Ötletdoboz
2010. november 27. 23:27
Tök felesleges ez a 100.000 topic.Szerintem amire nem irnak 2 hétig automatikusan töröljék.Semmi értelme nincs,lehet másnak kéne a cím (voltak már eset)
2010. november 27. 23:37
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.11.27. 23:21)
Ez jobb megoldás lenne, de szerintem a legjobb az lenne, ha egyáltalán nem lennének ilyen összehasonlítgatós topicok. A legtöbbnek sokszor végképp nincs értelme. Rengetegszer hoznak létre két egymástól teljesen független ember összehasonlítgatására ilyen témákat, aminek nem látom értelmét.
igen, viszont akkor ha mondjuk ilyen százalékos lenne, akkor valahogyan lehetne rá szabály, hogy azért tök másokat ne, aki meg szabálytalankodik, annak letörölnék az indított szavazását. vagy ilyesmi.
Idézet (Riley @ 2010.11.27. 23:27)
Tök felesleges ez a 100.000 topic.Szerintem amire nem irnak 2 hétig automatikusan töröljék.Semmi értelme nincs,lehet másnak kéne a cím (voltak már eset) 
ezt kifejtenéd bővebben? nem egészen értem, mire gondolsz.
2010. november 27. 23:40
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.11.27. 22:25)
Szerintem tök jó lenne, hogyha az ilyen összehasonlítgatós topikoknál nem üzenetben lehetne válaszolni, hanem lenne ott egy szavazás. Például, "szerinted ki a jobb, X vagy Y?", és százalékos arányban lennének a voksok. Így sokkal átláthatóbb lenne, és nem kéne húsz oldalt végigolvasgatni, ha kíváncsiak vagyunk az emberek véleményére.
Erre egy külön részleg készül, még idén.
2010. november 28. 00:57
Valahogy azt is meg kellene oldani, hogy az olyan topikoknál, amik csak képeket tartalmaznak, ne kelljen xy hosszúságú szöveget írni ahhoz, hogy létrehozható legyen. A képes topik pont azért az, hogy azt nem köpködjük tele mindenféle hülyeséggel, hanem csak a képeké a főszerep!
2010. november 28. 14:42
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Riley @ 2010.11.28. 14:27)
szerintem meg azt kéne megoldani hogy ha valaki fent van és nincs a gépnél vagy elfoglalt akkor mint az msn-nél jelezze! 
Szerintem meg nem lenne jó, ha elmenne az oldal ebbe az irányba, ez egy fórum, nem chat. Persze ez csak az én véleményem.
19 felhasználónak tetszik:
wannascream,
Gabor28,
Levente1991,
Beba13,
Rap4ever8,
Dancsy,
RachelWillows,
Bessie,
Sourire,
Coco Selly,
Ditty,
Lindsay019,
Pandus,
Vy98,
Encsy19,
zoeygirl,
funny18,
Csinibaba,
Norbika98
2010. december 01. 11:14
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Már egy ideje azon töröm a fejem, hogy nem lehetne-e az, hogy a Sztár adatlapokon a Fórumtémáknál legyen egy "Kis felbontású" képek fül is? Tudom, hogy ez alapjáraton egy HQ kép megosztó fórum, de engem azért a kicsi képek is érdekelnek.
Meg mondjuk ha találok egy MQ fotósorozatot, akkor az Összes témánál kell visszakeresni, hogy ez fent van-e már, és ezzel az új füllel sokkal egyszerűbb lenne a dolog. Szóval?
Meg mondjuk ha találok egy MQ fotósorozatot, akkor az Összes témánál kell visszakeresni, hogy ez fent van-e már, és ezzel az új füllel sokkal egyszerűbb lenne a dolog. Szóval?
2010. december 01. 15:40
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
Idézet (Nesquik @ 2010.12.01. 11:14)
Már egy ideje azon töröm a fejem, hogy nem lehetne-e az, hogy a Sztár adatlapokon a Fórumtémáknál legyen egy "Kis felbontású" képek fül is? Tudom, hogy ez alapjáraton egy HQ kép megosztó fórum, de engem azért a kicsi képek is érdekelnek.
szerintem nagyon jó lenne végre
2010. december 01. 22:43
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.01. 20:03)
Lenne egy kérdésem. Miért nem lehet egyszerűen megszüntetni ezt a szavazás funkciót? Van egyáltalán valami értelme? Ha valamelyik moderátor hajlandó elmagyarázni végre, azt megköszönném.
Én úgy gondolom, hogy a Szavazás funkció azért lett kitalálva, hogy így a tagok jelezzék egy vokssal, ha valakit nagyra tartanak a fórumon végzett munkájáért, segítőkészségéért vagy simán azért, mert szimpatikus. Ebből lett az, hogy az újoncok versenyezni kezdtek, hogy kié a legtöbb szavazat. (Aminek még mindig nem látom értelmét.)
Mindezek vonatkoznak a Barátok funckióra is. Az egyetlen gond az, hogy sokan azt hiszik, ez egy myvip...
2010. december 01. 23:01
Idézet (Dancsy @ 2010.12.01. 20:03)
Miért nem lehet egyszerűen megszüntetni ezt a szavazás funkciót?
Egyetértek!
Lehet, hogy ez a két dolog itt baromira trendivé vált, viszont meggyőződésem, hogyha eme funkciók meg lennének szüntetve, úgy a felhasználók között egymás zaklatása is jócskán megcsappanna, és szerintem ez a világ legnagyobb kincse egy nagy lélekszámmal rendelkező oldalon!
Privát üzenetben meg csak nem állnak tán le kekeckedni, mert azért ugyebár nem jár csillagocska... az említett két tevékenységet is csak a kitüntetések miatt akarja olyan görcsösen mindenki...
2010. december 01. 23:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.11.26. 14:00)
Én nem értek egyet, mert mondjuk amelyik sztárról csak 1 véleményt írtak, és mindháromra 10-est adott, akkor mindhárom kategóriában 100%-os lesz. Akkor az összes ilyen első helyezett lesz a népszerűségi listában? Mert írtak róla egy tökéletes véleményt? Ugyan már, ez hülyeség.
Nem hülyeség, mert evvel ösztönözve lennének a tagok, hogy véleméynt írjanak több mindenkiről - és akkor nem csak 0 vagy 1 vélemény lesz, mint most a sztárok 70 százalékáról.
Most abból adódik össze a dolog, hogy kiről hány cikk, topik és téma van meg hányan jelölik kedvencnek és hanyadik helyre van sorolva a kedvencek közt. Szerinted ez korrekt? Főleg amikor napi 5-6 biberkés, rihannás és cserilkólos cikk, hír meg téma volt?
Idővel lesz több vélemény is, hiszen az adatlapok sem úgy kerültek a rendszerbe, hogy első nap 800 ember jelölte kedvencének ..
2010. december 02. 05:33
Idézet (Riley @ 2010.11.27. 23:27)
nem egészen értem, hogy mire gondolsz, ha a képes topikokra akkor szerintem rossz ötlte mivel más sokat kinlodot velük mig feltudta tölteni a képeket
2010. december 03. 16:32
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Lehet, hogy most hülyeséget beszélek, de szerintem igenis hasznos lenne, mert akikkel eddig beszéltem erről, mind azt mondta, hogy igen, ez tök jó lenne, mert náluk is mindig probléma. Szóval: a képek feltöltésénél (fórum) miért csak JPG (és GIF) lehet a képformátum? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy PNG is lehessen? Egyrészt borzasztó unalmas és fárasztó egy idő után a rengeteg PNG képemet átkonvertálni JPG-be, másrészt jelentősen jobb minőségű a kép PNG-ben, mint máshogy. Nagyon sokaknak vannak PNG-be elmentve a képei, főleg a saját készítésűek (gondolok itt avatarra, stb.) Előre is köszi a választ.
2010. december 03. 16:43
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (bellsiam @ 2010.12.03. 16:32)
Lehet, hogy most hülyeséget beszélek, de szerintem igenis hasznos lenne, mert akikkel eddig beszéltem erről, mind azt mondta, hogy igen, ez tök jó lenne, mert náluk is mindig probléma. Szóval: a képek feltöltésénél (fórum) miért csak JPG (és GIF) lehet a képformátum? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy PNG is lehessen? Egyrészt borzasztó unalmas és fárasztó egy idő után a rengeteg PNG képemet átkonvertálni JPG-be, másrészt jelentősen jobb minőségű a kép PNG-ben, mint máshogy. Nagyon sokaknak vannak PNG-be elmentve a képei, főleg a saját készítésűek (gondolok itt avatarra, stb.) Előre is köszi a választ. 
Ezzel viszont csak annyi a gond, hogy "tapasztalataim" szerint egy átlagos PNG kép kétszer-háromszor akkora, mint egy szimpla JPG/JPEG.
És egy HQ képnél már azért komoly időigény kellenne.
2010. december 03. 16:55
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2010.12.03. 16:43)
Ezzel viszont csak annyi a gond, hogy "tapasztalataim" szerint egy átlagos PNG kép kétszer-háromszor akkora, mint egy szimpla JPG/JPEG.
No, meg a mérete is sokkal nagyobb. Nem hiába csak JPG-et lehet feltölteni.
2010. december 03. 17:24
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.01. 23:03)
Nem hülyeség, mert evvel ösztönözve lennének a tagok, hogy véleméynt írjanak több mindenkiről - és akkor nem csak 0 vagy 1 vélemény lesz, mint most a sztárok 70 százalékáról.
Most abból adódik össze a dolog, hogy kiről hány cikk, topik és téma van meg hányan jelölik kedvencnek és hanyadik helyre van sorolva a kedvencek közt. Szerinted ez korrekt? Főleg amikor napi 5-6 biberkés, rihannás és cserilkólos cikk, hír meg téma volt?
Idővel lesz több vélemény is, hiszen az adatlapok sem úgy kerültek a rendszerbe, hogy első nap 800 ember jelölte kedvencének ..
Értelek én, de attól, hogy valaki tehetséges, igazi sztár, az nem feltétlenül népszerű is. És ez a dolog a népszerűségről szól, nem tehetség alapján vannak rangsorolva. És ezt pedig úgy lehet a legjobban "összesíteni" vagy nem is tudom, hogy hány embernek a kedvence.
Szerintem az lenne a legjobb, ha lenne egy másik lista is. Az úgy működne, hogy a vélemények alapján, melyik sztár mennyire tehetséges. És akkor Bíberke nem lenne olyan elől...
2010. december 03. 17:29
Idézet (Christo @ 2010.12.01. 22:43)
Én úgy gondolom, hogy a Szavazás funkció azért lett kitalálva, hogy így a tagok jelezzék egy vokssal, ha valakit nagyra tartanak a fórumon végzett munkájáért, segítőkészségéért vagy simán azért, mert szimpatikus. Ebből lett az, hogy az újoncok versenyezni kezdtek, hogy kié a legtöbb szavazat. (Aminek még mindig nem látom értelmét.)
Mindezek vonatkoznak a Barátok funckióra is. Az egyetlen gond az, hogy sokan azt hiszik, ez egy myvip...
Ennek csak úgy lehetne végre vége, ha megszűnik a szavazósdi. Valahogy elegem van már az üzenőfalam fölösleges teleirkálásából, és abból, hogy nem megérdemelten kapom a szavazataimat. A barátosdi még nem is ilyen zavaró, mert nem jelölöm vissza, és kész..
2010. december 03. 17:34
|
|
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.03. 17:24)
Értelek én, de attól, hogy valaki tehetséges, igazi sztár, az nem feltétlenül népszerű is. És ez a dolog a népszerűségről szól, nem tehetség alapján vannak rangsorolva. És ezt pedig úgy lehet a legjobban "összesíteni" vagy nem is tudom, hogy hány embernek a kedvence.
Szerintem az lenne a legjobb, ha lenne egy másik lista is. Az úgy működne, hogy a vélemények alapján, melyik sztár mennyire tehetséges. És akkor Bíberke nem lenne olyan elől...
Jó, de most azért néha vagy jót, vagy semmit. Ebből meg az sülne ki, hogy a tagok csak azért írnának negatívat egy sztárhoz, hogy hátrébb kerüljön a listán. Sajnos ez sem lenne sokkal értelmesebb. Egyébként meg már most is látni olyan értelmes kommenteket, hogy csak na..
Ez már megint olyan, hogy véleményt sem tudnak sokan rendesen kifejteni, itt egy példa az említett Bieber uraságtól:
Idézet
Ez egy gy*mi!Én nem szeretem és nem is fogom soha szerintem az hülye aki szereti.Kis kényeskedős b*zi! Utálom:Szerinzem minden ami roszz az csak rá illik.Na mind1 az ne vegye magára aki szereti in speciál utálom.
De ha akarnék, biztos találnék még ennél szebb gyöngyszemeket is.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.