Giselle Bündchen - Russell James Photo
2010. március 05. 19:25
Russell James : Elég sokszor dolgoztam együtt Giselle - lel , leginkébb reklám és divatfotózásokon. Több fantasztikus helyen is jártunk már együtt , de az esetek többségében csak olyan képeket csináltunk , amilyeneket a megbízó kért. Az a helyzet , hogy Giselle egy igazi kamasz : egy csibészesen pajkos lány. Imád játszani , de csak nagyon ritkán van erre lehetõsége , mert legtöbbször a szexi , doromboló cicát kell alakítania. Azt hiszem , ez a kép sokkal többet elárul arról , milyen is õ valójában : többek között a brazil származásából adódó temperamentumot, amely nem feltétlenül csak a szexhez köthetõ. Vad , szabad és zabolátlan. Nem tudatosan fényképeztem le ezt a pillanatot, csak megragadott, ahogy a háttérben õrült szambát járt, és akkor hirtelen úgy éreztem, hogy így is le kell fotóznom.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: