Ötletdoboz
2010. szeptember 11. 18:44
Mindenkinél, akinek saját készítésű avatarja van, olvasom, hogy "kéretik nem ellopni", és hasonlók. Szerintem hasznos lenne, ha a felhasználók képein, meg az avataron lenne jobb klikk-gátló, vagy valami ilyesmi..
2010. szeptember 11. 18:46
Idézet (Clélia @ 2010.09.11. 18:44)
nekem az az ötletem támadt hogy mi lenne ha a mi adatlapunknál is meglehetne azt csinálni mint a sztárokénál hogy ki van irva hogy hol laksz akkor ugye megjelenik egy kis zászló nah ezt nálunk is lehessen megcsinálni ha pl ki van irva hogy lakhely és be van irva hogy Usa vagy Kanada stb akkor nálunk is jelenjen meg egy kis zászló
szerintem ez tök jó lenne remélem egyszer majd meg lehet oldani 
Szerintem nem túl hasznos ötlet, mert a tagok nagyja itt lakik M.o.-n... De ha van itt külföldön lakó, akkor nem rossz ötlet.
2010. szeptember 11. 18:49
Idézet (Dancsy @ 2010.09.11. 18:46)
Szerintem nem túl hasznos ötlet, mert a tagok nagyja itt lakik M.o.-n... De ha van itt külföldön lakó, akkor nem rossz ötlet. 
de nem ugy értettem hanem ugy hogy amit te magad kiirsz pl Usa akkor jelenjen meg egy kis zászló
2010. szeptember 11. 18:52
Idézet (Dancsy @ 2010.09.11. 18:44)
Mindenkinél, akinek saját készítésű avatarja van, olvasom, hogy "kéretik nem ellopni", és hasonlók. Szerintem hasznos lenne, ha a felhasználók képein, meg az avataron lenne jobb klikk-gátló, vagy valami ilyesmi..
Ezt én is támogatom mert sokan szó nélkül elviszik azt amivel más sokat dolgozik,és állandóan megy a balhé.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. szeptember 11. 18:55
Idézet (Clélia @ 2010.09.11. 18:49)
de nem ugy értettem hanem ugy hogy amit te magad kiirsz pl Usa akkor jelenjen meg egy kis zászló
De most mondom, hogy minek írnád ki, hogy USA, amikor itt laksz M.o.-n? És itt szerintem mindenki..
Na mindegy, szerintem nélkülözhető ötlet, ezen ne vitázzunk.
Bessie
2010. szeptember 11. 18:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem hinném, hogy az avatárlopkodás annyira sürgős probléma lenne. Persze én sem szeretem, ha viszontlátom valaki másnál, amit csináltam, de akkor csinálok egy másikat, hagy irigykedjen a lopós.
2010. szeptember 11. 20:17
Idézet (Bessie @ 2010.09.11. 18:57)
Nem hinném, hogy az avatárlopkodás annyira sürgős probléma lenne. Persze én sem szeretem, ha viszontlátom valaki másnál, amit csináltam, de akkor csinálok egy másikat, hagy irigykedjen a lopós.

Nálam mondjuk ilyen még nem volt, de nagyon idegesítene, hogy valaki három kattintással leszedi a csúcs avatárt, amit én egy csomó ideig csináltam. Az az enyém, könyörgöm
wannascream
2010. szeptember 11. 21:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.09.11. 20:17)
Nálam mondjuk ilyen még nem volt, de nagyon idegesítene, hogy valaki három kattintással leszedi a csúcs avatárt, amit én egy csomó ideig csináltam. Az az enyém, könyörgöm 
Te csináltad, igen, de ha felteszed nem tudsz mit tenni, hogy ne másolják le. Végülis ez az internet egyik lényege, a fáljmegosztás. De már nem írok többet erről, mert fenekelést fogunk kapni.
2010. szeptember 11. 21:49
Szerintem meg fölösleges volna. Minek csinál sajátot, ha az csak az övé? Ha kiteszed fórumra, akkor naná hogy viszi más is. És nem feltétlen csak bunkóságból, mert én is szoktam mentegetni párat, mert tetszenek
Persze más tészta az, aki nem tudja azt az íratlan szabályt, hogy ha elviszi, akkor itt ne tegye ki...
2010. szeptember 11. 21:51
Én nagyon jó ötletnek tartom.
Dancsy
2010. szeptember 11. 21:52
|
|
Bernadett |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 812 Csatolások: 11 Azonosító: 128044 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.09.11. 21:49)
Szerintem meg fölösleges volna. Minek csinál sajátot, ha az csak az övé? Ha kiteszed fórumra, akkor naná hogy viszi más is. És nem feltétlen csak bunkóságból, mert én is szoktam mentegetni párat, mert tetszenek
Persze más tészta az, aki nem tudja azt az íratlan szabályt, hogy ha elviszi, akkor itt ne tegye ki...
ez így igaz!Nekem egy csomó ötletem van,de most nem jut eszembe egy sem:(
2010. szeptember 11. 21:53
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Én egy olyan keresőnek örülnék ami minden sztárnál lenne. Pl. odamész egy sztár adatlapjához, és rákattintasz mondjuk a rendezvény fülre. És ott lenne a kereső, ami csak a rendezvényhez feltöltött képek között keres az adott sztárnál. Remélem azért érthetően írtam le
2010. szeptember 11. 22:04
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (audrey @ 2010.09.11. 21:53)
Én egy olyan keresőnek örülnék ami minden sztárnál lenne. Pl. odamész egy sztár adatlapjához, és rákattintasz mondjuk a rendezvény fülre. És ott lenne a kereső, ami csak a rendezvényhez feltöltött képek között keres az adott sztárnál. Remélem azért érthetően írtam le 
Bizonyos értelemben jó volna. Ha tudnád a pontos címet, amivel a képek fel lettek töltve. De mivel a tagok tetszőleges nevet adhatnak a témáknak, így nem lenne 100%, hogy nem lenne repi.
2010. szeptember 11. 22:07
Idézet (audrey @ 2010.09.11. 21:53)
Mozzilába be lehet állítani olyan keresést, hogy elkezdesz gépelni, és kiadja ha talál olyat. Oké, oldalanként kell(ene) végigmenni ha régebbit akarsz, de egyébként meg nekem elég ez. Pontos nevet ne kérjetek, én ehhez nem értek, régen magyarázták el, a lényeg, hogy van ilyen, nem kellene plusz modul
2010. szeptember 11. 22:26
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.09.11. 22:07)
Mozzilába be lehet állítani olyan keresést, hogy elkezdesz gépelni, és kiadja ha talál olyat. Oké, oldalanként kell(ene) végigmenni ha régebbit akarsz, de egyébként meg nekem elég ez. Pontos nevet ne kérjetek, én ehhez nem értek, régen magyarázták el, a lényeg, hogy van ilyen, nem kellene plusz modul 
Értem (vagyis el tudom képzelni) hogy mire gondolsz. Én Chrome-ot használok és azon Ctrl+F segítségével keresek. Nekem jó meg minden, de mondjuk egy sztárnál, ahol van 5-6 oldal, egy kicsit maceráns. De nekem az is elég lenne ha kifejezetten azokat a témákat adná ki, amiben az a bizonyos sztár szerepel. (jó, ismerem a keresőszó-->fórum) Ezt értem úgy hogy rákattintasz az adatlapra, és ott mondjuk lenne egy kereső. Az is elég lenne, nem kell minden egyes témába annál a sztárnál. (remélem ez is érhető)
2010. szeptember 11. 23:23
Ha belegebedünk se lehet ellene mit csinálni. Ha nem tudja elmenteni, kilopja printscreen gombbal, beilleszti Paintbe, körbevágja, elmenti, és enjoy. Szóval, jó az ötlet, de ezzel csak megnehezítenénk a dolgukat, megakadályozni lehetetlen.
2010. szeptember 12. 00:05
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.11. 23:23)
Ha belegebedünk se lehet ellene mit csinálni. Ha nem tudja elmenteni, kilopja printscreen gombbal, beilleszti Paintbe, körbevágja, elmenti, és enjoy. Szóval, jó az ötlet, de ezzel csak megnehezítenénk a dolgukat, megakadályozni lehetetlen.
Mozgó avatarnál semmire se mennek prinscreennel.
2010. szeptember 12. 00:46
Idézet (szavy @ 2010.09.12. 00:05)
Mozgó avatarnál semmire se mennek prinscreennel. 
Jólvanna', ezzel nem számoltam, igazad van!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.