Töltöttem fel képeket, de nem tudtam beilleszteni a "hozzászólásod szövege" keretbe. Lent megvoltak a képek, név, felbontás, méret, van egy nagyító és egy piros "x" is, amit nem lehet használni. Ha másik topicba szeretnék írni, a lenti képek ugyanúgy ott vannak, nem lehet törölni őket. Erről beszélek, ezeket nem ide szántam: (egy illetékes dobja át a megfelelő helyre, köszönöm)
Ana Ivanovic - BNP Paribas Open 2010, Indian Wells
Elindult a Starity.hu
2010. március 15. 22:08
|
|
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline
|
Szia!
A képeknél volt olyan lehetőség hogy képek megtekintése!
Az nagyon jó lenne ha megmaradna mert ez így nem sorban mutatja a sorozatokat!
Valamint ugye eddig pld. Kocsis Orsinál is többek között volt mondjuk egy sorozat ami név szerint számozással sorba menthető volt jpeg formátumban, most pedig untitled mindnek a neve és bitkép!
Legyetek szívesek ha van rá mód ezeket visszaállítani, mert pont ezek miatt az egyszerű és könnyen kezelhető dolgok miatt tartottam az egyik legjobb oldalnak, celeboldalak közül meg a legjobbnak ezt az oldalt!
És kissé letört amikor ma szerettem volna folytatni a válogatást és ezt tapasztaltam!
Előre is köszönöm!
A képeknél volt olyan lehetőség hogy képek megtekintése!
Az nagyon jó lenne ha megmaradna mert ez így nem sorban mutatja a sorozatokat!
Valamint ugye eddig pld. Kocsis Orsinál is többek között volt mondjuk egy sorozat ami név szerint számozással sorba menthető volt jpeg formátumban, most pedig untitled mindnek a neve és bitkép!
Legyetek szívesek ha van rá mód ezeket visszaállítani, mert pont ezek miatt az egyszerű és könnyen kezelhető dolgok miatt tartottam az egyik legjobb oldalnak, celeboldalak közül meg a legjobbnak ezt az oldalt!
És kissé letört amikor ma szerettem volna folytatni a válogatást és ezt tapasztaltam!
Előre is köszönöm!
2010. március 15. 22:14
|
|
dominoizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 229 Csatolások: 1818 Azonosító: 82896 offline
|
én is csatlakozom az előttem szólókhoz...furcsa és eléggé zavaros, de mivel gyakran használom remélem hamar megszokom!
2010. március 15. 22:22
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
A színeken kívül eddig semmi gondom nincs, nagyon jó lett az oldal
Egyébként a csatolásaimat merre tudom megnézni?
Egyébként a csatolásaimat merre tudom megnézni?
2010. március 15. 22:34
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Óóó, nagyon szuper lett az oldal!
Emelem kalapom!
A színnel szerintem első körben ne foglalkozzatok: a lényeg az, hogy rendesen működjön minden
Néztétek a kedvencek rendezésénél milyen király a "drag and drop" módszer?
Nagyon tetszik, hogy a képeket lehet rakosgatni (a nevek helyett, ahogy eddig volt)
-----
Hozzászólás előnézete hiányzik nekem.
Minden oldalon előről kezdi a hozzászólások számítását? Itt pl a 6. hozzászólás az enyém...
Emelem kalapom!
A színnel szerintem első körben ne foglalkozzatok: a lényeg az, hogy rendesen működjön minden
Néztétek a kedvencek rendezésénél milyen király a "drag and drop" módszer?
Nagyon tetszik, hogy a képeket lehet rakosgatni (a nevek helyett, ahogy eddig volt)
-----
Hozzászólás előnézete hiányzik nekem.
Minden oldalon előről kezdi a hozzászólások számítását? Itt pl a 6. hozzászólás az enyém...
2010. március 15. 22:48
Idézet (Necros @ 2010.03.15. 22:14)
Adatlapot próbált már valaki szerkeszteni? Én igen és nekem nem mentette el a változtatásokat. 
Igen, én is azt nézem, hogy WTF?! Az az egy szerencsém, hogy lementettem a megírt életrajzot, mert körülbelül 3 órát dolgoztam vele, fordítással, meg mindenfélén együtt, úgyhogy ha elveszett volna akkor valószínűleg agybajt kapnék
2010. március 15. 22:58
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.03.15. 22:48)
Igen, én is azt nézem, hogy WTF?! Az az egy szerencsém, hogy lementettem a megírt életrajzot, mert körülbelül 3 órát dolgoztam vele, fordítással, meg mindenfélén együtt, úgyhogy ha elveszett volna akkor valószínűleg agybajt kapnék 
Nem lehet, hogy hibaüzenetet kaptál vissza? Van egy új mező amit ki kell tölteni.
2010. március 15. 23:03
Idézet (Freeze @ 2010.03.15. 22:58)
Nem lehet, hogy hibaüzenetet kaptál vissza? Van egy új mező amit ki kell tölteni.
Nem láttam semmilyen hibaüzenetet kiírva, ráadásul most látom, hogy a legeslegfrissebb változatot amit írtam, meg már teljesen kijavítottam nem mentettem el Wordben, csak a félig készet, írhatom újra a felét.
Amúgy milyen új mező?
2010. március 15. 23:16
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nekem az a problémám, hogy az adatlapoknál a fórumtémákon belül nálam csak az összesnél jelennek meg a fórumok, a többi kategória üres. Szeretnék új témát indítani, de előtte át szeretném nézni, hogy nem volt-e korábban. Így viszont az összes témát át kéne néznem, de ez nagyon sokáig tartana. Csak az átállás után indított témák vannak kategorizálva? A korábbiaknál is meg lesz csinálva? Vagy ez csak nálam probléma és másoknál rendesen mutatja?
Az adatlapszerkesztős probléma nálam is jelentkezett és én sem kaptam hibaüzenetet.
Egy másik jelentéktelen apróság: a személyes oldalamnál a fórumtémáknál azt írja, hogy 0. A többi adatot rendesen megjeleníti. Megnéztem és minden általam nyitott téma megvan úgyhogy nem probléma. Csak észrevételként jeleztem.
Az adatlapszerkesztős probléma nálam is jelentkezett és én sem kaptam hibaüzenetet.
Egy másik jelentéktelen apróság: a személyes oldalamnál a fórumtémáknál azt írja, hogy 0. A többi adatot rendesen megjeleníti. Megnéztem és minden általam nyitott téma megvan úgyhogy nem probléma. Csak észrevételként jeleztem.
2010. március 15. 23:25
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
wow freeze, gratula, ledöbbenődtem, ez éles váltás volt
2010. március 15. 23:29
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (RuMsZeSz @ 2010.03.15. 22:01)
Úgy terveztem, hogy nem fogok hozzászólni az "átálláshoz", de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyökeres változások lesznek az oldal életében. Ez már engem is hozzászólásra késztetett.
Nem szeretnék én se mellébeszélni vagy hazudni! Nekem nem tetszik úgy cakumpakk.
De ez már legyen az én gondom. Valahogy ez már nem az én világom, vagy csak maradi vagyok. Viszont! Az tagadhatatlan, hogy az aktív fórumozok (tini lányok), ill. a jelenlegi divatot (közösségi oldalasdi) teljes mértékben kielégíti az új szájt. Mind tartalmilag, mind formailag és színvilágilag is. Nem kis feladat lehetett mindezt leprogramozni.
Jó azért azt látni, hogy 6 év után is foglalkozol az oldallal, még meló mellett is. Végezetül még egy észrevétel: nekem nagyon hiányzik az aláírás/avatar kikapcsolásának a lehetősége. Így olyanok a topikok, mintha a búcsúba lennék a céllövölde sátor előtt.
A Kakukk félékkel meg ne foglalkozz! Nem lesz ez rossz!
Csak kell egy kis idő, míg kiforr, letisztul az oldal. Na, és nem utolsó sorban megszokja az ember a változásokat.
Sok sikert a továbbiakban!
I <3 HQP
A Kakukk félékkel meg ne foglalkozz! Nem lesz ez rossz!
Sok sikert a továbbiakban!
I <3 HQP
2010. március 15. 23:36
|
|
szabozúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 61504 offline
|
Sziasztok! "Hanita" vagyok, most a párom nevén jelentkeztem be mert az enyémen nem enged belépni. Már este 7 óta próbálkozom de nem enged. Mindig azt írja ki, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Próbáltam Mozilláról meg IE-ről is belépni de egyiken sem enged. Átmeneti csak a probléma? Vagy csak engem nem enged be?
2010. március 15. 23:40
Idézet (szaboz @ 2010.03.15. 23:36)
Sziasztok! "Hanita" vagyok, most a párom nevén jelentkeztem be mert az enyémen nem enged belépni. Már este 7 óta próbálkozom de nem enged. Mindig azt írja ki, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Próbáltam Mozilláról meg IE-ről is belépni de egyiken sem enged. Átmeneti csak a probléma? Vagy csak engem nem enged be? 
Nekem módosítanom kellett a jelszót min. 6 karakteresre. Lehet, hogy nálad is ez a hiba.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: