Õk szerintem tök jót röhögnek ezen az egészen ketten!!!Fõleg ha együtt is vannak!!!
Twilight saga
2010. február 24. 15:42
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Azért ez már durva!!!Szerintem csak azért van ez mert Rob elszólta magát hogy együtt vannak és most ki kellet valamit találni hogy most meg szakítottak!!!!
Õk szerintem tök jót röhögnek ezen az egészen ketten!!!Fõleg ha együtt is vannak!!!
2010. február 24. 15:45
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
ROB nem MONDTA, HOGY Õ ÉS KRISTEN...
Robert Pattinson sosem mondta azt, hogy õ és Kristen Stewart “egy pár”!
A Gossip Cop órákat töltött azzal hogy bizonyosságot szerezzen arról az õrületrõl amely most Robert Pattinson (aka Edward Cullen) és Kristen Stewart (aka Bella Swan) körül forog.
Mostmár elmondhatjuk, hogy az inetrjú hamis!
Sok-sok forrással felvettük a kapcsolatot, köztük az interjút készítõ íróval is a The Sun magazinnál, aki aztírta: “R-Patz elmondta: EGYÜTT vagyok K-Stew-val.”
Számtalan oldalon meg lehetett találni a hamis interjút, például a Hollyscoop-nál (“Robert Pattinson megerõsítette, hogy együttvan Kristen Stewart-tal) és a HollywoodLife-nál (“Végre, Kristen! A barátod, R-Patz elárulta, hogy egy pár vagytok!”), a Gossip Cop pedig sokáig nyomozott, hogy mi hangzott el és mi nem a vasárnapi napon.
A riporter elmondta a Gossip Cop-nak, hogy Pattinson “nem mondta, hogy ‘mi egy pár vagyunk,’” és elmondta “nem fogja nagy hírként kikiabálni.”
Amit a riporter tényleg megkérdezett a BAFTA vacsorán, ahol Pattinson csak néhány méterre állt Stewart-tól a Q&A-n, az az volt, “Ez egy közös nyilvános megjelenés?”
A riporter aztmondta a Gossip Cop-nak, hogy Pattisnon aztmondta, “Együtt vagyunk.”
Amikor a Gossip Cop megkérdezte, hogy Pattinson válasza azt jelentette e, hogy õ és Stewart egy pár, a riporter azt mondta, “Ez az én kiforgatásom volt abból amit mondott.”
OKÉ, szóval Pattinson sosem mondta, hogy õk "egy pár".
A The Sun azt állítja, hogy Pattinson "elmondta", hogy õ és Stewart egy pár. De ez nincs benne a dologban.
És ez nem azt jelenti, hogy Pattinson és Stewart igen, egy pár, de azt sem, hogy nem.
De az az állítás, hogy azon avscorán nagy kijelentések történtek, valószínûleg nem igaz.
Robert Pattinson sosem mondta azt, hogy õ és Kristen Stewart “egy pár”!
A Gossip Cop órákat töltött azzal hogy bizonyosságot szerezzen arról az õrületrõl amely most Robert Pattinson (aka Edward Cullen) és Kristen Stewart (aka Bella Swan) körül forog.
Mostmár elmondhatjuk, hogy az inetrjú hamis!
Sok-sok forrással felvettük a kapcsolatot, köztük az interjút készítõ íróval is a The Sun magazinnál, aki aztírta: “R-Patz elmondta: EGYÜTT vagyok K-Stew-val.”
Számtalan oldalon meg lehetett találni a hamis interjút, például a Hollyscoop-nál (“Robert Pattinson megerõsítette, hogy együttvan Kristen Stewart-tal) és a HollywoodLife-nál (“Végre, Kristen! A barátod, R-Patz elárulta, hogy egy pár vagytok!”), a Gossip Cop pedig sokáig nyomozott, hogy mi hangzott el és mi nem a vasárnapi napon.
A riporter elmondta a Gossip Cop-nak, hogy Pattinson “nem mondta, hogy ‘mi egy pár vagyunk,’” és elmondta “nem fogja nagy hírként kikiabálni.”
Amit a riporter tényleg megkérdezett a BAFTA vacsorán, ahol Pattinson csak néhány méterre állt Stewart-tól a Q&A-n, az az volt, “Ez egy közös nyilvános megjelenés?”
A riporter aztmondta a Gossip Cop-nak, hogy Pattisnon aztmondta, “Együtt vagyunk.”
Amikor a Gossip Cop megkérdezte, hogy Pattinson válasza azt jelentette e, hogy õ és Stewart egy pár, a riporter azt mondta, “Ez az én kiforgatásom volt abból amit mondott.”
OKÉ, szóval Pattinson sosem mondta, hogy õk "egy pár".
A The Sun azt állítja, hogy Pattinson "elmondta", hogy õ és Stewart egy pár. De ez nincs benne a dologban.
És ez nem azt jelenti, hogy Pattinson és Stewart igen, egy pár, de azt sem, hogy nem.
De az az állítás, hogy azon avscorán nagy kijelentések történtek, valószínûleg nem igaz.
2010. február 24. 16:17
Nem léphetnénk túl ezen? Unalmas már, hogy ha belépek a sztárpletykák topicba csak ilyen hírek fogadnak. Akkor rakjuk õket egybe, de szerintem felesleges minden ilyen hírnek léterhozni külön egy témát. Egyik héten ezt mondják, másik héten azt.
2010. február 24. 16:18
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(QueenB @ 2010. February 24. - 16:17)
Nem léphetnénk túl ezen? Unalmas már, hogy ha belépek a sztárpletykák topicba csak ilyen hírek fogadnak. Akkor rakjuk õket egybe, de szerintem felesleges minden ilyen hírnek léterhozni külön egy témát. Egyik héten ezt mondják, másik héten azt. 
Egyik héten, másik héten?!?!?!? Egyik nap, másik nap! Sõt lassan ott tartunk, hogy óránként változik a dolog!!!!
2010. február 24. 16:21
már kezd unalmas lenni hogy állandóan róluk van a pletyka, szerintem már mindenki unja, és magasról lesz.rja
2010. február 24. 16:39
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet(QueenB @ 2010. February 24. - 16:17)
Ugyanezen véleményen vagyok!!
2010. február 24. 17:14
Idézet(Trinny @ 2010. February 24. - 17:30)
Én jót röhögök rajtuk...
Dettó!
Plusz ez a cikk kissé kesze-kusza, mármint fogalmazásban...
2010. február 24. 17:15
Idézet(Trinny @ 2010. February 24. - 11:45)
aki manapság a legszexibb élõ emberré választanának
2010. február 24. 17:31
Idézet(Macaroth @ 2010. February 24. - 18:28)
ez az egész kezd egy szappanoperára hasonlítani 
Krisztiná Puniellá...
2010. február 24. 17:35
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. February 24. - 17:33)
A Dallas volt ilyen hosszú, és unalmas

áá az kis költségvetésû paródia ehhez képest...zabálnák a tévé csatornák
lenne olyan nézettség
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: