Idézet (Gabor28 @ 2010.05.21. 18:10)
Igazad van, én azt hiszem azért kaptam ezt a titulus izét mert még a régi rendszer szerint elértem a 20000 pontot (azt hiszem) Ami a képfeltöltésből jött ki. Most nem is tudom módosítani, szóval gondolom ez csak így maradt vagy nem tudom.
Igazából igazad van, mert szerintem is többet ér a képek feltöltése, mint hogy a gumiszobába összeszedje valaki az 1000 hozzászólást. Azt hiszem én egy ilyen témához se szóltam hozzá, ezt a 900 valamennyi hozzászólásomat is kb. 3 évig hoztam össze.
Igazából igazad van, mert szerintem is többet ér a képek feltöltése, mint hogy a gumiszobába összeszedje valaki az 1000 hozzászólást. Azt hiszem én egy ilyen témához se szóltam hozzá, ezt a 900 valamennyi hozzászólásomat is kb. 3 évig hoztam össze.
igen, gondoltam, hogy te még az előző rendszerben abszolváltad sikeresen ezt! Olyat olvastam itt, hogy akkoriban 1000. hozzászólás vagy 3000 képfeltöltés kellett, amely kritériumok közül pont a képfeltöltés lett eltörölve... Én a HQ oldalon tényleg csak passzív szemlélője voltam a dolgoknak, és mostanában kezdtem el aktivizálni magamat...

0 felhasználónak tetszik: