Starity

Ötletdoboz

107 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 08. 19:02 #821
- törölt felhasználó -    
Idézet (Billy Costigan @ 2010.10.08. 07:19)
Nyugalom, Fagyi már dolgozik a dolgon ... és idéznék egyet a bácsitól: ”Lassú munkához idõ kell...”  biggrin.gif

Oké, örömmel hallom biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Levente1991
2010. október 09. 13:02 #822
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Lenne némi észrevételem, de sajnos a sok-sok megnyitott téma közül nem tudom már pontosan mi is hová való!

Azt észrevettem, hogy a nélkül nem marad benne a szöveg az adatlapoknál mióta át lett variálva, hogy el ne menteném.

Pl. Beírok az életrajzi adatokhoz valamit és átlépek az alapadatokra és hoppá már el is tűnt a beírt adat. Tehát zavaró, hogy külön mentegetni kell.

A másik, hogy lehetne átnézni és összevonogatni a visszabeszélő témakörben is néhány topikot, mert egyesek vannak más címen, beleférnek másik témába, vagy csupán értelmüket vesztették.

A harmadik észrevételem az lenne, hogy ugye megnyitott a Frissített adatlapok témakör. Itt azzal nem értek egyet, meg ugye még van sok minden más is, hogy mi értelme annak, ha valaki leírja, hogy lecserélte a képet az adatlapon, vagy megcsinálta az évről évre funkciót, ha közben meg az adott sztárnak az adatlapja sem adatokat, sem jól megszerkesztett információkat nem tartalmaz. Hiányoznak bizonyos részek.

De engem azért zavar, mert teszem, fel legyen egy új tag, aki 6-8 hónapja regisztrálva van és még az óta sem volt képes megszerkeszteni, akkor miért nyögi be egy ilyen topikban, hogy megcsinált pár hónap után annyit, hogy némi képet feltöltött az új "funkcióba".Mert ugye az ő helyében, mikor azért van némi elvárás elvileg a fórumon, én igencsak elszégyellném emiatt magamat.

Köszöntem a figyelmet! beer.gif

Besti smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Grace Benning, Fuller, Ditty
2010. október 10. 18:42 #823
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.06. 23:12)
Lehet, hogy hülyeség, de azerintem tiltani kellene ezeket a mindenféle kérdezgetős-összehasonlítós TOPIKOKAT, amiknek a tartalma úgyis csak egy igen-nem, hátnemtom, vagy smiley. Nem azt mondom, hogy ne legyenek ilyenek, de: én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy OFF-topikban hozzászólásként be lehetne ezwket írálni, és akkor ott mindenkin kedvére olvasgathatja, ha érdekli. Ugyanez, az összehasonlítgatással. Szerintem így teljesen korrekt lenne, és nem kellene minden egyes alkalommal idióta topikokba botlani, ezáltal pedig hátha több teret kapna a fórum arra, amire ténylegesen ki van találva: képek, információk.
Lehet, hogy hülyeség az ötletem, de gondoltam, megírom, hátha nem csak én fantáziálok hasonlóan... smileeee.gif
Vélemények?

Vélemény:
Egyetértek! thumbsup.gif
Jó ötlet...komolyan! Én először meg is lepődtem, hogy ilyen topikok is vannak itt...ohmy.gif
Azt hittem a sok hozzászóláshoz mindenki úgy ,,jutott hozzá", hogy értékes véleményeket osztott meg a nagy világgal képekkel, információkkal kapcsolatban...esetleg a sok képes csatolás által...és nem a 'Nyaklánc vagy karkötő' témák által...ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, Ditty
2010. október 11. 11:40 #824
- törölt felhasználó -    
Freeze, ezer és egy köszönet az e-mail cím megváltoztatásáért meghajolo.gif
2010. október 12. 14:36 #825
Vikici
Vikici
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
Szerintem jó lenne, ha lehetne látni a profilokon is, hogy ki Offline/Online.
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, Ditty
2010. október 12. 14:58 #826
- törölt felhasználó -    
szerintem az lenne jó, hogy a sztárok menübe lenne egy olyan partició, ahol csak azok a sztárok lennének akiknek nincs szerkesztöjük, így nem kellene anyit keresgélni smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: wannascream, Dancsy, Beba13, Levente1991, Fuller, Sally Sparrow, zsofeeh, Ditty
2010. október 12. 19:21 #827
- törölt felhasználó -    
Ezer köszönet a postaládában a kijelölős törlésért! meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Christo, Levente1991, Fuller, zsofeeh, Bessie, Ditty
2010. október 14. 14:13 #828
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kedves Modik!

Nekem egy olyan felvetésem lenne, hogy jó lenne az adatlapokra egy külön színházi fül is, ahol az adott művész színpadi alakításait és rendezéseit külön fel lehetne sorolni. (Mert ugye egy színész élete nem feltétlenül csak a filmezésből áll.)

Köszi, hogy elolvastátok.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. október 14. 15:24 #829
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.14. 14:13)
Kedves Modik!
Nekem egy olyan felvetésem lenne, hogy jó lenne az adatlapokra egy külön színházi fül is, ahol az adott művész színpadi alakításait és rendezéseit külön fel lehetne sorolni. (Mert ugye egy színész élete nem feltétlenül csak a filmezésből áll.)
Köszi, hogy elolvastátok.

Jogos a felvetés, viszont ezt nem ide kellene, hanem az Ötletdobozba, mivel az oldalon bármi ehhez hasonló változtatást Freeze tud csak művelni biggrin.gif

Át is helyezem wink.gif
2010. október 14. 17:16 #830
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Cynthia @ 2010.10.14. 15:24)
Jogos a felvetés, viszont ezt nem ide kellene, hanem az Ötletdobozba, mivel az oldalon bármi ehhez hasonló változtatást Freeze tud csak művelni biggrin.gif 
Át is helyezem wink.gif

Köszi. De már itt annyi téma van, hogy átláthatatlan (esküszöm, használtam a keresőt) és gondoltam, legegyszerűbb, ha nyitok egy új témát, úgy előbb szembe tűnik. biggrin.gif
2010. október 15. 13:45 #831
- törölt felhasználó -    
Lenne egy olyan javaslatom, hogy mi lenne, hogyha a saját hozzászólásai/témái fölött mindenki teljeskörűen rendelkezhetne? Értsd: bármikor, bárki tudná szerkeszteni a saját hozzászólását/témáját, és ezeket, ha szükséges, tudná törölni is.

Így egy gonddal kevesebb teendő terhelné a moderátorok vállát, hisz nem kellene mindig ugráltatni őket egy elavult, elrontott saját post/topik esetén, hanem mindenki megoldaná magának.

Vélemények?
10 felhasználónak tetszik: zsófi1997, Grace Benning, RachelWillows, Karina197, Pandus, Beba13, mano2, Dancsy, Mrs. Benzedrine, Ditty
2010. október 15. 16:12 #832
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.15. 13:45)
Lenne egy olyan javaslatom, hogy mi lenne, hogyha a saját hozzászólásai/témái fölött mindenki teljeskörűen rendelkezhetne? Értsd: bármikor, bárki tudná szerkeszteni a saját hozzászólását/témáját, és ezeket, ha szükséges, tudná törölni is.
Így egy gonddal kevesebb teendő terhelné a moderátorok vállát, hisz nem kellene mindig ugráltatni őket egy elavult, elrontott saját post/topik esetén, hanem mindenki megoldaná magának.
Vélemények?

beer.gif
Szerintem ez jó ötlet mert gyakran fordul elő hogy az ember utólag veszi észre hogy valamit elrontott,vagy olyasmit ír amit később mégis megbán...így hasznos lenne ha az üzeneteink szerkesztését és törlését magunk intézhetnénk.
4 felhasználónak tetszik: Karina197, Levente1991, kriszti145, Beba13
2010. október 15. 21:48 #833
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Olvastam, hogy Sally szeretné, ha lenne színházi fül az adatlapokon. Ez alapján akkor lehetne esetleg olyan is, hogy sporteredmények, mivel már egyre több a sportoló az lexikonban. A diszkográfia és a filmográfia alatt ennek is elférne egy kis szövegdoboz. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, zsofeeh, RachelWillows, Levente1991, Beba13, Dancsy, Ditty
2010. október 15. 21:55 #834
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (WhiteAngel @ 2010.10.15. 16:12)
beer.gif 
Szerintem ez jó ötlet mert gyakran fordul elő hogy az ember utólag veszi észre hogy valamit elrontott,vagy olyasmit ír amit később mégis megbán...így hasznos lenne ha az üzeneteink szerkesztését és törlését magunk intézhetnénk.

Vannak helyzetek amikor jó lenne, de nagy zavart is okozhat. Tegyük fel egy páran nem értenek egyet, elkezdenek irkálni aztán az egyik úgy dönt hogy akkor most törlés, érdekesen nézne ki egy-két topik.
Szerintem a témák "tisztogatása" maradjon csak a moderátorok feladata, azért lettek kiválasztva mert rájuk lehet bízni.
2010. október 15. 22:39 #835
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.15. 13:45)
Vélemények?

Ez nem lenne rossz gondolat ... de régen nem egy eset volt amikor a barátnak hitt egyén is barom lett, és elkezdte a hozzászólásait törölni.
Szerintem Fagyi okosan és jogosan ezt nem engedi meg még egyszer. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, mano2
2010. október 15. 23:10 #836
- törölt felhasználó -    
Idézet (Billy Costigan @ 2010.10.15. 22:39)
Ez nem lenne rossz gondolat ... de régen nem egy eset volt amikor a barátnak hitt egyén is barom lett, és elkezdte a hozzászólásait törölni.
Szerintem Fagyi okosan és jogosan ezt nem engedi meg még egyszer.  wink.gif

Na és? Addig nincs gond, amíg csak a sajátjait törli, és nem töri fel más profilját, hogy aztán abban is "mészároljon"...

Arról meg, hogy bekattant nem tehet senki, és azt gondolom, hogy idióták mindig, mindenhol voltak, vannak és lesznek is, emiatt kár egy jól kiépített fórum még további fejlődését gátolni.

Félre ne értsd, nem akarok én itt okoskodni, csak leírtam a véleményemet! wink.gif beer.gif
2010. október 15. 23:11 #837
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.15. 23:10)
Na és? Addig nincs gond, amíg csak a sajátjait törli, és nem töri fel más profilját, hogy aztán abban is "mészároljon"...
Arról meg, hogy bekattant nem tehet senki, és azt gondolom, hogy idióták mindig, mindenhol voltak, vannak és lesznek is, emiatt kár egy jól kiépített fórum még további fejlődését gátolni.
Félre ne értsd, nem akarok én itt okoskodni, csak leírtam a véleményemet! wink.gif  beer.gif

Te nem érted, mert ha pl leszed 5-6 ezer képet amit ő rakott fel ... akkor van már gond. wink.gif
+ ez nem a fejlődés helyes iránya lenne.
2 felhasználónak tetszik: Levente1991, mano2
2010. október 15. 23:33 #838
- törölt felhasználó -    
Idézet (Billy Costigan @ 2010.10.15. 23:11)
Te nem érted, mert ha pl leszed 5-6 ezer képet amit ő rakott fel ... akkor van már gond. wink.gif
+ ez nem a fejlődés  helyes iránya lenne.

Jaaa, az már más...

Akkor nem szóltam semmit! beer.gif
2010. október 21. 22:10 #839
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
A sztárok topikjában az adott sztárról elméletileg bármit kitárgyalhatunk. Híreket, mit szeret, mit nem, stb.
Az jutott eszembe, hogy lehetne olyan topikot nyitni, ami mondjuk azt tartalmazza, amit tudni kell róla? (Az adott sztárról) Vagy ez felesleges, és ezeket beleírhatjuk az adott topikba?
(Azért gondoltam a külön topikra, mert akkor a tudnivalók külön lennének. blush.gif )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. október 21. 22:32 #840
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.10.21. 22:10)
A sztárok topikjában az adott sztárról elméletileg bármit kitárgyalhatunk. Híreket, mit szeret, mit nem, stb. 
Az jutott eszembe, hogy lehetne olyan topikot nyitni, ami mondjuk azt tartalmazza, amit tudni kell róla? (Az adott sztárról) Vagy ez felesleges, és ezeket beleírhatjuk az adott topikba? 
(Azért gondoltam a külön topikra, mert akkor a tudnivalók külön lennének. blush.gif )

Támogatom meghajolo.gif
107 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!