Taylor Momsen - On the Set of "Gossip Girl" in NYC, 2010/03/08
2010. március 09. 16:08
Szép hosszú a haja.
A kutyus nagyon aranyos.
Én az enyémet nem vinném így, igaz ebbe a táskába bele se férne, és el se bírnám.
Köszi.
Köszi.
2010. március 09. 16:13
Idézet(.KT. @ 2010. March 9. - 16:08)
Szép hosszú a haja.
A kutyus nagyon aranyos.
Én az enyémet nem vinném így, igaz ebbe a táskába bele se férne, és el se bírnám.
Köszi.
Köszi.
Szerintem póthaja van, és nem igazán áll neki jól. Úgy látszik az írók továbbra is nyomatják a lázadó Jenny stílust. Nekem jobban bejött a régi. A kutyus tényleg aranyos, köszi a képeket.
2010. március 10. 16:16
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Idézet(QueenB @ 2010. March 9. - 16:13)
Szerintem póthaja van, és nem igazán áll neki jól. Úgy látszik az írók továbbra is nyomatják a lázadó Jenny stílust. Nekem jobban bejött a régi. A kutyus tényleg aranyos, köszi a képeket. 
egyetértek, szörnyen áll neki ez a haj, csak még jobban kihangsúlyozza mennyire csonti. A kutyáról meg inkább ne beszéljünk, nemtom mér hiszi azt h ez trendi mert visszataszitó, h szerencsétlent igy kinozza. de végülis ahogy a sorozatban, ugy a valóságban is elfajzott szal ez van.
2010. április 02. 20:01
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.03.10. 18:01)
sok-sok 
Kíváncsi leszek, hogy ezt a lázadó korszakát vajon kinővi-e a pár év múlva, vagy marad ez a rockos lányka!
2010. április 04. 23:25
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
szerintem is egyre rosszabbul néz ki,pedig a sorozat elején még egy csinos,szép fiatal lány volt
a kutya meg nókomment,nem tudom sokan miért hiszik,hogy csak azért,mert kicsi egy kutya az rögtön kiegészítő is lesz...
a kutya meg nókomment,nem tudom sokan miért hiszik,hogy csak azért,mert kicsi egy kutya az rögtön kiegészítő is lesz...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

2 felhasználónak tetszik: