Lady GaGa megmutatta, mi van a lábai között
2010. március 19. 16:45
Nekem annyira nem jött be ez a megmutatom mim van,dolog,szerintem kicsit már szánalmas.De különben a dal az jó,csak a klipp nem jön be annyira.
2010. március 20. 13:51
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (dreamgirl @ 2010.03.15. 20:35)
gaga szerintem egy végtelenül undorító személyiség
Idézet (dreamgirl @ 2010.03.15. 20:35)
Szerencsére beyoncé azért nem süllyedt le az ő szintjére ebben a videoban.
Engem meg ez a nő hagy teljesen hidegen. Még a Destiny's Child idejében valamennyire tetszett, azóta már az sem. Énekesnőként pedig szerintem eléggé túl van értékelve.
Idézet (Kovács Levente @ 2010.03.16. 00:46)
de nem tekinteném példaképnek
Ezt soha nem értettem, miért kell énekeseket/színészeket alapból példaképként kezelni? A szórakoztatóipar tagjainak egy nagy része nem érdemli meg ezt a jelzőt, mégis állandóan ezen vannak kiakadva az emberek... Aki olyan, tessék úgy tisztelni, a többiek meg csak szórakoztassanak.
botrányosan néz ki
Ezt sem értem, mi benne annyira botrányos? Egyedi, extravagáns, de botrányos? Azt nem mondanám.
és ez a viselkedés sem valami vonzó...
Itt konkrétan mire gondolsz? Ha arra, hogy megmutatta, akkor azzal nem értek egyet, volt mersze "beinteni" a sok marhának, aki terjesztette az idióta pletykákat róla, szerintem jól tette.
Ha meg valaki a gyerekek szellemi fejlődése vagy valami hasonló marhaság miatt aggódik, akkor azt nem Lady Gaga klipjénél kellene kezdeni. Mert abban az esetben mindenekelőtt a szülőket kell elővenni, utána meg még pár dolgot...
2010. március 20. 13:56
|
antoniabanderasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 78432 offline
|
szerintem az már régen rossz, ha egy nő úgy tudja csak bebizonyítani, h tényleg nő, ha meg kell mutatnia mi van a lába között...:-S
2010. március 20. 20:35
|
|
rolixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 115114 offline
|
Szerintem GaGa nagyon jó csaj
Én nagyon szertem. Az meg hülyeség volt, hogy farka van. Igaz nekem is megvan az a koncert, de az csak egy feltűnési hullám volt. Alig várom, hogy Magyarországra jöjjön.
2010. március 21. 07:51
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Amikor felugrik a rácsra elötte áll az őr. Miután ellép az őr a rácstól a fejét nem mutatják Gagának. De a mai világban ahogy ki lett cenzúrázva úgy akár el is lehet tüntetni bármit, ebben a klipben meg akármelyiben. De kit érdekel ha két farka vagy hét feje van ha jó zenét csinál. A kedvenceim a popopopopoker face, jujujujust dance, rararara bad romance. A papapaparazzit nem szeretem. Ez a klipje meg nem botrányos csak egyszerűen xar.
2010. március 21. 20:19
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
imádom a klipet. akkor is ha őrült és sokkoló. a számot meg beállítom csengőhangnak. XD
mondjuk azt nem szeretném ha a saját gyerekem majd ilyen klipeken nőne fel, de nyilván nem is fogják adni főműsoridőben. vagy lesz egy cenzúrázott verzió is.
mondjuk azt nem szeretném ha a saját gyerekem majd ilyen klipeken nőne fel, de nyilván nem is fogják adni főműsoridőben. vagy lesz egy cenzúrázott verzió is.
2010. március 22. 20:31
|
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline
|
Gaga a létező legszarabb!
gyülölöm ezt a k*rvát.
a "sokkoló ruháival, hajaival, stbvel próbálja felhívni magára az emberek figyelmét.. (máshogy nem is menne neki) bár nekem pont ettől egyre semlegesebb..
gyülölöm ezt a k*rvát.
a "sokkoló ruháival, hajaival, stbvel próbálja felhívni magára az emberek figyelmét.. (máshogy nem is menne neki) bár nekem pont ettől egyre semlegesebb..
2010. március 23. 12:04
LOL.
Pont hogy ő az, akinek a feltűnő cuccok nélkül is simán menne, hogy a listák élére kerüljön. Beyoncé 3 sor éneke nem hinném, hogy sokat nyom a latban, mikor GaGa írta a dalt, egyedül is el tudná vinni. Az, hogy süllyedne, az hülyeség. Egyre jobb, egyre híresebb stb. Még nagyon sokáig idegesíteni fog titeket, ő nem az az egyslágeres csoda!
2010. március 23. 15:19
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
Adam Lambert es Lady Gaga nagyon hasonloak hiszen mindketen bisexualisak
2010. március 23. 15:19
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
2010. március 23. 15:25
Necros és Regina
Aki azt mondja, hogy csak így tud a listák élén maradni, a ruháival, meg a botrányaival, akkor azt hiszem ideje megismerkednie a youtube.com-al, mert rengeteg olyan felvétel van ahol zongorázik és énekel, és így is fantasztikus. Nagyon jó hangja van.
Aki azt mondja, hogy csak így tud a listák élén maradni, a ruháival, meg a botrányaival, akkor azt hiszem ideje megismerkednie a youtube.com-al, mert rengeteg olyan felvétel van ahol zongorázik és énekel, és így is fantasztikus. Nagyon jó hangja van.
2010. március 23. 16:29
Idézet (alyhalliwell17 @ 2010.03.23. 15:19)
És mindketten Madonnától nyúlták le a LGBT-rajongóhad nagy részét...
2010. március 24. 09:07
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Missy Elliott @ 2010.03.22. 20:31)
Gaga a létező legszarabb!
gyülölöm ezt a k*rvát.
gyülölöm ezt a k*rvát.
Nyugi...
Idézet (Emcsi @ 2010.03.23. 11:56)
a szám jó, de sztem ez is Beyoncének köszönhető
Miért istenítik ezt a nőt annyira, soha nem fogom megérteni... És ahogy Regina is írja, Beyoncé ebben a számban nem sok vizet zavart, a klipben pedig meglettem volna nélküle is...
2010. március 24. 09:47
Beyoncé sokkal többet tett le az asztalra mint Gaga, és értékesebb, naturálisabb zenéje és imidzse van. Ezt nincs olyan gaga-marketing-gépezet, ami túl tudja szárnyalni.
♥ Beyo
♥ Beyo
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: