Starity

Ötletdoboz

107 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 01. 18:05 #1041
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.01.01. 15:41)
Ezt hogy érted?  smileeee.gif A fórumon be lehet állítani, hogy melyik kategóriából tegyenek a "legfrissebb témák" dobozba neked.  smileeee.gif

Úgy értem, hogy minden topiknál az oldal tetején lenne egy olyan, hogy "Kedvencnek jelölöm" egy kis rubrikával amire ha kattintasz akkor lesz benne egy pipa. Aztán mondjuk a profilon belül lenne egy fül "Kedvencek" szöveggel. Abba ha belép a felhasználó ott látható lenne az amit előtte kipipált, tehát bejelölt kedvencnek. Így csak azok a témák lennének benne amit az adott felhasználó bejelöl magának és mást nem látna. Így sokkal átláthatóbb lenne az egész. A képes topikokra nem muszáj, hogy vonatkozzon, inkább a Társalgó/Gumiszobás témákra.
Remélem azért érthető blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Beba13, Ditty, ivonn a demi fan, Dancsy, Csinibaba
2011. január 01. 18:56 #1042
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Javaslom, hogy az olyan tagok, akik nem képesek szerkeszteni az adatlapjaikat azoknál legyen bizonyos szankció, vagy adatlap megvonás. A maximum 60 felvehető adatlap helyett drasztikusan (mondjuk 5-10) adatlapot tudjon felvenni egy ideig.
Elvégre ha elvállalta a szerkesztést, akkor törődjön is velük. Köszöntem a figyelmet. meghajolo.gif
9 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Beba13, Ditty, Karina197, wannascream, ivonn a demi fan, Dancsy, kriszti145, Csinibaba
2011. január 02. 00:15 #1043
- törölt felhasználó -    
Az adatlapokhoz kapcsolódóan: ne lehessen már olyan adatlapokat létrehozni, mint ezek a baromira tehetséges, 14-18 éves Barcelona, Real Madrid meg egyéb focisták / más sportolók / !

Még semmi eredményt nem értek el, kis túlzással még a saját csapatuk se tudja, hogy léteznek, tévében nem látni őket, információ meg csak annyi van róluk, hogy név, születési idő, nem, meg egy fotó...

Ez így hosszútávon nem lesz jó, szerintem... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Dancsy
2011. január 02. 16:27 #1044
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Levente1991 @ 2011.01.02. 00:15)
Az adatlapokhoz kapcsolódóan: ne lehessen már olyan adatlapokat létrehozni, mint ezek a baromira tehetséges, 14-18 éves Barcelona, Real Madrid meg egyéb focisták / más sportolók / !
Még semmi eredményt nem értek el, kis túlzással még a saját csapatuk se tudja, hogy léteznek, tévében nem látni őket, információ meg csak annyi van róluk, hogy név, születési idő, nem, meg egy fotó...
Ez így hosszútávon nem lesz jó, szerintem... dry.gif

Bár én nem tartozom közéjük, de gondolj azokra, akik imádják őket. wink.gif Ha nem tehetnék fel, akkor biztos nem tetszene nekik. rolleyes.gif Egyébként szerintem sem valami jó dolog, bár engem főként az idegesít, amikor egy-egy adatlap ott áll a neven kívül minden információ nélkül, profilkép, témák nuku és vagy két éve nem szerkesztette senki, mert nincs is szerkesztője. Mondjuk ez nem a modik hibája, de aki nem talál jelentkezőt a lapjára (amiről lemondana), az szerintem inkább tartsa magánál, már úgy többet érünk el, ha legalább félévente frissíti.. Egyszer meg biztosan akadna valaki, aki elvállalná. Ha mást nem, akkor írjon egy rajongónak, biztosan szívesen szerkesztené egy kedvencét. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Beba13, Ditty, duracell, kriszti145, Csinibaba
2011. január 02. 16:34 #1045
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Az a baj, hogy vannak olyanok, akik egyfolytában új adatlapot hoznak létre (általában noname "sztárokról"), majd leadják/elcserélik őket. Én egyszerűen leállítanám egy ideig az új adatlapok elfogadását (kivéve, ha tényleg SZTÁR az illető).

VAGY

ha valaki létrehozott egy adatlapot be kéne úgy állítani, hogy egy ideig ne adhassa le/cserélhesse el.

Egyébként Tamásnak teljesen igaza van abban, hogy egy új adatlap létrehozását egy fotósorozathoz kéne kötni. Természetesen HQ képekre gondoltam.
7 felhasználónak tetszik: dave095, wannascream, Tamás2.0, Rap4ever8, Dancsy, kriszti145, Csinibaba
2011. január 02. 16:55 #1046
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (Bessie @ 2011.01.02. 16:34)
Az a baj, hogy vannak olyanok, akik egyfolytában új adatlapot hoznak létre (általában noname "sztárokról"), majd leadják/elcserélik őket. Én egyszerűen leállítanám egy ideig az új adatlapok elfogadását (kivéve, ha tényleg SZTÁR az illető). 
VAGY
ha valaki létrehozott egy adatlapot be kéne úgy állítani, hogy egy ideig ne adhassa le/cserélhesse el.
Egyébként Tamásnak teljesen igaza van abban, hogy egy új adatlap létrehozását egy fotósorozathoz kéne kötni. Természetesen HQ képekre gondoltam.

Ez nagyon jó ötlet! Egyébként a fotósorozat az jó, de a HQ ne legyen akkor kötelező, mert van akiről max. fizetős oldin kapni HQ képet. Na meg manapság amilyen oldalak vannak, én már annak örülök, ha tagolatlanul találok valamit. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: wannascream, Ditty, Beba13, Dancsy, kriszti145
2011. január 02. 18:27 #1047
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Lindsay019 @ 2011.01.02. 16:27)
Bár én nem tartozom közéjük, de gondolj azokra, akik imádják őket.  wink.gif  Ha nem tehetnék fel, akkor biztos nem tetszene nekik.  rolleyes.gif Egyébként szerintem sem valami jó dolog, bár engem főként az idegesít, amikor egy-egy adatlap ott áll a neven kívül minden információ nélkül, profilkép, témák nuku és vagy két éve nem szerkesztette senki, mert nincs is szerkesztője. Mondjuk ez nem a modik hibája, de aki nem talál jelentkezőt a lapjára (amiről lemondana), az szerintem inkább tartsa magánál, már úgy többet érünk el, ha legalább félévente frissíti.. Egyszer meg biztosan akadna valaki, aki elvállalná. Ha mást nem, akkor írjon egy rajongónak, biztosan szívesen szerkesztené egy kedvencét.  smileeee.gif

Ezzel az "inkább tartsa meg" dologgal csak az a baj, hogy az adatlaplimit miatt elvileg mindenkinek max. 60 lapja lehet. Én is rengeteg kedvencemről mondtam le, akinek azóta sincs szerkesztőjük és még így is túllépem a limitet. Ezért is lenne jó szerintem, ha több adatlapja lehetne azoknak, akik rendesen szerkesztik a lapjaikat.
5 felhasználónak tetszik: Bessie, Lindsay019, Fanni00, Ditty, kriszti145
2011. január 02. 18:43 #1048
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Régen (HQP) csak akkor hoztak (hoztunk) létre új adatlapot, ha az adott sztárhoz találtak (találtunk) minőségi képeket.
Attól, hogy valaki ismert személyiség, még nem sztár! dry.gif
6 felhasználónak tetszik: dave095, Gabor28, Bessie, Dancsy, kriszti145, Csinibaba
2011. január 02. 19:54 #1049
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.01.02. 18:43)
Régen (HQP) csak akkor hoztak (hoztunk) létre új adatlapot, ha az adott sztárhoz találtak (találtunk) minőségi képeket.
Attól, hogy valaki ismert személyiség, még nem sztár!  dry.gif

Ez igaz, de ...
Attól sem lesz "sztár" valaki ha van hákú sorozata. wink.gif
13 felhasználónak tetszik: wannascream, Bessie, Lindsay019, LaDySmIth, RoseAnn, Naura5, Rap4ever8, Ditty, dave095, Dancsy, kriszti145, Csinibaba, EszterLondon
2011. január 03. 13:53 #1050
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem az oldalt csak egy kis problémám van amikor anno fel regisztráltam elég csöpögősen írtam Sterlingről, Harrison Fordot pedig megutáltam de ettől a 30 pont megmaradt, szóval jó lenne ha a megjegyzéseket lehetne szerkeszteni. smileeee.gif
2011. január 03. 15:10 #1051
ChelseaLove
ChelseaLove
visszatérő vendég

Státuszeverytime I see you, I just want to stay looking at you forever.
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 141702
Talán lehetne mondjuk egy olyan oldal, h fotók (ott a jobb felső sarokban, ahol a többi is van), és akkor oda, akik szerkesztettek bizonyos sztáradatlapokat oda fotókat kellene róluk feltölteni. És akkor rendesen lehetne, úgy mint ha belemennénk a sztárok menüpontba, h kirakják sorba a sztárokat, csak ott ha rákattintanánk, képek jönnének ki. Lehetőleg különlegesebb képek. Ebből az is meglátszódna, ki mennyire szerkeszti a sztáradatlapját!
2011. január 03. 15:14 #1052
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Naura5 @ 2011.01.03. 13:53)
Nagyon szeretem az oldalt csak egy kis problémám van amikor anno fel regisztráltam elég csöpögősen írtam Sterlingről, Harrison Fordot pedig megutáltam de ettől a 30 pont megmaradt, szóval jó lenne ha a megjegyzéseket lehetne szerkeszteni.  smileeee.gif

Ha a véleményekre gondolsz azt újra tudod írni. A profilodon a véleményeknél törölheted, ami már nem aktuális és újraírhatod a sztár adatlapján.
3 felhasználónak tetszik: Beba13, Ditty, kriszti145
2011. január 03. 15:17 #1053
- törölt felhasználó -    
Idézet (Naura5 @ 2011.01.03. 13:53)
Nagyon szeretem az oldalt csak egy kis problémám van amikor anno fel regisztráltam elég csöpögősen írtam Sterlingről, Harrison Fordot pedig megutáltam de ettől a 30 pont megmaradt, szóval jó lenne ha a megjegyzéseket lehetne szerkeszteni.  smileeee.gif

A véleményt te magad is törölheted,a profilodnál a "Vélemények" fülecske alatt.
2011. január 03. 15:18 #1054
- törölt felhasználó -    
Idézet (ChelseaLove @ 2011.01.03. 15:10)
Talán lehetne mondjuk egy olyan oldal, h fotók (ott a jobb felső sarokban, ahol a többi is van), és akkor oda, akik szerkesztettek bizonyos sztáradatlapokat oda fotókat kellene róluk feltölteni. És akkor rendesen lehetne, úgy mint ha belemennénk a sztárok menüpontba, h kirakják sorba a sztárokat, csak ott ha rákattintanánk, képek jönnének ki. Lehetőleg különlegesebb képek. Ebből az is meglátszódna, ki mennyire szerkeszti a sztáradatlapját!

Ez szerintem felesleges. Ha egy sztárról feltölt az ember új, friss képeket, mindenképpen egy új témába helyezi azt, a témához pedig csatolja az illető adatlapját. Ezt követően a szóban forgó egyén adatlapjára lépve a "Fórumtémák" fülre kattintva a legfrissebbtől a legrégebbiig fel van sorolva az összes hozzá kapcsolódó képes (és más) topik.

Véleményem szerint már így is sok felesleges menüpont van az adatlapokon belül...
7 felhasználónak tetszik: Beba13, wannascream, Dancsy, Lindsay019, Bessie, Ditty, kriszti145
2011. január 03. 15:18 #1055
Beba13
Beba13
Hozzászólás: 1828
Csatolások: 11103
Azonosító: 119256

Erre való a fórumnak a képes részlege: több száz kép van a sztárról, és ez látható a sztár adatlapján. Ami pedig a frissítést illeti: szerintem inkább legyen megírva az életrajz, minthogy sok kisképet feltölts vegyítve.
4 felhasználónak tetszik: Levente1991, Dancsy, Ditty, kriszti145
2011. január 03. 15:21 #1056
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤

blush.gif Nem igazán értem mire gondolsz pontosan.
8 felhasználónak tetszik: Beba13, Levente1991, Rap4ever8, Lindsay019, Ditty, kriszti145, Csinibaba, EszterLondon
2011. január 03. 15:35 #1057
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.01.03. 15:21)
blush.gif Nem igazán értem mire gondolsz pontosan.

Én se, de a lényeg szerintem az akar lenni, amit Beba meg én mondtunk, csak ő ezt az egészet még jobban előtérbe akarja helyezni, mint amennyire a fórumtémák vannak.
2011. január 03. 19:39 #1058
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Sokadjára elolvasva, azt hiszem megértettem a nagyját, lényegét. De azt hiszem az írója nincs tisztában azzal, hogy ez az oldal főleg a képekkel foglalkozik, képfeltöltéssel. Az plusz, hogy van társalgó, meg magazin. Az, hogy nem tudja hogy a képek merre vannak, az azt jelzi, hogy mennyire nem ismeri a fórumot.
Szerintem a fórum felépítése úgy jó ahogy van. biggrin.gif

u.i.: ha már van videók topik, akkor szerintem oda lehetne feltölteni a videókat, és a fórum videó részlegébe pedig csak a képeket (pillanatképek/screencaps) kéne tenni. blush.gif
Persze kivéve a letöltős dolgokat.
4 felhasználónak tetszik: Ditty, Beba13, kriszti145, Csinibaba
2011. január 03. 21:23 #1059
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (Rap4ever8 @ 2011.01.02. 18:27)
Ezzel az "inkább tartsa meg" dologgal csak az a baj, hogy az adatlaplimit miatt elvileg mindenkinek max. 60 lapja lehet. Én is rengeteg kedvencemről mondtam le, akinek azóta sincs szerkesztőjük és még így is túllépem a limitet. Ezért is lenne jó szerintem, ha több adatlapja lehetne azoknak, akik rendesen szerkesztik a lapjaikat.

Nem rád gondoltam, hanem azokra, akik csak létrehozzák a lapokat és otthagyják bolyongani. Te különben is igényesen kitöltve mondasz leróluk. Aztán azoknak az illetőknek van 1-2 sztáradatlapja és annyi, de már húszat feltett, kitöltetlenül. unsure.gif
2011. január 05. 07:34 #1060
- törölt felhasználó -    
Freeze,köszönöm az átalakítást a főoldalon,nagyon szuper! meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Freeze
107 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!