Elnézést, ha esetleg rossz helyre írtam a kérdésemet
Ötletdoboz
2010. március 22. 09:22
Ha törölni szeretnék egy általam régebben felcsatolt képet, azt hol tudom megtenni? Vagy erre még nincs lehetőség?
2010. március 22. 22:27
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a Kedvenceimet majd lehet olyan sorrendbe tenni, ahogy régen azzal a Dropos cuccal? (Bántja a szemem, hogy nem MJ az első, bocsi)
Szerk: Nem szóltam csak másik Kedvences részlegen énéztem ahol nem lehet. Bocsánat
Szerk: Nem szóltam csak másik Kedvences részlegen énéztem ahol nem lehet. Bocsánat
2010. március 22. 22:29
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.03.22. 22:27)
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a Kedvenceimet majd lehet olyan sorrendbe tenni, ahogy régen azzal a Dropos cuccal? (Bántja a szemem, hogy nem MJ az első, bocsi)

Ezt most is lehet. http://starity.hu/profil/kedvenceim/
2010. március 22. 22:29
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.03.22. 22:27)

Azt most is lehet, a profilodba rámész a kedvenceidbe és ott a megfogod és ott tudod fel le rangsorolni csak ne a nevedre kattints hanem arra a kis bábura a levél mellett
(Remélem érthetően bírtam leírni
2010. március 22. 22:30
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Megtaláltam csak máshol néztem a Sima Sztárok/Kedvencesbe.
2010. március 22. 22:43
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (hanita @ 2010.03.22. 09:22)
Ha törölni szeretnék egy általam régebben felcsatolt képet, azt hol tudom megtenni? Vagy erre még nincs lehetőség?
Egyelőre csak az adott hozzászólásnál tudod ezt megtenni, ami viszont csak egy óráig visszamenőleg szerkeszthető. Eddig ez sem ment, de már javítottam.
2010. március 23. 13:36
a sztárok hivatalos weblapjait nem látom a profiluknál, vagy még az nem lett hozzátéve?
2010. március 23. 13:41
Köszi szépen Freeze, de tavaly feltöltött képről lett volna szó, és csak most vettem észre a hibát
Lenne még egy kérdésem. A sztáradatlap-szerkesztésnél van egy olyan rubrika, hogy lehet beírni kapcsolódó sztárokat, akikkel pl. állandó főszereplői egy adott sorozatnak, vagy valami ilyesmi. Én be is írtam, de sehol nem látom, hogy az megjelenne.
Pedig úgy írja, hogy az adatlapon meg fog jelenni a beírt sztár neve
Lenne még egy kérdésem. A sztáradatlap-szerkesztésnél van egy olyan rubrika, hogy lehet beírni kapcsolódó sztárokat, akikkel pl. állandó főszereplői egy adott sorozatnak, vagy valami ilyesmi. Én be is írtam, de sehol nem látom, hogy az megjelenne.
2010. március 23. 18:08
Tudom többek között én is kértem, hogy az utolsó hsz-re ugorjon, ha rákattintok egy topicra, de nem úgy gondoltam, hogy teljesen az utolsó hsz-ra, hanem úgy, mint a HQP-n volt. Mert most meg ha a képeket látni szeretném azért kell tekergetni...
Amúgy meg egész szépen kezdenek rendeződni a dolgok.
Csak így tovább és sok kitartást.
Amúgy meg egész szépen kezdenek rendeződni a dolgok.
2010. március 23. 20:23
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Csak én vagyok vaksi vagy mostmár nem lehet látni az aktív forumozók listáját? Amugy nem nagy probléma, tudok így is aludni.
Amugy szép munka a site Freeze bácsi!
Amugy szép munka a site Freeze bácsi!
2010. március 23. 20:53
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Üdv. Nekem csak a sztárok sorbarakásával kapcsolatban lenne valami. Nekem ez a megfogom és viszem dolog nem jön be, helyette arra gondoltam, hogy nem lehetne, hogy listába rakják a neveket, és beírhatom mellé, hogy hanyas legyen?
Vagy nem tudom. Csak mert van 270 kedvencem, és mire azokat sorrendbe pakolászom...
De ez csak egy ötlet volt.
Am király az oldal. Tetszik ez az új design.
2010. március 23. 21:52
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Először is szeretném megköszönni, hogy már lehet látni a különbséget az olvasott és olvasatlan témák között. Ehhez kapcsolódóan esetleg, ha van rá mód vissza lehetne rakni az olvasottnak jelölés funkciót is? Nagyon örülnék neki.
Ezen kívül hiányolom még a csatolások kezelése opciót is.
2010. március 23. 21:56
|
|
Freeze********** |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.03.23. 21:52)
Először is szeretném megköszönni, hogy már lehet látni a különbséget az olvasott és olvasatlan témák között. Ehhez kapcsolódóan esetleg, ha van rá mód vissza lehetne rakni az olvasottnak jelölés funkciót is? Nagyon örülnék neki. 
Vissza rakni nem lehet, mert nem is lett elvéve.
2010. március 23. 21:56
|
Vegaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 177 offline
|
Imho ez az utolsó hozzászólásra ugrás nagyon idegesítő. Gyakorlatilag minden megnyitott topiknál felfele kell tekergetni, mivel az ember nem a "köszi"-kre hanem a képekre kiváncsi elsősorban.
(Egy beszélgetős topikban persze más a helyzet, de azok vannak erős kisebbségben.)
(Egy beszélgetős topikban persze más a helyzet, de azok vannak erős kisebbségben.)
2010. március 23. 21:58
|
|
Freeze********** |
|
Idézet (Vega @ 2010.03.23. 21:56)
Imho ez az utolsó hozzászólásra ugrás nagyon idegesítő. Gyakorlatilag minden megnyitott topiknál felfele kell tekergetni, mivel az ember nem a "köszi"-kre hanem a képekre kiváncsi elsősorban.
Utolsó olvasatlan-ra ugrik. Az első verzió kicsit bugos volt, most módosítottam rajta, már jónak kell lennie.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: