Milyen klipet láttál legutoljára?
2018. október 09. 21:50
|
krisztillúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270721 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=wWGeYZ_4CL0
Hello
! Ez valami előadó, vagy banda... nekem bejött, főleg a lány tánca
Hello
2018. november 09. 22:59
Én soha nem néztem x-faktort sem semmilyen más tehetség kutatót sem magyart sem külföldit. De már egy hete feldobálja a youtube a 2018-as válogatókat főleg ezt a mirjamot vagy kit. Mondom bele nézek az egyikbe rohadjááá már meg és volt ez a Csányi Rita aki saját dallal és saját maga által készített zenével érkezett és elő is adta. Háááá én ledöbbentem azóta naponta kétszer háromszor meg is hallgatom ezt a zenét hááá énnemtom naggyon elkapott ez a zene. És nekem is az volt az első gondolatom ami ByeAlexnek hogy ha a zenét is ő írta akkor az nagyon rendben van. Az biztos hogy van hozzá érzéke és magasabb szinten van mint bárki más ebben a műsorban.
2019. január 12. 12:46
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
2019. január 12. 17:36
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2019. január 15. 15:21
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.