Én még mindig a hozzászólások számához kötött titulus kérdését firtatnám, ha lehet?
Most jelenlegi szabályok alapján titulust, akkor írhat át valaki önként, ha meg van neki az 1000 hozzászólás.
Én ezt egy kicsit igazságtalannak tartom, mivel én pl. röpke 2-3hónap aktív itt létem alatt (az előző verziójú site-n csak sima képnézegető voltam...), szóval amióta a starity beindult, már több mint 3000 képet töltöttem fel ide, mely képek min. 95%-a HQ minőségű volt.
Igen, tudom, hogy eddig kb. csak 600 hozzászólásnál járok, de egyszerűen belefáradtam az utóbbi egy hétben, hogy gumiszobás hozzászólásokkal vagyok kénytelen növelni a kommentjeim számát, hogy egy szinten lehessek, az olyanokkal, akik 1000 hozzászólásnál és kb. 0 csatolásnál járnak, ez nem fair, úgy vélem!
Szerintem el kéne dönteni, hogy az oldalon mi számít mértékadóbbnak inkább? Hozzászólások, amit nagyon sokan elérnek majd egy-két hónap alatt, de pl. nekem már nincs a felesleges kommentelésekhez kedvem (itt nem a feltöltések megköszönéseire céloztam) vagy esetleg a HQ képek feltöltése?
Utóbbi pár napban már egyre kevesebb képet töltöttem fel, mert úgy látom, hogy nem nagyon van megbecsülve az, aki igenis HQ minőségű, tag nélküli képeket tesz fel. Nem, nincsen semmi bajom azzal, aki csak LQ képet tud feltenni, de valamilyen szinten még is csak a www.hqparadise.hu utódja lenne ez az oldal...
A fentiek alapján javasolhatnám, hogy pl. a titulus felhasználó általi változtatáshoz mondjuk kelljen vagy 1000 hozzászólás vagy 3000 kép feltöltés!
Remélem, nem fog senki neheztelni rám az elég hosszú írásom miatt! Amúgy az oldal nagyon tetszik!