Starity

Ötletdoboz

107 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 07. 19:30 #741
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.06. 23:12)
Lehet, hogy hülyeség, de azerintem tiltani kellene ezeket a mindenféle kérdezgetős-összehasonlítós TOPIKOKAT, amiknek a tartalma úgyis csak egy igen-nem, hátnemtom, vagy smiley. Nem azt mondom, hogy ne legyenek ilyenek, de: én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy OFF-topikban hozzászólásként be lehetne ezwket írálni, és akkor ott mindenkin kedvére olvasgathatja, ha érdekli. Ugyanez, az összehasonlítgatással. Szerintem így teljesen korrekt lenne, és nem kellene minden egyes alkalommal idióta topikokba botlani, ezáltal pedig hátha több teret kapna a fórum arra, amire ténylegesen ki van találva: képek, információk.
Lehet, hogy hülyeség az ötletem, de gondoltam, megírom, hátha nem csak én fantáziálok hasonlóan... smileeee.gif
Vélemények?

Ugyan nem vagyok moderátor, de ezzel kapcsolatban már nem egy felvetés volt: Freeze véleménye az (tudtommal legalábbis) hogy a Gumiszobába minden mehet, ami ugyebár nem trágár és tiltott. És szerintem pont ez miatt nincsenek törölve ezek a témák. Illetve gondolj bele, hogy ha ezek nem lennének megengedettek, szétoffolnák a képes részleget, aminek ugyebár nem sok értelme van wink.gif Képeket meg az tesz, aki akar, és szintén az nézi, aki akarja, így szerintem azok nem szorulnak háttérbe, legalábbis én a képeket szoktam nézegetni, nem azt, hogy éppen Demi vagy Májli az aktuális kedvenc. beer.gif
6 felhasználónak tetszik: .KT., cocoselly, Tamás2.0, Levente1991, Bessie, Pandus
2010. szeptember 07. 19:34 #742
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandyHart @ 2010.09.07. 19:32)
Név változtatás  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ha kérdésnek szántad, akkor fordulj Freeze-hez, ő tudja átírni wink.gif
2010. szeptember 07. 20:34 #743
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2010.09.07. 19:30)
Ugyan nem vagyok moderátor, de ezzel kapcsolatban már nem egy felvetés volt: Freeze véleménye az (tudtommal legalábbis) hogy a Gumiszobába minden mehet, ami ugyebár nem trágár és tiltott. És szerintem pont ez miatt nincsenek törölve ezek a témák. Illetve gondolj bele, hogy ha ezek nem lennének megengedettek, szétoffolnák a képes részleget, aminek ugyebár nem sok értelme van wink.gif Képeket meg az tesz, aki akar, és szintén az nézi, aki akarja, így szerintem azok nem szorulnak háttérbe, legalábbis én a képeket szoktam nézegetni, nem azt, hogy éppen Demi vagy Májli az aktuális kedvenc. beer.gif

Persze, én értem az álláspontodat. De szerintem, ha ezt a kiakedvenc xy-od, vagy x vagy y a jobb szövegeket témaindítás nélkül, azonnal az OFF-topikban vitatnák meg, (oda ahogy Te is mondod, minden mehet) hozzászólások formájában, akkor egyrészt, ez a szerintem gyagyás tevékenység is megmaradna, viszont nem lenne annyi felesleges topik, amibe esetleg be van nyögve egy szerintem igen-nem szöveg, de más semmi.

Így a kecske is jóllakna, és a káposzta is megmaradna.
2010. szeptember 07. 20:39 #744
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.07. 20:34)
Persze, én értem az álláspontodat. De szerintem, ha ezt a kiakedvenc xy-od, vagy x vagy y a jobb szövegeket témaindítás nélkül, azonnal az OFF-topikban vitatnák meg, (oda ahogy Te is mondod, minden mehet) hozzászólások formájában, akkor egyrészt, ez a szerintem gyagyás tevékenység is megmaradna, viszont nem lenne annyi felesleges topik, amibe esetleg be van nyögve egy szerintem igen-nem szöveg, de más semmi.
Így a kecske is jóllakna, és a káposzta is megmaradna.

Értelek, de az OFF-topik egyfajta msn-beszélgetés, oda nem írogathat bárki csak úgy rohog.gif
Egyébként gondolom a témaindításos szám növelése miatt megy ez is, mivel csillag már nem jár érte, vagy a fene tudja think.gif
Egyébként meg szerintem de törődj a Gumiszobával, adják ki ott magukat, így jár mindenki a legjobban, legalább van egy helyük, ahol totál káosz van, a többi fórumrész meg rendezett marad. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, EszterLondon, .KT., RachelWillows, Dancsy, zsofeeh
2010. szeptember 07. 20:44 #745
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ezer hála, hogy már csak azokat a témákat lehet látni, amiket én akarok. biggrin.gif Elején fura volt, hisz sokáig csak a szemetet láttam, de így már hepi vagyok. biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: RachelWillows
2010. szeptember 08. 13:25 #746
- törölt felhasználó -    
Én egyelőre nem merem beállítani, mert ki tudja, hogy mikor nyílik egy olyan új topik, ami érdekel, és nem fogom látni, mert az nincs benne abban, amit én előzetesen a megtekintését engedtem. Meg aztán, bár már hónapok óta tag vagyok itt, még mindig nem találtam meg azt a részt, amire azt tudnám mondani, hogy na igen, ez a kedvencem. Ami érdekel, amiről van véleményem, ahol vannak jó képek, ott szeretek elidőzni, de nem tudnám kiemelni a legfontosabbakat.
1 felhasználónak tetszik: Vikici
2010. szeptember 08. 20:47 #747
Vikici
Vikici
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.08. 13:25)
Én egyelőre nem merem beállítani, mert ki tudja, hogy mikor nyílik egy olyan új topik, ami érdekel, és nem fogom látni, mert az nincs benne abban, amit én előzetesen a megtekintését engedtem. Meg aztán, bár már hónapok óta tag vagyok itt, még mindig nem találtam meg azt a részt, amire azt tudnám mondani, hogy na igen, ez a kedvencem. Ami érdekel, amiről van véleményem, ahol vannak jó képek, ott szeretek elidőzni, de nem tudnám kiemelni a legfontosabbakat.

Én is ugyan így vagyok vele, bár lehet hogy most az "ötlet doboz" topicot megkedvelem.
2010. szeptember 09. 13:57 #748
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Újra megkockáztatom, mert nem jött válasz:
Szerintem jó lenne, ha lehetne foglalkozás alapján csoportosítani a kedvencünket. Mondjuk meg lehetne oldani, hogy mikor szerkesztem az adatlapomat, azon belül is a kedvenceket, legyenek kisebb mappák/csoportok, amikbe be kell húzni a sztárokat. Mondjuk lenne egy Zenészek, egy Színészek címen meg egy Sportolók vagy valami ilyesmire gondoltam.
Freeze, légyszi tudasd velem, hogy akkor most lesz ilyen vagy nem? biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Levente1991, Rap4ever8, Fuller, Dancsy, zsofeeh, xxangi20xx
2010. szeptember 09. 15:11 #749
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem, hogy ilyen lesz mostanság ... de jön majd Isten hangja, és beszél. biggrin.gif
2010. szeptember 09. 20:47 #750
- törölt felhasználó -    
Idézet (EszterLondon @ 2010.09.09. 13:57)
Újra megkockáztatom, mert nem jött válasz:
Szerintem jó lenne, ha lehetne foglalkozás alapján csoportosítani a kedvencünket. Mondjuk meg lehetne oldani, hogy mikor szerkesztem az adatlapomat, azon belül is a kedvenceket, legyenek kisebb mappák/csoportok, amikbe be kell húzni a sztárokat. Mondjuk lenne egy Zenészek, egy Színészek címen meg egy Sportolók vagy valami ilyesmire gondoltam.
Freeze, légyszi tudasd velem, hogy akkor most lesz ilyen vagy nem? biggrin.gif

Jó ötlet, csak lassan a starityn nyitni kéne olyat is, hogy sztárgyerekek, szépségkirálynők stb. _nevet.gif De amúgy tetszik a felvetés. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, EszterLondon
2010. szeptember 09. 21:12 #751
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Tegnap eszembe jutott valami, csak nem tudom, hogy jó ötlet volna-e, vagy sem? unsure.gif
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a barátokat is lehetne rangsorolni? blush.gif Drag & drop módszerrel, mint a kedvenceinket. blush.gif
9 felhasználónak tetszik: bestiak, Levente1991, Vikici, .KT., zsófi1997, zsofeeh, EszterLondon, Encsy19, xxangi20xx
2010. szeptember 09. 22:57 #752
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.09. 21:12)
Tegnap eszembe jutott valami, csak nem tudom, hogy jó ötlet volna-e, vagy sem?  unsure.gif 
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a barátokat is lehetne rangsorolni? blush.gif Drag & drop módszerrel, mint a kedvenceinket.  blush.gif

Támogatom, de miért van olyan érzésem, hogy ez is sértődéseket szülne a zöldfülűek részéről? rolleyes.gif
2010. szeptember 09. 23:06 #753
- törölt felhasználó -    
Nahh ilyen biztos nem lesz ... az okok igen egyszerűek, jelenleg az ehhez szükséges értelem ... sokakban nincs. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Pandus
2010. szeptember 09. 23:17 #754
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Billy Costigan @ 2010.09.09. 23:06)
Nahh ilyen biztos nem lesz ... az okok igen egyszerűek, jelenleg az ehhez szükséges értelem ... sokakban nincs. wink.gif

biggrin.gif Valami ilyesmi miatt gondoltam, hogy ez nem lenne túl jó ötlet, de gondoltam megemlítem. blush.gif
2010. szeptember 09. 23:19 #755
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.09. 23:17)
biggrin.gif Valami ilyesmi miatt gondoltam, hogy ez nem lenne túl jó ötlet, de gondoltam megemlítem.  blush.gif

Azt lehet ... és kell is, majd jön Isten hangja és beszél ... én csak az okoskodó vén pöcs lennék. biggrin.gif
2010. szeptember 09. 23:27 #756
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Billy Costigan @ 2010.09.09. 23:19)
Azt lehet ... és kell is, majd jön Isten hangja és beszél ... én csak az okoskodó vén pöcs lennék.  biggrin.gif

Vén? Azt kétlem! biggrin.gif Ezt inkább én mondhatnám. rohog.gif _nevet.gif tongue.gif
2010. szeptember 11. 10:45 #757
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Szerintem jó ötlet lenne, hogy a visszabeszélőben található szabályok, esetleg a segítséget nyújtó topikok jól látható lenne a főoldalon, vagy valahol össze kéne gyűjteni. unsure.gif
A zöldik ritkán járnak a visszabeszélőbe, és így nem is olvashatják a fórum, és a topikok szabályait.
3 felhasználónak tetszik: Beba13, Dancsy, .KT.
2010. szeptember 11. 12:12 #758
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.09.11. 10:45)
Szerintem jó ötlet lenne, hogy a visszabeszélőben található szabályok, esetleg a segítséget nyújtó topikok jól látható lenne a főoldalon, vagy valahol össze kéne gyűjteni.  unsure.gif 
A zöldik ritkán járnak a visszabeszélőbe, és így nem is olvashatják a fórum, és a topikok szabályait.

Sok sikert ehhez, nekem nem sikerült Fagyit erre rábírnom ... de másoknak sem. biggrin.gif
2010. szeptember 11. 17:48 #759
Vikici
Vikici
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
Idézet (Bessie @ 2010.09.09. 21:12)
Tegnap eszembe jutott valami, csak nem tudom, hogy jó ötlet volna-e, vagy sem?  unsure.gif 
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a barátokat is lehetne rangsorolni? blush.gif Drag & drop módszerrel, mint a kedvenceinket.  blush.gif

jaja támogatom én is,de szerintem is csak sértődés lenne belőle.
2010. szeptember 11. 18:44 #760
- törölt felhasználó -    
nekem az az ötletem támadt hogy mi lenne ha a mi adatlapunknál is meglehetne azt csinálni mint a sztárokénál hogy ki van irva hogy hol laksz akkor ugye megjelenik egy kis zászló nah ezt nálunk is lehessen megcsinálni ha pl ki van irva hogy lakhely és be van irva hogy Usa vagy Kanada stb akkor nálunk is jelenjen meg egy kis zászló wink.gif szerintem ez tök jó lenne remélem egyszer majd meg lehet oldani wink.gif
107 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!