A józan élettel barátkozó színésznõ beperelte az E-Trade nevû céget egy reklám miatt, mert úgy gondolja, hogy róla mintázták a tejfüggõ, mások pasiját lenyúló kislányt, akit persze Lindsay-nek hívnak.
A New York Post értesülései szerint Lohan százmillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt. Ügyvédje, Stephanie Ovadia szerint az sem elhanyagolható szempont, hogy tulajdonképpen Lohan is azon hírességekhez tartozik, akit mondjuk keresztnevük és/vagy mûvésznevük alapján azonosítanak, lásd Madonna, és egyértelmû, hogy a reklám készítõi miért nem más nevet adtak a babának. Egyúttal azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a kifogásolt reklámot a Super Bowl és a téli olimpia alatt is vetítették, így emberek milliói láthatták. Lohan és emberei a kártérítés mellett természetesen azt is szeretnék elérni, hogy a hirdetés soha többé ne kerülhessen adásba. Chris Brown, a reklámot készítõ Grey Group szóvivõje elmondta, hogy nem akartak borsot törni a színésznõ orra alá, csupán arról van szó, hogy a csapat egyik tagját is így hívják, ráadásul nagyon sok szülõ adja a Lindsay nevet kislányának.
A reklámért...
KLIKK
Tejfüggõ baba miatt perel Lindsay Lohan
2010. március 10. 19:00
Istenem, nem hogy örülne hogy nem egy alkesz ribit alkottak belõle, hanem egy egészséges cuki babát
IQ nuku, bizonyította megint...
2010. március 10. 19:32
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
azt hiszem ez az:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lEXZ2hfD3bU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lEXZ2hfD3bU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lEXZ2hfD3bU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lEXZ2hfD3bU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
2010. március 10. 19:35
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Tinkerbell @ 2010. March 10. - 19:32)
azt hiszem ez az:
...
...
Igen, belinkeltem, csak nem tudom, hogyan kell YouTube-os videót beilleszteni ^^ De köszi
2010. március 10. 19:46
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
a szövegablak alatt be kell állítani a html on - durva sortörést és az embedet bemásolni 
bocsi csak a hírt olvastam,a klikket nem vettem észre, pedig elég nagy betûkkel van. szorri megin hüle voltam
bocsi csak a hírt olvastam,a klikket nem vettem észre, pedig elég nagy betûkkel van. szorri megin hüle voltam
2010. március 10. 20:10
Ez mekkora sötét, de már az Alice csodaországbant is róla írták, nem? Mert Lindsay a neve a kislánynak...istenem...
2010. március 10. 20:13
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Tinkerbell @ 2010. March 10. - 19:46)
a szövegablak alatt be kell állítani a html on - durva sortörést és az embedet bemásolni 
Oké, köszi
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: