Starity

Ötletdoboz

107 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 01. 12:06 #2081
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2016.06.16. 23:20)
Én is Mozillát használok és nekem működik a képfeltöltés és a profilképcsere is. unsure.gif Nem lehet, hogy frissíteni kell a Flash Playert? Sok esetben az a ludas. smileeee.gif

Szia, igeen ez volt a probléma. Köszi a választ. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 01. 12:12 #2082
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.12. 20:20)
Üdv!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenlegi avataros topik lezárása után nem lehetne két új topikot nyitni?
Egy olyat, amiben valaki ír, hogy ebből a videóból, arról a sztárról kér mozgó vagy nem mozgó avatarokat, vagy átméretezést kér... Tehát minden ami KÉRÉS.
Illetve egy másik topik, ami arra lenne, hogy ha valaki önkényesen unatkozik és csinál avatarokat.
Lehet hülyeség, de eléggé idegesítő tud lenni, amikor megyek megnézni az avataros topikba, hogy van e kérés, erre felugrik 7 millió avatar, amit az egyik tag önkényesen, kérés nélkül csinált. Lassítva ezzel az oldal betöltését.
Köszönök előre bármilyen reakciót. beer.gif

Ja és Mozzillában még rosszabb. A sima avataroknak meg értelmét sem látom, hiszen egy képet alapból átméretezi a rendszer, illetve kivágni paint-tel is lehet... Aki akar az úgy is kér avatarokat nem értem minek kell 50-nel teledobálni a topikot, így a kérések is elvesznek, meg az ember már meg is unja nézgetni... De persze hogy ne vesszen kárba más ember munkája, ez tökéletes lenne, amit a nővérem mondott.
Egy kérések topik meg egy "sk avatarok" topik.
2016. július 01. 15:16 #2083
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Idézet (BritGirl @ 2016.07.01. 12:06)
Szia, igeen ez volt a probléma. Köszi a választ. smileeee.gif

Szóra sem érdemes. Örülök, hogy megoldódott a dolog. smileeee.gif
2016. augusztus 09. 13:02 #2084
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 136759
Azonosító: 155975
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.12. 20:20)
Üdv!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenlegi avataros topik lezárása után nem lehetne két új topikot nyitni?
Egy olyat, amiben valaki ír, hogy ebből a videóból, arról a sztárról kér mozgó vagy nem mozgó avatarokat, vagy átméretezést kér... Tehát minden ami KÉRÉS.
Illetve egy másik topik, ami arra lenne, hogy ha valaki önkényesen unatkozik és csinál avatarokat.
Lehet hülyeség, de eléggé idegesítő tud lenni, amikor megyek megnézni az avataros topikba, hogy van e kérés, erre felugrik 7 millió avatar, amit az egyik tag önkényesen, kérés nélkül csinált. Lassítva ezzel az oldal betöltését.
Köszönök előre bármilyen reakciót. beer.gif

Nekem is ugyanez az észrevételem, és jó ötletnek találom. Néha teljesen elvesznek a kérések, mert tele van a topik olyan avatarokkal, amiket valaki unatkozásból megcsinál, de igazából senki sem használja őket unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, lucymharding
2016. szeptember 29. 20:35 #2085
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó lenne, ha a véleményeket szerkeszteni is lehetne - nem csak törölni. Mert nekem kicsit sok olyan véleményem, amit nem szeretnék törölni, csak esetleg van benne helyesírási hiba vagy egy mondatot szeretnék átfogalmazni.
6 felhasználónak tetszik: Rasi97, Éowyn, Szandi0820, Elody, dtsz, choiseoyeon
2016. október 03. 11:10 #2086
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Bontorendo @ 2016.09.29. 20:35)
Szerintem jó lenne, ha a véleményeket szerkeszteni is lehetne - nem csak törölni. Mert nekem kicsit sok olyan véleményem, amit nem szeretnék törölni, csak esetleg van benne helyesírási hiba vagy egy mondatot szeretnék átfogalmazni.

Ezerszer felmerült már a kérdés, de legutóbb is egyetértettünk abban, hogy a fél órás szerkesztési idő elegendő. Gondold meg, mit írsz le, de még utána is van fél órád módosítani. Ha később mégis úgy gondolod, nem megfelelő a hsz, töröltetni lehet a moderátorokkal. Nagy kavarodások lehetnének abból, ha mindenki korlátlan ideig szerkeszthetné a hozzászólását. Jó ez így.
2016. október 03. 12:04 #2087
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2016.10.03. 11:10)
Ezerszer felmerült már a kérdés, de legutóbb is egyetértettünk abban, hogy a fél órás szerkesztési idő elegendő. Gondold meg, mit írsz le, de még utána is van fél órád módosítani. Ha később mégis úgy gondolod, nem megfelelő a hsz, töröltetni lehet a moderátorokkal. Nagy kavarodások lehetnének abból, ha mindenki korlátlan ideig szerkeszthetné a hozzászólását. Jó ez így.

Szerintem a sztarokrol irt véleményekre gondolt. Mármint én így értelmeztem.
De mondjuk arról meg annyit, hogy ki kell másolni, törölni és beilleszteni, úgy lehet javítani.
1 felhasználónak tetszik: Rasi97
2016. október 03. 12:31 #2088
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.03. 12:04)
Szerintem a sztarokrol irt véleményekre gondolt. Mármint én így értelmeztem.
De mondjuk arról meg annyit, hogy ki kell másolni, törölni és beilleszteni, úgy lehet javítani.

Na bakker, tényleg... omg.gif Nátha és végkimerülés. My fault, sorry. De a végeredmény ugyanaz. Én is már jó párszor újraírtam egy-egy sztárnál a véleményemet, mert változott az évek során. Nincs ezzel gáz. Törlöd, újat írsz. A magam részéről ezt így jobbnak is tartom, mint a régit szerkesztgetni halálra.
2016. október 09. 17:30 #2089
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Nem lenne az jó,hogy a sztárokról írt véleményekhez is hozzá lehetne szólni?Lehet,hogy hülye ötlet...Meg talán lehet is csak én nem tudok róla...
2016. november 26. 12:13 #2090
- törölt felhasználó -    
Ez még mindig:
Idézet (AliceLiza @ 2016.04.09. 23:58)
Az Instagram oldal (mármint a sztároknak az adatlapjára, linknek, mint pl a Twitter vagy IMDB) tényleg nagyon jó lenne!  smileeee.gif

Ezen kívül most egy olyan jutott az eszembe, hogy ötletes ez a Sztárok reflektorfényben rész, de nagyon lent van. Nem lehetne mondjuk úgy megoldani hogy a "Legfrissebb hírek"-ből megjelenik négy, aztán jön az öt sztár, majd a további cikkek? Mármint persze megoldani meglehet, csak hogy jó ötletnek találjátok e?
Vagy ha ezt így nem akarjátok megbontani akkor pontosan a cikkek felé berakni, vagy a cikkek alá, csak ne ott legalul legyen. :/

Szerk.: Vagy oldalra a A nap sztárja és a Legolvasottabb hírek közé, hogy egymás alá ötöt, bár az lehet kinyújtaná az oldalt azért nem is hoztam fel első körben.
Vagy legalább mozgathatóvá tenni, mint a fórumtémákat. Azt is átrendeztem már magamnak, hogy a kezdőlapot is át lehessen.
2016. november 30. 11:24 #2091
Lilicuki
Lilicuki
új tag
Hozzászólás: 55
Csatolások: 3
Azonosító: 258467
Látni lehessen a főoldalon a frissített adatlapok listáját. Olyan zavaró, hogy A nap sztárja rovatban mindig olyan van, akit azért többen ismernek és esély sincs arra, hogy a kevésbé, vagy nálunk egyáltalán nem ismerteket is megismerhessék, szóval az azért jó lenne, ha a frissített adatlapok listája ott lenne, mint régen volt, ha jól tudom. Így a listán bármelyik sztár szerepelhetne.
1 felhasználónak tetszik: Modell Fanok4
2017. március 30. 16:43 #2092
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Szerintem jó lenne a regisztrációt korhoz kötni valamilyen módszerrel. (Mondjuk tudom pl. a Facebook regisztráció is ahhoz van kötve, de az illető beállít más születési dátumot és kész is, de hátha valahogy meg lehetne oldani.) Sajnos nagyon sok olyan tag van itt, akik még túl fiatalok az oldalhoz, és sok olyan dolgot csinálnak, ami rengeteg plusz munkát okoz a moderátoroknak. Gondolok itt téma nyitásokra/adatlap létrehozásra stb. Legalábbis én külső szemlélőként így vettem észre. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Grace Benning, Bessie
2017. március 30. 16:51 #2093
- törölt felhasználó -    
Idézet (lucymharding @ 2017.03.30. 16:43)
Szerintem jó lenne a regisztrációt korhoz kötni valamilyen módszerrel. (Mondjuk tudom pl. a Facebook regisztráció is ahhoz van kötve, de az illető beállít más születési dátumot és kész is, de hátha valahogy meg lehetne oldani.) Sajnos nagyon sok olyan tag van itt, akik még túl fiatalok az oldalhoz, és sok olyan dolgot csinálnak, ami rengeteg plusz munkát okoz a moderátoroknak. Gondolok itt téma nyitásokra/adatlap létrehozásra stb. Legalábbis én külső szemlélőként így vettem észre. rolleyes.gif

Ez régebben is felmerült már (csak másik topikban vagy privatban már nem emlékszem) de az lett a vege, hogy igem sajnos konnyen ki lehet jatszani... Diak/szemlyi beszkenneleset nem követelhetik meg....
Arrol meg nem is beszelve h vannak ertelmes 12-14 evesek de vannak idiota 20-40esek is... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Trapdoor
2017. március 30. 20:37 #2094
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.03.30. 16:51)
Ez régebben is felmerült már (csak másik topikban vagy privatban már nem emlékszem) de az lett a vege, hogy igem sajnos konnyen ki lehet jatszani... Diak/szemlyi beszkenneleset nem követelhetik meg....
Arrol meg nem is beszelve h vannak ertelmes 12-14 evesek de vannak idiota 20-40esek is... unsure.gif

Kijátszani ki lehet, egész könnyen. Ráadásul ahogy Te is említetted, valóban vannak értelmes fiatalok is. De vajon mi lenne, ha esetleg az értelmes, odafigyelő embereket szűrné ki a rendszer valahogy? Egy régebbi Minecraft-szerver rendszerét tudnám felhozni igazából, ami annyiból állt, hogy regisztrálás után a játszani vágyó szembesülhetett a szabályokkal, majd később ezeket visszakérdezte a rendszer, és csak utána engedte tovább a tényleges szerverre. Szerintem valamilyen úton-módon ezt itt is meg lehetne oldani - mielőtt valaki regisztrálna megkapná a Starity rendszereinek (adatlapok, kommentelés, cikkírás stb.) alapvető szabályait, a következményeket, amikkel ugye szembesülhet a tag, ha nem tartja be, majd mondjuk 10 kérdésre válaszolnia kellene belőle, és ha tegyük fel abból a 10 kérdésből 8-at tud, tovább mehet, de ha nem, visszadobná, és újra át kéne olvasnia a szabályokat, majd megint megválaszolni a kérdéseket. Ez biztosan segítene kiszűrni az értelmesebb réteget, ha jól tudom azon a szerveren is sikerült, egy nagyon baráti közösséget tudtak ott kialakítani, csupa értelmes emberrel. És ez abban is segítene, hogy mondjuk az új, de értelmes tagok találkoznának a szabályokkal, amik mondjuk az oldal egyedi rendszeréhez köthetők, ezért nemigen lehet máshol találkozni vele... például, hogy sztáradatlapról (amit ha jól tudom máshol nincs lehetőségünk szerkeszteni) csak bizonyos időközönként mondhatunk le. Mert talán a kommentekkel kapcsolatos szabályokkal azért tisztában vannak a legtöbben... ne káromkodj, ne szíts feszültséget, és satöbbi. Bár sajnos kivételek mindig akadnak... unsure.gif

Szerintem ez nem működne rosszul, a megoldásokat szinte kéz a kézbe kapja az ember, és nem feltétlenül kell a regisztráláshoz tudni a harmadfokú egyenletek megoldóképletét. Elég, ha tudja, hogy kell viselkedni az oldalon, mert itt egyre több az olyan tag, aki ezzel nincs tisztában. Csak oda kéne figyelnie, elővenni a józan eszét és megválaszolni azokat a kérdéseket. Mint egy dolgozat. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Beyla, Éowyn, kurrek, Szandi0820, lucymharding, silenc
2017. április 23. 11:43 #2095
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Szerintem elég sok lap feleslegessé vált az oldalon - gondolok itt tehetségkutatós "hírességekre", Való Világos celebekre - így szerintem érdemes lenne egyszer átnézni őket, és akik tényleg már senkit nem érdekelnek, illetve a moderátorok is úgy gondolják, hogy nincs értelme megtartani őket, mert csak a Starity profilon vannak és senki nem érdeklődik irántuk vagy x éve létre lettek hozva, de azóta sincs egy rajongójuk, sem életrajzuk és csak kallódnak, azokat ki lehetne törölni. Esetleg lehetne tagok segítségét kérni (mint anno a lapcsomagok lapjainál), hogy aki talál ilyen lapot vagy van olyan, akiről ő úgy gondolja, hogy ebbe a kategóriába tartozik, linkelje be a megfelelő topikba, és akkor a moderátorok elbírálják, hogy egyetértenek-e vele. happy.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Tamás2.0, LaTasha, silenc, Selz1992, Bae Hee Yeon
2017. április 23. 11:46 #2096
- törölt felhasználó -    
Idézet (lucymharding @ 2017.04.23. 11:43)
Szerintem elég sok lap feleslegessé vált az oldalon - gondolok itt tehetségkutatós "hírességekre", Való Világos celebekre - így szerintem érdemes lenne egyszer átnézni őket, és akik tényleg már senkit nem érdekelnek, illetve a moderátorok is úgy gondolják, hogy nincs értelme megtartani őket, mert csak a Starity profilon vannak és senki nem érdeklődik irántuk vagy x éve létre lettek hozva, de azóta sincs egy rajongójuk, sem életrajzuk és csak kallódnak, azokat ki lehetne törölni. Esetleg lehetne tagok segítségét kérni (mint anno a lapcsomagok lapjainál), hogy aki talál ilyen lapot vagy van olyan, akiről ő úgy gondolja, hogy ebbe a kategóriába tartozik, linkelje be a megfelelő topikba, és akkor a moderátorok elbírálják, hogy egyetértenek-e vele. happy.gif

Ez jó ötlet lenne tényleg. Akkor 'híresek' voltak, most már nem és már senki nem akarja szerkeszteni őket. Akkor összeszedtek sok rajongót és nem akarják kitörölni. smileeee.gif
2017. április 23. 13:31 #2097
- törölt felhasználó -    

Ezt már én is fel akartam vetni, csak nem tudtam van e értelme. Nem akartam megkérdőjelezni a moderátorok munkáját, meg azt se tudom, hogy egy-két emberen kívül egyáltalán követik e ezt a topikot... És feleslegesen nem akartam pötyögni, de ha már így felvetetted akkor beszállok.

Annó már elkezdődött ez a törléses dolog, pár adatlap törölve is lett még akkor pár hónapja... De igen annyiban maradt. Viszont tényleg nem lenne rossz ötlet ezt visszahozni, csak tényleg felpörgetve. Lehetne egy "Törlendő lapok" topik és akkor oda belinkelni azokat, akik már több éve nem lettek frissítve, vagy például ez a sok ázsiai lap... Rengeteg van belőlük főleg olyan, hogy létrehozza valaki, szépen rendbe szedik, 1-2 hétig vagy hónapig gondozzák aztán ledobják, hogy vegye fel aki akarja. Mi értelme van? Semmi.

Csak most ez is olyan, hogy mi van ha letörlik és valaki pár hét múlva meg létrehozza...? Ha nem lesz elfogadva a lap, akkor hiszti lesz a tagok részéről... Gondolom, ezeket is próbálják elkerülni. Bár szerintem pár ilyen szigorítás beleférhet. Gondolom vannak itt olyan moderátorok, akik már immunisak a hisztikre, szóval le lehetne kezelni ezeket is.
2 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, LaTasha
2017. április 23. 13:44 #2098
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Az olyan lapok, amik rég nem kellenek senkinek nem valószínű, hogy újra létrehoznák, főleg a valóságshows szereplőket. Itt azért számtalan dolgot figyelembe kell venni.

- sok lap pályázható, ergó sok rajongója van. Hiába alig tudjuk mi van velük, úgy egyeztünk meg, hogy az olyan lapokat töröljük, amiknek kevés rajongójuk van, nincs hozzájuk feltöltve semmi kép, se cikk, és meghirdetés után senki nem jelentkezik rá.
- az oldal tulaja Freeze azt mondta ezzel kapcsolatban régen, hogy elférnek ezek a lapok. pardon.gif
- én még mindig törlöm az olyan lapokat, ha oylat látok, ami a követelményeknek megfelel.
- a pályázatos dolgot azért vetettem fel anno, hogy így mindenkinek több esélye legyen megkapni az olyan lapokat, ami 1500 alatti / pályázható. Ne az legyen, hogy aki kapja marja. Vagy aki hamarabb felébred a lejárat napján, és szól. Mégis kevesen jelentkeztek rá. Már ott is több oldalnyi lapot találhattok, pedig heti 5 lapot vihettek. Szóval vannak gondok, és talán ezen kéne törni a buksinkat. think.gif
4 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, funny18, lucymharding
2017. április 23. 13:58 #2099
- törölt felhasználó -    

Másfél hónapja kb. szanálom a Starity profilt. Nem egy oldalnyi lapot töröltem ki onnan, hanem kb 30-at és folyamatosan nézem őket, de rengetegen vannak olyanok, akiknek se rajongója, se topikja, se életrajza. Ez mondjuk nem hülyeség, amit írtál! beer.gif
8 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Tamás2.0, silenc, LaTasha, Szandi0820, funny18, Grace Benning, lucymharding
2017. április 23. 19:18 #2100
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Tárhely szinten egy-egy adatlap nagy jóindulattal sem lehet nagyobb, mint 1 MB, és ebbe már a profilképet, a feltöltött biográfiát, a formázásokat is beleszámoltam. Tehát erről az oldalról nézve igaza van Freezenek, mikor azt mondja, elfér.

Más kérdés viszont, hogy az olyan lapok, amik kb. a senki földjén leledzenek, mert a kutyát sem érdekli az adott "sztár", kell-e egyáltalán, hogy legyen lapja. Az összes tehetségkutatóban, és mindenféle realityben felbukkant emberek minimum 90-95%-a minden, csak nem sztár. Szép-szép, hogy a bulvármédia párbajhősöknek nevezi őket, de az én fogalmaim szerint a párbajhős más miatt érdemli meg azt a titulust. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Szandi0820, funny18, Grace Benning, lucymharding, Tamás2.0, Bessie, silenc
107 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!