Jason Derülo - Photoshoot
2010. március 21. 18:19
Hogy utánozhatja ennyire Michael Jacksont kitalálhatna valami saját stílust -.-"
2010. március 21. 18:27
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Molcsii<3MJ @ 2010.03.21. 18:19)
Hogy utánozhatja ennyire Michael Jacksont kitalálhatna valami saját stílust -.-"

Miről beszélsz? Nem is utánozza! Mert most így csinál egy fotózás kedvéért nagyon nagy baj...
2010. május 20. 21:43
méghogy nem utánozza !!! nem is utánozza hanem majmolja elég szánalmas semmi stílusa nincs !!!!
2010. május 20. 21:54
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
még ha majmolja is, de szerintem sem teszi.. amúgy melyik az az előadó/énekes akiről még nem láttunk Michael Jacksonéhoz hasonló beállításban??? ő volt az ikon, sokak példaképe, sokan merítenek belőle ichletet.. mi rossz van ebben? amúgy ha hasonlítgatni kellene, de nem kell, én nőverő Chris Brownt mondanám.. külsőre nekem teljesen ő jön le, meg a tánca alapján is.. de persze ízlések és pofonok..
ON: épp ma töltöttem le az albumát, és egyszerűen fantasztikus, délutántól csak azt hallgatom
nagyon tehetséges hapsika, befurakodott azon kedvenc énekeseim közé, akiknek az egész albumát szeretem, és nem csak 1-2 számot
köszi a feltöltést!
ON: épp ma töltöttem le az albumát, és egyszerűen fantasztikus, délutántól csak azt hallgatom
köszi a feltöltést!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

2 felhasználónak tetszik: