Micsoda dráma pár animáció miatt. Hát legyen boldog vele, aki ellopja! Azért lopja el, mert tetszik neki, ennél nagyobb elismerés nem is kellhet az eredeti alkotónak!
Ötletdoboz
2010. szeptember 12. 07:59
Édes Istenem...
Micsoda dráma pár animáció miatt. Hát legyen boldog vele, aki ellopja! Azért lopja el, mert tetszik neki, ennél nagyobb elismerés nem is kellhet az eredeti alkotónak!
2010. szeptember 12. 11:31
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.09.12. 07:59)
Édes Istenem...
Ez igaz, de ha valaki azt mondja rá, hogy ő csinálta, az már idegesítő.
2010. szeptember 12. 12:39
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.09.11. 18:44)
Mindenkinél, akinek saját készítésű avatarja van, olvasom, hogy "kéretik nem ellopni", és hasonlók. Szerintem hasznos lenne, ha a felhasználók képein, meg az avataron lenne jobb klikk-gátló, vagy valami ilyesmi..
-Én mostanában pá embernek csináltam mozgó vatart,és hogy ne lopják el,ráírtam a nevüket.-Hát mjad meglátom hogy beválik-e,mert a saját alkotásomat csak felismerem!.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. szeptember 12. 12:46
Idézet (Cynthia @ 2010.09.11. 21:49)
Szerintem meg fölösleges volna. Minek csinál sajátot, ha az csak az övé? Ha kiteszed fórumra, akkor naná hogy viszi más is. És nem feltétlen csak bunkóságból, mert én is szoktam mentegetni párat, mert tetszenek
Persze más tészta az, aki nem tudja azt az íratlan szabályt, hogy ha elviszi, akkor itt ne tegye ki...
Persze más tészta az, aki nem tudja azt az íratlan szabályt, hogy ha elviszi, akkor itt ne tegye ki...
Én akkor is megkönnyebbülnék, hogy nem tudja elvinni senki. De látom, ennek az ötletnek annyi, mert csak kevesen értetek egyet.
2010. szeptember 12. 12:51
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.09.12. 12:46)
Én akkor is megkönnyebbülnék, hogy nem tudja elvinni senki. De látom, ennek az ötletnek annyi, mert csak kevesen értetek egyet. 
-Én teljes mértékben támogatom az ötletedet,én már ezt pár hónappal ezelőtt is felvetetem,asszem ebben a topic-ban,de nem biztos,na mind1,az a lényeg,hogy nem érkezett rá válasz :S.
Dancsy
2010. szeptember 12. 21:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Vikici @ 2010.09.12. 12:51)
-Én teljes mértékben támogatom az ötletedet,én már ezt pár hónappal ezelőtt is felvetetem,asszem ebben a topic-ban,de nem biztos,na mind1,az a lényeg,hogy nem érkezett rá válasz :S. 
Vikici ez egy dolog. Előfordulhat, hogy rengetegen egyet értenének veled, de még ez sem garantálja, hogy meg fog valósulni. A végső döntés a tulajé.
Egyébként én is bombázom már elég rég óta az ötletdobozt ötletekkel. Hát ... van ami bevált, van ami nem.
Én nagyon örülnék annak, hogy ha létrehozok egy adatlapot vegyes nemű sztárokkal, az mindenkinél megjelenjen, és ne csak az egyik nemnél (vagy nő, vagy férfi).
Ezt már leírtam párszor (+ rap4ever8 is), de ez is süket füleket talál csak.
zsofeeh
2010. szeptember 12. 23:04
Idézet (Vikici @ 2010.09.12. 12:39)
-Én mostanában pá embernek csináltam mozgó vatart,és hogy ne lopják el,ráírtam a nevüket.-Hát mjad meglátom hogy beválik-e,mert a saját alkotásomat csak felismerem!.
Ezzel nem foglalkoznak. Kb. 1-2 hete volt amikor egy zöldfülű egyénnél láttam viszont PuMiToO avatarját úgy, hogy rá volt írva a neve Puminak. És nem zavartatta magát a csaj.
2010. szeptember 13. 07:44
Fantasztikus, hogy megint a leghülyébbnek /azaz nekem/ kell okoskodni.
Már nem egy tag elmondta véleményét, és nem egy helyesen.
A fórumot jelenleg egy ember vezeti ... ő lenne Fagyi.
Nem lehet mindenre reagálni és mindent nem is tehet meg ill. csinálhat amit kértek ... ezt remélem értitek.
A modik nem véletlen nem beszélnek, ez nem az ő dolguk.
Tudom, mindenki elvárja és jólesik ha a felvetésére reagálnak ... vagy bevezetik, de ez lehetetlen.
Fagyi fejében van a tudás, ezt el kell fogadni /nem mondom, hogy minden jó ... sőt rengeteg szar van, de én tudom mit miért tesz, ezért hiszek benne/.
Aki pedig a süket füleket emlegeti, figyelmébe ajánlom az új dolgokat ... és amik majd lesznek egyszer.
/lsd hsz előnézete, csak tudni kell Fagyival bánni
/
A saját munkák a neten ... témája.
A dolog kivitelezhető, de értelmetlen.
A képek is ilyen dolog, hiába te teszed ki a fórumra ... az a kép valahonnét van ... magyarán nem a tiéd.
Avatar esetén a dolog azonos, hiába csinálod te ... nem a tiéd.
A szép nénik sem idegesek ha füttyentenek egyet a bácsik, ha meglátják őket. Ezt elismerésnek hívják ...
Ha valaki elveszi az avatarodat ... remélem érthető voltam.
Pisz
Már nem egy tag elmondta véleményét, és nem egy helyesen.
A fórumot jelenleg egy ember vezeti ... ő lenne Fagyi.
Nem lehet mindenre reagálni és mindent nem is tehet meg ill. csinálhat amit kértek ... ezt remélem értitek.
A modik nem véletlen nem beszélnek, ez nem az ő dolguk.
Tudom, mindenki elvárja és jólesik ha a felvetésére reagálnak ... vagy bevezetik, de ez lehetetlen.
Fagyi fejében van a tudás, ezt el kell fogadni /nem mondom, hogy minden jó ... sőt rengeteg szar van, de én tudom mit miért tesz, ezért hiszek benne/.
Aki pedig a süket füleket emlegeti, figyelmébe ajánlom az új dolgokat ... és amik majd lesznek egyszer.
A saját munkák a neten ... témája.
A dolog kivitelezhető, de értelmetlen.
A képek is ilyen dolog, hiába te teszed ki a fórumra ... az a kép valahonnét van ... magyarán nem a tiéd.
Avatar esetén a dolog azonos, hiába csinálod te ... nem a tiéd.
A szép nénik sem idegesek ha füttyentenek egyet a bácsik, ha meglátják őket. Ezt elismerésnek hívják ...
Ha valaki elveszi az avatarodat ... remélem érthető voltam.
Pisz
14 felhasználónak tetszik:
Tamás2.0,
Freeze,
Levente1991,
.KT.,
Mia,
Beba13,
Christo,
RachelWillows,
RoseAnn,
EszterLondon,
Dancsy,
Vikici,
Pandus,
ivonn a demi fan
2010. szeptember 14. 10:12
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Bár ez is kényelmi funkció lenne, de arra gondoltam, lehetne egy törlés gomb valahol, ha megnyitunk egy levelet.
Lehet, hogy csak én vagyok olyan, de eddig szinte minden kapott levelemet megtartottam. Egy párat jó lenne törölni, de így mindig ki kell lépni a levélből, hogy törölhessük. És amilyen ügyes vagyok lehet hogy elnézném a sort.
Lehet, hogy csak én vagyok olyan, de eddig szinte minden kapott levelemet megtartottam. Egy párat jó lenne törölni, de így mindig ki kell lépni a levélből, hogy törölhessük. És amilyen ügyes vagyok lehet hogy elnézném a sort.
2010. szeptember 14. 18:13
|
|
BessieJung Kook |
|
Most jutott eszembe valami pár topik olvasása közben.
Itt a visszabeszélőben megtalálható néhány olyan topik, amik ilyen-olyan szabályokat tartalmaznak (pl.: adatlapok szerkesztése, vagy véleménynyilvánítás). Az jutott eszembe, hogy az ilyen topikokat le lehetne úgy "zárni", hogy csak a moderátorok írjanak bele? Így csak a szabályokat lehetne látni, és nem különböző hozzászólásokat végigolvasni több oldalon keresztül.
Itt a visszabeszélőben megtalálható néhány olyan topik, amik ilyen-olyan szabályokat tartalmaznak (pl.: adatlapok szerkesztése, vagy véleménynyilvánítás). Az jutott eszembe, hogy az ilyen topikokat le lehetne úgy "zárni", hogy csak a moderátorok írjanak bele? Így csak a szabályokat lehetne látni, és nem különböző hozzászólásokat végigolvasni több oldalon keresztül.
2010. szeptember 14. 18:40
|
danyellevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 210 Csatolások: 34 Azonosító: 134384 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.09.14. 18:13)
Most jutott eszembe valami pár topik olvasása közben.
ez jó ötlet
2010. szeptember 14. 19:35
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Köszönet az "Előnézet" gombért!
14 felhasználónak tetszik:
wannascream,
.KT.,
EszterLondon,
Bessie,
Fuller,
Dancsy,
Tamás2.0,
funny18,
ReBecca,
inspiredboy,
RachelWillows,
Pandus,
Christo,
ivonn a demi fan
2010. szeptember 18. 19:13
|
|
BessieJung Kook |
|
Amikor szerkesztünk egy adatlapot lehetne ott is egy hely, ahová írhatnánk üzeneteket a moderátornak mondjuk arról, hogy mit javítottunk az adatlapon, mit frissítettünk. (Amit persze csak ők láthatnak). Így kevesebb gond lenne az átnézéssel.
2010. szeptember 18. 19:43
Idézet (Bessie @ 2010.09.18. 19:13)
Amikor szerkesztünk egy adatlapot lehetne ott is egy hely, ahová írhatnánk üzeneteket a moderátornak mondjuk arról, hogy mit javítottunk az adatlapon, mit frissítettünk. (Amit persze csak ők láthatnak). Így kevesebb gond lenne az átnézéssel. 
Minek? Aki írna bele, az meg tudja szerkeszteni az adatlapot normálisan, aki meg nem tudja, az alapból nem írna bele/nem lenne értelme az írásának. Szerintem.
Dancsy
2010. szeptember 18. 20:52
Nem tudom törölni a véleményemet az adott sztárnál. Miért? Ki lett véve ez a funkció, vagy csak nálam nem működik?
2010. szeptember 20. 23:17
Megkérdezhetem hogy miért nincs lehetőség a hozzászólások sajátkezű törlésére? Az én internet kapcsolatom nagyon lassú, hol azt mutatja hogy elküldtem, hol meg hogy nem küldtem el, ennek pedig az a vége hogy 2-szer vagy 3-szor megy el a hozzászólás.
2010. szeptember 21. 00:10
Idézet (Beba13 @ 2010.09.20. 22:43)
Szerintem a profiloldalon a statisztikánál meg lehetne jelentetni a feltöltött képek számát is 
Támogatom!
2010. szeptember 21. 18:43
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Szerintem a profiloldalon a statisztikánál meg lehetne jelentetni a feltöltött képek számát is 
Támogatom, de csak ha a "bélyegeket" nem számolja a rendszer, mert a kistölcsérek™ még utóbb megint versenyezni kezdenek.
2010. szeptember 21. 18:49
tetszik ez az ötlet
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.