Elindult a Starity.hu
2010. május 02. 22:34
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (hemka @ 2010.05.02. 21:42)
Hát...én nem nagyon bírok megbarátkozni az új kinézettel, de nem adom fel. Viszont az "új hozászolások" listázási lehetősége nagyon hiányzik 
Miféle új "hozászolások"? Nem erre gondolsz? http://starity.hu/forum/kereses/elmult-het/
2010. május 03. 11:10
|
|
hemkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.05. Hozzászólás: 245 Csatolások: 1 Azonosító: 10753 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.05.02. 22:34)
Miféle új "hozászolások"? Nem erre gondolsz? http://starity.hu/forum/kereses/elmult-het/
Igen, csak ez az elmúlt hét összes új hozzászólását listázza, amire meg én utaltam, az a legutóbbi látogatásom óta keletkezett új posztokat listázta csak ki. De ez kényelmi szempont csupán, nem panasz.
2010. május 05. 22:04
Idézet (peroland @ 2010.03.25. 06:41)
Kedves Készítő(k)!
Tartalmilag, funkciókban OK az új oldal, de a színek katasztrófálisak. Mintha tini lányoknak készült volna. Ez a rengeteg lila megfejelve rózsaszínnel... Ennél azért semlegesebb színeket vártam volna. Ezt még erősen szoknom kell, ha marad.
Tartalmilag, funkciókban OK az új oldal, de a színek katasztrófálisak. Mintha tini lányoknak készült volna. Ez a rengeteg lila megfejelve rózsaszínnel... Ennél azért semlegesebb színeket vártam volna. Ezt még erősen szoknom kell, ha marad.
Igen, ezzel én is tökéletesen egyetértek. Bár a színek a legkevesebb, ezért nem is vetettem fel eddig, de tényleg kicsit soknak tartom a rózsaszínt. Szóval támogatom az ötletet, kellene egy "fiús" arculat is.
2010. augusztus 06. 22:25
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.03.17. 21:43)
Most még elég nagy a káosz, de igyekszem nem kihagyni semmit.
Végig néztem miket írkáltunk be ide az első 10 oldalon,hát így utólag elég vicces,mit ne mondjak?!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: