A három alapító tag együtt indított pert a Sugababes név birtoklásáért!
Végre valamiben egyetértenek a cukibabák: Mutya Buena tavaly novemberben indított pert, két hónappal azután, hogy Keisha is távozott a lánytrióból. A legfrissebb hírek szerint csatlakozott hozzá Siobhan Donaghy és Keisha Buchanan is – azaz a három kezdõ tag már együtt harcol azért, hogy hivatalosan is a birtokukba kerülhessen a Sugababes név. A bandában jelenleg egyetlen olyan énekesnõ sincsen, aki az elejétõl fogva a tagja a brit popcsapatnak, és jó ideje folyik a vita arról, hogy joguk van-e így e név alatt mûködni.
Egy ideig azt beszélték, hogy Keisha, Mutya és Siobhan újra együtt kíván énekelni, de a csajok cáfolták a híreszteléseket. Amennyiben megnyerik a pert, kizárólag nekik lesz joguk felhasználni CD-ken, hangfelvételeken, vagy bármilyen más terméken a Sugababes nevet – kérdés, hogy lesznek-e egyáltalán ilyenek…
Összefognak az ex-Sugababes csajok!
2010. március 06. 21:54
Pont ezen gondolkodtam a napokban, hogy az a banda se a régi már, de akkor minek mentek szét, ha most meg itt izélnek?
2010. március 06. 22:13
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
végül is szerintem egy bizonyos fokig igazuk van,mert már tényleg senkinek semmi köze a Sugababes-hez a mostani tagok közül,így egy kicsit megtévesztés a rajongóknak,másfelõl aki rajongójuk volt vagy most is az,az nyilván tudja,hogy ez már nem az a lány banda aki régen volt,szóval képben vannak
ha õk szeretnék a nevüket maguknak megtartani akkor rajta,a mostani csapat gondolom egy másik névvel is ugyanúgy együtt maradna
2010. március 06. 22:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
2010. március 06. 22:48
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. March 6. - 21:54)
Pont ezen gondolkodtam a napokban, hogy az a banda se a régi már, de akkor minek mentek szét, ha most meg itt izélnek?

Én is így vagyok....
2010. március 10. 18:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|

önállóan nem megy a szekér nekik, a lóvé fogy, valamibõl élniük kell ...
2010. március 12. 16:03
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|

azér Heidi már jó rég a csapat tagja, ha jól emlékszem 2001ben kerül Siobhan helyére mert õ ott halyta a csapatot egy turné közepén! az igazi sikerkben tehát már Heidi volt nem Siobhan.
nem értem mit sír a szájuk, õk mentek el. õk akartak szólózni, az más kérdés hogy egyiknekse igazán sikerült. egyébként én a mai napig meghalgatom az új dalaikat.
2010. március 13. 11:01
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
szerintem, ha egyszer kiszálltak akkor semmi joguk ehhez csak azért, mert õk voltak az alapítótagok, mert senki se kényszerítette õket, hogy otthagyják a csapatot...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: