Ötletdoboz
2015. augusztus 16. 23:42
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Bontorendo @ 2015.08.16. 21:51)
Szerintem lehetne egy gomb, amellyel törölni tudnánk a kijelölt véleményeinket egy sztárról, ha netán megváltozott a véleményünk, vagy szebben akarjuk megfogalmazni.
Tudod is őket törölni, ha a profilodon rámész a "Véleményei" fülecskére. A szerkesztés viszont sokkal praktikusabb lenne szerintem.
2015. augusztus 18. 07:46
Idézet (Szandi0820 @ 2015.08.16. 23:42)
Tudod is őket törölni, ha a profilodon rámész a "Véleményei" fülecskére. A szerkesztés viszont sokkal praktikusabb lenne szerintem. 
Köszönöm, ezt nem is tudtam! ^^
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. január 18. 11:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Nem tudom, hogy valaki bedobta-e már a kalapba ezt a javaslatot, de épp azon gondolkodtam, hogy hasonlóan a külföldi fórumokhoz nem lenne célszerű egy ún. Multiple celebs kategóriát nyitni? Így egy helyen meg lehetne találni az ilyen topikokat.
Valamint szintén a célszerűség jegyében, a sztárok adatlapján a fórumtémák között nem lehetne kilistázni a Kis felbontású képeket és a Filmeket is? Mert akkor talán kisebb számban indítanák a 86212. xy személyes képek nevű topikot (főleg az 1000 alatti sztárok esetén).
Valamint szintén a célszerűség jegyében, a sztárok adatlapján a fórumtémák között nem lehetne kilistázni a Kis felbontású képeket és a Filmeket is? Mert akkor talán kisebb számban indítanák a 86212. xy személyes képek nevű topikot (főleg az 1000 alatti sztárok esetén).
2016. április 09. 10:06
Szerintem jó lenne a véleményekhez egy Módosítás gomb is, mivel ha helyesírási hibát veszünk észre a küldés után, nem kéne törölni, majd újra beilleszteni a véleményt, már javítva.
Plusz egy kérdéssel is fordulnék felétek. Hol ellenőrzik azt, hogy egy személynek hány profilja van? Mert kapásból fel tudok sorolni min. 5 személyt, aki dupla- vagy triplaprofillal rendelkezik. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mert engem személy szerint zavar, hogy ugyanazok az emberek társalognak különböző profilokkal, és ha jól tudom, ezt a Starity szabályzata tiltja is, nem?
szerk: beszúrok egy képet is, hogy értsétek, mire gondolok.
Plusz egy kérdéssel is fordulnék felétek. Hol ellenőrzik azt, hogy egy személynek hány profilja van? Mert kapásból fel tudok sorolni min. 5 személyt, aki dupla- vagy triplaprofillal rendelkezik. Ilyenkor mit lehet tenni?
2016. május 02. 16:11
Még egy dolog eszembe jutott: a Magazinban gyakran vannak olyan cikkek, amik alá ilyesmi kommentek kerülnek: "Erről minek cikk?" "Ez aztán fontos volt.." és hasonlók.
Nem lehetne visszahozni az, azt hiszem "X dolog, amiről lemaradtál a héten" címen futó cikkeket? Így nem lesznek elégedetlenkedők, mivel mindenki talál a rövid, kis terjedelmű közlések közt kedvére valót.
Nem lehetne visszahozni az, azt hiszem "X dolog, amiről lemaradtál a héten" címen futó cikkeket? Így nem lesznek elégedetlenkedők, mivel mindenki talál a rövid, kis terjedelmű közlések közt kedvére valót.
2016. május 03. 08:10
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Flower...Love @ 2016.04.09. 10:06)
Szerintem jó lenne a véleményekhez egy Módosítás gomb is, mivel ha helyesírási hibát veszünk észre a küldés után, nem kéne törölni, majd újra beilleszteni a véleményt, már javítva.
Mert engem személy szerint zavar, hogy ugyanazok az emberek társalognak különböző profilokkal, és ha jól tudom, ezt a Starity szabályzata tiltja is, nem?
A hozzászólást még fél óráig lehet módosítani, utána már csak moderátor teheti meg. Régen megkaptuk azt a választ Freeze-től, hogy ha valaki hozzászólást ír, az vállalja is fel a válaszát. És mint mondtam, fél óráig lehet még szerkeszteni. Ha nem rögtön küldesz egymás után vagy 20 hozzászólást, az nem repost.
Igen, tiltja a többszörös profilt. Ezeket szintén csak a moderátorok látják és tudják ellenőrizni. Ha ilyet találsz, nyugodtan jelentsd egy moderátornak, vagy a moderátor topikjában.
A cikkekről csupán annyit mondanék, hogy a szellemi IQ-jukat jellemzik az ilyen hozzászólások. Ha valakit nem érdekel egy személy, vagy dolog, ne olvassa el. Vannak érdekes cikkek is, de oda sokszor kevesen írnak. Minő meglepetés. Láttam én már panaszkodni azért is tagokat, mert egy cikk, vagy interjú "túl hosszú és azt nem olvassa el". Az a helyzet, hogy panaszkodni könnyű. Aki azt hiszi jobban tenné, csinálja. Bárki írhat cikket.
2016. június 11. 20:37
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Én arra gondoltam hogy mivel egyre több sikeres magyar videós lesz és a legnépszerűbbeknek szerintem létre lehetne hozni egy adatlapot mert volt már olyan hogy pl.Viszkok Fruzsi csinált videót Király Viktorral és szerintem az mindenkit érdekelne
2016. június 11. 22:24
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ha már a cikkekről szólt az elmúlt pár nap: esetleg nem lehetne olyan lehetőséget csinálni, hogy a hírszerkesztők letiltsák a cikk-készítés lehetőségét bizonyos embereknél? Értem én ezalatt azt, hogy meg vannak adva a szempontok, milyen séma alapján kell cikket írni (pl.: nem élünk a ctrl+c ctrl+v billentyűkombinációkkal, stb...) és ha ezt egy felhasználó folyamatosan megszegi (pl.: 3 alkalommal) akkor már ne kapjon 4. lehetőséget? Vagy ez esetleg túl sok konfliktust generálhatna?
2016. június 11. 22:33
Idézet (CandUs @ 2016.06.11. 22:24)
Ha már a cikkekről szólt az elmúlt pár nap: esetleg nem lehetne olyan lehetőséget csinálni, hogy a hírszerkesztők letiltsák a cikk-készítés lehetőségét bizonyos embereknél? Értem én ezalatt azt, hogy meg vannak adva a szempontok, milyen séma alapján kell cikket írni (pl.: nem élünk a ctrl+c ctrl+v billentyűkombinációkkal, stb...) és ha ezt egy felhasználó folyamatosan megszegi (pl.: 3 alkalommal) akkor már ne kapjon 4. lehetőséget? Vagy ez esetleg túl sok konfliktust generálhatna?
Ez jó ötlet, megbeszéljük és továbbítjuk!
2016. június 12. 05:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Suzie @ 2016.06.11. 20:37)
Én arra gondoltam hogy mivel egyre több sikeres magyar videós lesz és a legnépszerűbbeknek szerintem létre lehetne hozni egy adatlapot mert volt már olyan hogy pl.Viszkok Fruzsi csinált videót Király Viktorral és szerintem az mindenkit érdekelne
Nézzük reálisan a dolgot. Szép, hogy elméletileg mindenkinek lehetne lapot csinálni DE az életrajzot, biográfiát, filmográfiát, ki kéne tölteni, és mindent legalább 6 hónaponta frissíteni. Még egy színész esetében sem mindig lehetséges ez, nem egy videós, blogos, stb esetén.
Még ha azt is nézzük, hogy HQ képek nem fognak felkerülni róla, pár hírtől több nem valószínű, hogy indulna tőle. Most őszintén, nézzétek meg a legtöbb magyar sztárt. Egy ideig óráig érdekesek, aztán hamar lecsengenek.
Én legalábbis így látom a dolgot, de várom mások hozzászólását is.
*-*-*-*-*-
Ez a tiltás dolog nem jó dolog. Lehet hogy nem tud hirtelen jó cikket írni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődhet, tanulhat hogy hogyan lehetne jobb (esély mindig van rá). Jó persze ehhez az kell, hogy akarja is az ember.
Shenayla
2016. június 12. 13:41
Szerintem a tiltás dolgot úgy kéne hogy többszöri próbálkozás után blokkol a rendszer de csak rövid időre. Ebből is tanulhatnak, meg ahogy Bessie mondta senkinél nem zárhatjuk ki hogy fejlődni tudna. Egy kis tiltás is lehet elég jelzés értékű számukra hogy a rövid blokkolás lejárta után jobban figyeljenek a korábbi hibáikra(egy későbbi tiltás meg már lehet kicsit hosszabb idejű ha az első után sem változtatnak). Lenne egyébként üzenet is arról milyen hibák miatt zárolják nála ideglenesen? Akk tényleg tudná mire kell figyelnie majd később.
2016. június 12. 20:20
Üdv!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenlegi avataros topik lezárása után nem lehetne két új topikot nyitni?
Egy olyat, amiben valaki ír, hogy ebből a videóból, arról a sztárról kér mozgó vagy nem mozgó avatarokat, vagy átméretezést kér... Tehát minden ami KÉRÉS.
Illetve egy másik topik, ami arra lenne, hogy ha valaki önkényesen unatkozik és csinál avatarokat.
Lehet hülyeség, de eléggé idegesítő tud lenni, amikor megyek megnézni az avataros topikba, hogy van e kérés, erre felugrik 7 millió avatar, amit az egyik tag önkényesen, kérés nélkül csinált. Lassítva ezzel az oldal betöltését.
Köszönök előre bármilyen reakciót.
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenlegi avataros topik lezárása után nem lehetne két új topikot nyitni?
Egy olyat, amiben valaki ír, hogy ebből a videóból, arról a sztárról kér mozgó vagy nem mozgó avatarokat, vagy átméretezést kér... Tehát minden ami KÉRÉS.
Illetve egy másik topik, ami arra lenne, hogy ha valaki önkényesen unatkozik és csinál avatarokat.
Lehet hülyeség, de eléggé idegesítő tud lenni, amikor megyek megnézni az avataros topikba, hogy van e kérés, erre felugrik 7 millió avatar, amit az egyik tag önkényesen, kérés nélkül csinált. Lassítva ezzel az oldal betöltését.
Selz1992
2016. június 12. 20:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Lehet, hogy már valaki felvetette ezt az ötletet, de én arra gondoltam, hogy a vélemények mellett hozzászólásainkat is lehessen törölni, például, ha meg gondoltunk magunkat, vagy trágár szavakat használva kommenteltünk, vagy csak simán törölni szeretnénk egy régebbi hozzászólásunkat. Mert szerkeszteni lehet ezeket, de azt is csak fél óráig. Ha jól tudom, a moderátorok ezeket a törléseket elintézik, csak írni kell a topikba, viszont szerintem egy ilyen törlés gombbal az ő munkájukat is könnyítenénk.
2016. június 13. 06:21
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2016.06.12. 20:56)
Lehet, hogy már valaki felvetette ezt az ötletet, de én arra gondoltam, hogy a vélemények mellett hozzászólásainkat is lehessen törölni, például, ha meg gondoltunk magunkat, vagy trágár szavakat használva kommenteltünk, vagy csak simán törölni szeretnénk egy régebbi hozzászólásunkat. Mert szerkeszteni lehet ezeket, de azt is csak fél óráig. Ha jól tudom, a moderátorok ezeket a törléseket elintézik, csak írni kell a topikba, viszont szerintem egy ilyen törlés gombbal az ő munkájukat is könnyítenénk. 
Erre pont fentebb válaszoltam. Amíg az oldal tulajdonosa másképp nem dönt, ezt kell megszokni.
2016. június 14. 16:14
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2016.06.12. 13:41)
Szerintem a tiltás dolgot úgy kéne hogy többszöri próbálkozás után blokkol a rendszer de csak rövid időre. Ebből is tanulhatnak, meg ahogy Bessie mondta senkinél nem zárhatjuk ki hogy fejlődni tudna. Egy kis tiltás is lehet elég jelzés értékű számukra hogy a rövid blokkolás lejárta után jobban figyeljenek a korábbi hibáikra(egy későbbi tiltás meg már lehet kicsit hosszabb idejű ha az első után sem változtatnak). Lenne egyébként üzenet is arról milyen hibák miatt zárolják nála ideglenesen? Akk tényleg tudná mire kell figyelnie majd később. 
ez már olyan technikai kérdés, amire csak Freeze tudna válaszolni. Mármint hogy ez megoldható lenne, vagy sem?
2016. június 14. 19:07
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Bessie @ 2016.06.14. 16:14)
ez már olyan technikai kérdés, amire csak Freeze tudna válaszolni. Mármint hogy ez megoldható lenne, vagy sem?
IP-cím alapon nincs értelme a dolognak, mert a dinamikus ip-címek miatt automatikus blokkolás nem lehetséges.
Az egészet úgy lehetne felépíteni, ha mondjuk két kategóriába sorolnánk a hibákat. Az egyik kategória a kisebb hibák, pl.: nincs, vagy hiányos forrásmegjelölés, hiányzik, vagy nem jó a cikkhez csatolt kép, stb. Tehát olyan problémák, amik a cikk minőségét érdemben nem befolyásolják. Ezt a hírszerkesztő egyszerűen vissza is küldhetné hiánypótlásra, így a cikkíró nem mondhatja azt, hogy órákig dolgozott a cikkel a semmiért, mert van lehetősége javítani.
A második kategóriába már a súlyos hibák tartozhatnak, mint a cikk sem formailag, sem stilisztikailag nem felel meg a kritériumoknak. Tele van hibával, zagyva, magyartalan megfogalmazása van, fordítóprogramból másolva kerül beküldésre. Ezeket a cikkeket értelem szerűen soha nem fogja engedélyezni egyetlen hírszerkesztő sem, megy rögtön a kukába.
Viszont mindkét esetben egy választómenüből rögtön lehetne jelölni a hibákat, amiről a cikkíró kap egy privát üzenetet, vagy értesítést. És ha második kategóriába sorolt valamely ok miatt nem kerül megjelenésre egy cikk, első alkalommal csak figyelmeztetést kap a cikkíró, másodszor 3-5 napra, harmadik alkalommal 10-30 napra megvonásra kerül a cikkírás lehetősége az adott tagtól.
Ennek az egésznek a legnagyobb problémája, hogy erőforrás igényes, mely erőforrás jelen esetben a hírszerkesztő lenne. Ugyanakkor a hiba visszajelzése a profilhoz kötődne, nem az ip-címhez.
Nyilván amit leírtam, az egy nyers elképzelés, de valami ilyen akár működhetne is.
2016. június 16. 23:09
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.12. 20:20)
Üdv!
Ez a kérdésem még várat magára. Lehet feleslegesen kérdeztem meg mert úgy is nem lesz a válasz, azt is megértem amúgy, csak írjatok nem választ.
Ezen kívül megnyitnám én azt a két különböző topikot, de valaki úgy is jelentené, tehát nem csinálok plusz munkát a moderátoroknak.
Ezen kívül viszont még egy olyan kérdésem is lenne, hogy nem lehetne megoldani a telefonról a képfeltöltést? Mert olyankor csak azt írja ki hogy "Ez a beépülő" vagy valami ilyesmi szöveget.
Illetve az hogy Mozzilában sem enged képet feltölteni de még profilképet cserélni sem. A tesóm azt használja és ő jelezte ezt a problémát.
2016. június 16. 23:20
|
|
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.16. 23:09)
Illetve az hogy Mozzilában sem enged képet feltölteni de még profilképet cserélni sem. A tesóm azt használja és ő jelezte ezt a problémát. 
Én is Mozillát használok és nekem működik a képfeltöltés és a profilképcsere is.
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.