Lady GaGa megmutatta, mi van a lábai között
2010. március 24. 18:55
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
hat ez gaga! egyepkent jo a video es zene is csak beyonce el van csufitva nagyon!
2010. március 28. 13:03
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
A zene jó, klip nem tetszik.Beyoncét elrondították,Gaga a gyönyörű szemöldökével kápráztat...Szerintem ez már feltűnési viszketegség.Csak az értelmét nem értem...Már így is népszerű mind a kettő...
2010. március 28. 13:29
|
|
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline
|
Szerintem Gaga olyan ronda mint a bűn és Beyoncét csak azért rondították el hogy mellete Gaga nézzen ki valahogy!! Egyébként bírom a zenéitmert jók és elég tehetséges de ahogy ki néz, pff arról jobb ha nem beszélünk!!!
2010. március 28. 16:25
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
akinek gaga nem teccik' az egy könnyen pukkadó polgár... ennyi
aki ezt az egyszerű elvet nem érti az nem érti, hogy mire épül a munkássága
ha szereted, ha gyűlölöd, az mindegy is de ő gondoskodik róla, hogy észrevegye mindenki, és ha ezt eléri akkor jól végezte a dolgát, számára a legnagyobb büntetés az lenne ha egyszercsak senkit sem érdekelne, ami a nagy számok törvénye alapján tökéletesen lehetetlen
a zenéje pedig lehetne jobb is, de nem várhatjuk el, hogy minden száma okés legyen, azt best of-nak hívnák amúgyis és ott még nem tart
aki ezt az egyszerű elvet nem érti az nem érti, hogy mire épül a munkássága
ha szereted, ha gyűlölöd, az mindegy is de ő gondoskodik róla, hogy észrevegye mindenki, és ha ezt eléri akkor jól végezte a dolgát, számára a legnagyobb büntetés az lenne ha egyszercsak senkit sem érdekelne, ami a nagy számok törvénye alapján tökéletesen lehetetlen
a zenéje pedig lehetne jobb is, de nem várhatjuk el, hogy minden száma okés legyen, azt best of-nak hívnák amúgyis és ott még nem tart
2010. március 28. 19:04
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
ikerklippek, ott beyoncé szerepelt többet it gyagya'
kíváncsi vagyok a folytatásra amit beígértek a klip végén... ugyanakkor csak nekem tűnt fel, hogy ezekre a "zenékre" lehetetlen táncikálni?
kíváncsi vagyok a folytatásra amit beígértek a klip végén... ugyanakkor csak nekem tűnt fel, hogy ezekre a "zenékre" lehetetlen táncikálni?
2010. március 29. 20:26
|
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline
|
legyen tehetséges gaga... de ettől függetlenül egy senki. manapság nem nagy dolog h élőben is jól énekel...
Beyonce pedig mégsem lehet a jól megszokott Beyonce egy ien klipben, de sztem ezen nem kell fennakadni.
Ő igazi ikon mindenféle hülye ruha és kiegészítő nélkül, nem mellesleg 16grammy tulajdonosa... ez vmi. az h gaga a tizenéves divatpop rajongók között menő, az nem jelent semmit!!!
Beyonce pedig mégsem lehet a jól megszokott Beyonce egy ien klipben, de sztem ezen nem kell fennakadni.
Ő igazi ikon mindenféle hülye ruha és kiegészítő nélkül, nem mellesleg 16grammy tulajdonosa... ez vmi. az h gaga a tizenéves divatpop rajongók között menő, az nem jelent semmit!!!
2010. április 01. 19:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.01. 19:40)
Na jó akkor haljatok meg azért a hermafroditáért!! Ti tudjátok!!
Nem hermafrodita! Úristen... Nézd meg a klipet, és meglátod, hogy nem "lóg" ott semmi! Vagy tudod egyébként mi az a hermofrodita?
2010. április 04. 14:36
nem hermafrodita! szerinted miért mutatta meg a p**ját ország-világnak?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: