A három alapító tag együtt indított pert a Sugababes név birtoklásáért!
Végre valamiben egyetértenek a cukibabák: Mutya Buena tavaly novemberben indított pert, két hónappal azután, hogy Keisha is távozott a lánytrióból. A legfrissebb hírek szerint csatlakozott hozzá Siobhan Donaghy és Keisha Buchanan is – azaz a három kezdõ tag már együtt harcol azért, hogy hivatalosan is a birtokukba kerülhessen a Sugababes név. A bandában jelenleg egyetlen olyan énekesnõ sincsen, aki az elejétõl fogva a tagja a brit popcsapatnak, és jó ideje folyik a vita arról, hogy joguk van-e így e név alatt mûködni.
Egy ideig azt beszélték, hogy Keisha, Mutya és Siobhan újra együtt kíván énekelni, de a csajok cáfolták a híreszteléseket. Amennyiben megnyerik a pert, kizárólag nekik lesz joguk felhasználni CD-ken, hangfelvételeken, vagy bármilyen más terméken a Sugababes nevet – kérdés, hogy lesznek-e egyáltalán ilyenek…
Összefognak az ex-Sugababes csajok!
2010. március 06. 21:54
Pont ezen gondolkodtam a napokban, hogy az a banda se a régi már, de akkor minek mentek szét, ha most meg itt izélnek?
2010. március 06. 22:13
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
végül is szerintem egy bizonyos fokig igazuk van,mert már tényleg senkinek semmi köze a Sugababes-hez a mostani tagok közül,így egy kicsit megtévesztés a rajongóknak,másfelõl aki rajongójuk volt vagy most is az,az nyilván tudja,hogy ez már nem az a lány banda aki régen volt,szóval képben vannak
ha õk szeretnék a nevüket maguknak megtartani akkor rajta,a mostani csapat gondolom egy másik névvel is ugyanúgy együtt maradna
2010. március 06. 22:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
2010. március 06. 22:48
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. March 6. - 21:54)
Pont ezen gondolkodtam a napokban, hogy az a banda se a régi már, de akkor minek mentek szét, ha most meg itt izélnek?

Én is így vagyok....
2010. március 10. 18:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|

önállóan nem megy a szekér nekik, a lóvé fogy, valamibõl élniük kell ...
2010. március 12. 16:03
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|

azér Heidi már jó rég a csapat tagja, ha jól emlékszem 2001ben kerül Siobhan helyére mert õ ott halyta a csapatot egy turné közepén! az igazi sikerkben tehát már Heidi volt nem Siobhan.
nem értem mit sír a szájuk, õk mentek el. õk akartak szólózni, az más kérdés hogy egyiknekse igazán sikerült. egyébként én a mai napig meghalgatom az új dalaikat.
2010. március 13. 11:01
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
szerintem, ha egyszer kiszálltak akkor semmi joguk ehhez csak azért, mert õk voltak az alapítótagok, mert senki se kényszerítette õket, hogy otthagyják a csapatot...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: