről már én is írtam korábban, pontozni kéne 1-10ig a sztárokat - az objektívebb képet adna mint a mostani módszer, mert lehet, hogy valakit bejelöl 3000 rajongó de 6000 másik meg utálja mint a sz@rt akkor hogy lehet első?
De a pontrendszer sem jó. Mert ha valaki utál valakit, úgysem objektíven próbál osztályozni, hanem mert utálom, így egyből egyest ad...
Én például sokakat nem kedvelek, de nem adok 1 pontot, mert azért az sem lenne igaz. A portál átlag látogatóinak meg úgyis szinte csak a két véglet létezik: 1 és 10.
2011. január 11. 07:59
|
|
|
Idézet (szavy @ 2011.01.10. 22:29)
Szerintem teljesen fölösleges bemásolnod mindenhova. Engem nem zavar, sőt, igazából tetszik amiket leírtál.
De van egy olyan érzésem, hogy még csak választ sem fogsz kapni rá, nem hogy esetleg kivitelezve is legyen.
Kb. 2 hete egy olyan apró dolgot kértem, hogy a szerb zászló legyen pótolva, mert az adatlapokon nem mutatja, de semmi, válasz se, hogy esetleg majd valamikor lesz...
Gondoltam az ötletdoboz témába is beleillik, ezért ide is betettem. Gondolom én is, hogy úgysem lesz belőle semmi, de azért betettem, hogy lájkoljátok...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. január 11. 19:37
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.11. 07:59)
Gondoltam az ötletdoboz témába is beleillik, ezért ide is betettem. Gondolom én is, hogy úgysem lesz belőle semmi, de azért betettem, hogy lájkoljátok... 
Tessék, lájkoltam.
Nekem az lenne az ötletem (habár ezt már felvetettem régen is), hogy a sztárhíreknél legyenek valahogy megkülönböztetve az elavult hírek.
Szerintem nem lenne rossz, mert nem egy olyan cikkel találkoztam, ami már nem igazán aktuális, mégis néhányan azt hitték.
2011. január 11. 19:45
szerintem jó lenne, ha mindenki szerkeszthetné az adatlapját,pl. ide rakjuk a bemutatkozást, az üzenőfalat meg ide, stb., meg a színeket, mert szerintem a fiúknak egy kicsit rossz ez a sok rózsaszín, hogy a lányoknak maradhatna ilyen, a fiúknak meg kék lenne.
2011. január 11. 19:47
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.01.11. 19:45)
szerintem jó lenne, ha mindenki szerkeszthetné az adatlapját,pl. ide rakjuk a bemutatkozást, az üzenőfalat meg ide, stb., meg a színeket, mert szerintem a fiúknak egy kicsit rossz ez a sok rózsaszín, hogy a lányoknak maradhatna ilyen, a fiúknak meg kék lenne.
Most akkor változtassak nemet, hogy ne kelljen a rózsaszínt bámulnom?
Amúgy már többen is felvetették, hogy legyenek témák.
2011. január 11. 23:09
Igen, és eddig gyakorlatilag senkit nem érdekelt, de reméljünk...
Az én mondandóm: Meg lehetne azt valósítani, hogy olyan esetekkor amikor csak képet oszt meg az ember, ne legyen kötelező szöveget írni hozzá? Kegyetlenül felidegesített, hogy feltöltöttem ma újabb háttereket, és a "hozzászólás" a szokásos "..." lett volna, ha már muszáj. Kiírta, hogy rövid. Benyomtam 3 smileyt, az is rövid. Utánaírtam a három pontot, akkor meg még engem figyelmeztetett a rendszer, hogy minek akarom kétszer ugyanazt elküldeni...
Könyörgöm, muszáj ennyire gyerekesnek lenni? Ez az egész intézkedés is a zöldfülűek/újak miatt lett bevezetve, de többet árt, mint használ!
Nem akarok floodolni, nem szólok be senkinek, és még csak nincs is 888 smiley a hozzászólásban, egyet szeretnék: képet megosztani, de mellékszöveg nélkül! Ne kelljen ilyen helyre pluszba írkálni, baromira nem néz ki jól!
Az én mondandóm: Meg lehetne azt valósítani, hogy olyan esetekkor amikor csak képet oszt meg az ember, ne legyen kötelező szöveget írni hozzá? Kegyetlenül felidegesített, hogy feltöltöttem ma újabb háttereket, és a "hozzászólás" a szokásos "..." lett volna, ha már muszáj. Kiírta, hogy rövid. Benyomtam 3 smileyt, az is rövid. Utánaírtam a három pontot, akkor meg még engem figyelmeztetett a rendszer, hogy minek akarom kétszer ugyanazt elküldeni...
Könyörgöm, muszáj ennyire gyerekesnek lenni? Ez az egész intézkedés is a zöldfülűek/újak miatt lett bevezetve, de többet árt, mint használ!
Nem akarok floodolni, nem szólok be senkinek, és még csak nincs is 888 smiley a hozzászólásban, egyet szeretnék: képet megosztani, de mellékszöveg nélkül! Ne kelljen ilyen helyre pluszba írkálni, baromira nem néz ki jól!
8 felhasználónak tetszik:
Beba13,
Sally Sparrow,
kriszti145,
Dancsy,
Csinibaba,
Ditty,
Lindsay019,
Bogi13
2011. január 12. 15:07
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2011.01.11. 23:09)
Igen, és eddig gyakorlatilag senkit nem érdekelt, de reméljünk...

Én ilyenkor nyomom a space-t, mint állat, és el szokta fogadni.
2011. január 12. 20:04
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Nekem lenne egy ötletfelvetésem a sztáradatlapokkal kapcsolatban. Rengeteg no name sztár adatlapja van a lexikonban akiket talán kutya sem ismer az adatlap megalkotóján kívül. A probléma mégcsak nem is ez a tény hanem hogy felrakják ezeket a "sztárokat" és nem szerkesztik meg teljesen a lapot, mert nem tudják, nem akarják, vagy nincs is semmi infó amit meg lehetne osztani róluk. Az adatlapokat hiába veszik el tőlük mert nem szerkesztik, kutyának sem kellenek és csak kallódnak kitöltetlenül a gyülyteményben. Felvetésem az lenne hogy azokat az adatlapokat amelyeket senki sem kíván szerkeszteni, és féligmeddig kitültve, vagy teljesen hiányosan kallódnak az éterben törölni kellene és csak a minőségi kitöltött lapokat megtartani.
13 felhasználónak tetszik:
Dancsy,
Christo,
Csinibaba,
Bessie,
Rap4ever8,
Levente1991,
Sally Sparrow,
Ditty,
EszterLondon,
Pandus,
Lindsay019,
kriszti145,
Esment
2011. január 12. 20:20
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet (tironman @ 2011.01.12. 20:04)
Nekem lenne egy ötletfelvetésem a sztáradatlapokkal kapcsolatban. Rengeteg no name sztár adatlapja van a lexikonban akiket talán kutya sem ismer az adatlap megalkotóján kívül. A probléma mégcsak nem is ez a tény hanem hogy felrakják ezeket a "sztárokat" és nem szerkesztik meg teljesen a lapot, mert nem tudják, nem akarják, vagy nincs is semmi infó amit meg lehetne osztani róluk. Az adatlapokat hiába veszik el tőlük mert nem szerkesztik, kutyának sem kellenek és csak kallódnak kitöltetlenül a gyülyteményben. Felvetésem az lenne hogy azokat az adatlapokat amelyeket senki sem kíván szerkeszteni, és féligmeddig kitültve, vagy teljesen hiányosan kallódnak az éterben törölni kellene és csak a minőségi kitöltött lapokat megtartani.
Ezt a problémát már én is említettem. Néhányszor. Legutóbb itt:
http://starity.hu/forum/topik/168179-oldallal-kapcsolatos-tudnivalok-tippek-otletek/oldal/10/
2011. január 15. 19:04
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.01.08. 18:14)
Én még mindig egy részletes keresőt tartanék jó ötletnek a sztárok között. Lehetne szűrni vele az énekeseket, színészeket, modelleket stb, illetve a zenészeken belül az egyes stilusokat, popzenész, rockzenész, rapper, country énekes stb. Ezt persze valahogy az egyes sztárok adatlapjain is fel kéne tüntetni egy rovatban a szerkesztőknek. Ugyanezt jó lenne a zenei videóknál is megadni valamilyen formában, hogy milyen stilus és azon belül is lehetne böngészni a videók között. Most például hiába írom be a kulcsszavakat egy videó belinkelénésél, a kereső ezeket a kulcsszavakat nem szűri. Ezek által több más előadót ismerne meg mindenki azon belül amit szeret.
Na akkor megemlítem újra:
Szerintem lehetne a kedvenc sztároknál egy olyan, hogy csoportosítás foglalkozás szerint. És akkor lehetne
Énekes/Színész/Modell/Zenész/egyéb
Ja, meg ha egy adott sztár adatlapján lenne egy olyan fül, hogy "Videók" és ott az összes össze lenne gyűjtve a sztárról.
Nekem ezek az ötleteim támadtak nagy hirtelenjében.
2011. január 16. 00:37
Támogatom, viszont az oldalt elnézve nem ártana Sportolók kategória is, amit szintén lehetne még boncolgatni aszerint, hogy mit űz az emberünk. Mostanában egyre több ilyen személy kerül fel, sajnos azonban 99,9%-ban csak azért, mert jó pasi/nő, közben még a saját csapatuk felnőttkeretének a közelében sincsenek, kis túlzással a létezésükről se tudnak még az illetékesek sem...
Mély riszpekt a szabályt erősítő kivételeknek...
Mély riszpekt a szabályt erősítő kivételeknek...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.