Johnny Depp elmondta, komoly hiányérzete volt az elsõ rész befejezése után.
„Olykor megesik, hogy a színész beleszeret abba a karakterbe, akit alakít. Bár még ott vagy és csinálod, de már hallod, ahogy ketyeg az óra, s elõbb-utóbb lejár az idõ és tudod, hogy el kell hagynod a karaktered. Ettõl, pedig ingerlékennyé és néha búskomorrá válsz.” –filozofált Depp, majd elmondta, pont így volt ezzel õ is a Fekete gyöngy átka után.
„Ez történt velem is az elsõ rész befejezése után. Rájöttem, hogy hiányozni fog Sparrow kapitány. Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben és sokat gondolkoztam azon, vajon elkészítjük-e a folytatást.”
A sztár arra is kitért: annak ellenére, hogy a film másik két fõszereplõje Keira Knightly és Orlando Bloom nem vállalták a negyedik rész, õ és az Oscar-díjas Geoffrey Rush mindenképp a stábban maradnak.
„Alig várom, hogy ismét felvegyem a kalóz jelmezt. Persze tudom, hogy néhány ember szerint nem helyes, hogy elvállaltam a folytatást, de ez engem hidegen hagy. Felõlem akár leforgathatjuk a Karib-tenger kalózai 7-et is.”
Bár a legújabb kalóz kalandra jövõ májusig még várnunk kell, Mr Depp legújabb filmje, az Alice Csodaországban, március 4-tõl már látható a hazai mozikban is.
No problem, Johnny! Mi meg téged imádunk

0 felhasználónak tetszik: