Ötletdoboz
2010. május 29. 23:33
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.29. 23:27)
Ezt már én is tapasztaltam többször, szerintem van egy átmeneti idő, amíg frissül az adatbázis a szerveren és láthatóvá válik az üzenet. De nemcsak a fórumon van így, pl. ha valaki szavaz rád, akkor is csak fél órával később frissül a szám.
Nincs ilyesmi késleltetés... más probléma lesz ez.
2010. május 31. 09:27
Idézet (Freeze @ 2010.05.29. 23:33)
Nincs ilyesmi késleltetés... más probléma lesz ez. 
Akkor szokott előfordulni, amikor a válasz átmegy a következő oldalra (vagyis új oldal kezdésénél a fórumon), én legalábbis csak ilyenkor tapasztaltam.
2010. május 31. 09:28
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.31. 09:27)
Akkor szokott előfordulni, amikor a válasz átmegy a következő oldalra (vagyis új oldal kezdésénél a fórumon), én legalábbis csak ilyenkor tapasztaltam.
Én is olyankor...
2010. május 31. 17:19
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Nem lehetne kiíratni valahogy a rendszerrel, hogy hány napig nem lehet jelentkezni egy adott sztár adatlapjára mennyiségi limit elutasításakor?
Ugye most csak annyi üzenetet kapok, hogy
"Túl sok adatlapjelentkezés egymás után
Egy héten maximum 3 sztáradatlap szerkesztésére jelentkezhetsz!
Erre a korlátozásra azért van szükség, hogy legyen időd megszerkeszteni azokat az adatlapokat amikre korábban feliratkoztál.
Egy hét múlva ismét vállalhatsz adatlapot."
Lehetne pontosítani, vagy ez technikailag nem megoldható, mert akkor majd minden nap bepróbálom!
Ugye most csak annyi üzenetet kapok, hogy
"Túl sok adatlapjelentkezés egymás után
Egy héten maximum 3 sztáradatlap szerkesztésére jelentkezhetsz!
Erre a korlátozásra azért van szükség, hogy legyen időd megszerkeszteni azokat az adatlapokat amikre korábban feliratkoztál.
Egy hét múlva ismét vállalhatsz adatlapot."
Lehetne pontosítani, vagy ez technikailag nem megoldható, mert akkor majd minden nap bepróbálom!
2010. május 31. 19:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ha jól tudom ez pontosan azt jelenti, hogy egy héten 3 adatlap szerkesztésére lehet jelentkezni. Viszont frissítés ebbe nem tartozik bele. Szóljatok, ha tévedek.
2010. június 01. 19:31
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Mivel most nem nagyon tudnak új topikokat nyitni új tagok, s talán ráérnek olvasgatni is egy kicsit lehetne valamilyen formában az oldallal kapcsolatban nyitni egy közvélemény kutatást. Például érdekelne, hogy tudják e mire jó a szavazás!
Egyébként nem lehet kiemelni az olyan témákat, amelyekben felszeretné (nk) l hívni a figyelmet bármire?
Egyébként nem lehet kiemelni az olyan témákat, amelyekben felszeretné (nk) l hívni a figyelmet bármire?
2010. június 02. 15:04
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Mostanába az új tagok szeretnek 1 percben több üzenetet elküldeni, főleg akkor ha valamit elírnak... Nem lehetne ez ellen valamit tenni? Kicsit idegesítő, hogy valaki egy percben 4-5 üzenetet küld, pedig használhatná a Szerkesztem gombot (jééé wáó, olyan is van?
)... Vagy ez csak engem idegesít?
2010. június 02. 21:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (tironman @ 2010.06.02. 20:40)
Lehetne majd olyan opció hogy csak a barátok irhatnak üzenőfalra? Egyfolytában takarítanom kell.. 
Lehet takarítani az üzenőfalat??
Asszem valaki már felvetette, de most én is leírnám: töltenék föl képeket és kiírja, hogy fent vannak, de az elérhetőséget sajnos nem mutatja a rendszer... eddig ezzel nem volt baj, mert meg tudtam keresni könnyen a topicokat, ha már léteztek, de most olyan képeket raknék fel, ami még elvileg nincs is fent... az adatlapot most hozam létre, tehát tényleg nem valószínű, hogy a képek fel lettek már töltve
Ezzel lehetne valamit bütykölni?
Szerk: Rákerestem tényleg fent vannak a képek, de ezt kajak nem értem, hogy miért kell, ha még nincs adatlap...ost tök feleslegesen dolgoztam... na mind1. Azért a kérés még fenn áll...
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. június 02. 22:04
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.06.02. 21:58)
Lehet takarítani az üzenőfalat??
Sajátodat tudod, rámész a profilodban az üzenőfal fülre a törlendő hozzászólásra ha ráhuzod a nyilat a jobb sarkában meg fog jelenni egy törlési lehetőség.
2010. június 02. 22:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (tironman @ 2010.06.02. 22:04)
Sajátodat tudod, rámész a profilodban az üzenőfal fülre a törlendő hozzászólásra ha ráhuzod a nyilat a jobb sarkában meg fog jelenni egy törlési lehetőség. 
Oks, köszi, majd biztos hasznát veszem
2010. június 02. 22:22
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Köszönet ezért az infóért! ...én is takarítottam.
2010. június 03. 12:16
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Olyan ötletem támadt hogy a friss postok közé ne kerüljenek be a gumiszobás hozzászólások, mert a sok értelmetlen topichoz történő rengeteg hozzászólás miatt egyetlen értelmes topic sem marad bennt a listában pár percnél tovább, sokan emiatt észre sem veszik őket. Tudom hogy ez nem a hqparadise már, de teljesen le fog állni így a képek postolása ha az emberek nem veszik észre a témákat és semmi hozzászólás nem érkezik hozzájuk, a feltöltő meg előbb-utobb úgy gondolja hogy minek bajlódjon ilyesmivel.
Aki meg a gumiszoba részlegben akar hülyeségeket irogatni az megtalálja máshogy is nem csak a friss hozzászólások stat-ban.
Aki meg a gumiszoba részlegben akar hülyeségeket irogatni az megtalálja máshogy is nem csak a friss hozzászólások stat-ban.
Rap4ever8
2010. június 03. 12:18
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (tironman @ 2010.06.03. 12:16)
Olyan ötletem támadt hogy a friss postok közé ne kerüljenek be a gumiszobás hozzászólások, mert a sok értelmetlen topichoz történő rengeteg hozzászólás miatt egyetlen értelmes topic sem marad bennt a listában pár percnél tovább, sokan emiatt észre sem veszik őket. Tudom hogy ez nem a hqparadise már, de teljesen le fog állni így a képek postolása ha az emberek nem veszik észre a témákat és semmi hozzászólás nem érkezik hozzájuk, a feltöltő meg előbb-utobb úgy gondolja hogy minek bajlódjon ilyesmivel.
Ha jól tudom készületben van egy olyan opció, hogy a felhasználó választhatja meg mely részlegek jelenjenek meg a főoldalon. Nagyon praktikus lesz ha elkészül.
2010. június 03. 14:52
köszi a tippet
2010. június 04. 20:12
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
A HQP-n volt egy olyan funkció, ha Valaki a kisméretű képeket akart feltölteni valamelyik (stúdiófotózás, rendezvényképek, scan stb.)topicba, akkor a rendszer nem engedte. Itt ez miért nem működik?
2010. június 08. 16:49
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Nem tudom, hogy lehetséges lenne-e, de én örülnék egy olyan funkciónak, mely a szellemileg visszamaradottak levelezési lehetőségét tiltja le felém.
Most is van egy illető (talán még 10éves sincs), és mindenféle ökörséggel zargat levélben, nem kérdezni akar, hanem inkább sértegetni, szóval nem erre nincs szükségem.
Le szeretném tiltani az adott irányból érkező leveleket! Lehetőség?
Köszönöm
Most is van egy illető (talán még 10éves sincs), és mindenféle ökörséggel zargat levélben, nem kérdezni akar, hanem inkább sértegetni, szóval nem erre nincs szükségem.
Le szeretném tiltani az adott irányból érkező leveleket! Lehetőség?
Köszönöm
Rap4ever8
2010. június 08. 17:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Már megint nem lehet látni a következő oldal első hszét. (Persze ha ezt elküldöm, már látható lesz.
)
Most sem lehet látni a 19-ik oldalt, pedig látható a 19-es oldalszám. Hogy is van ez?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.