A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Feri lesz a Reggeli új mûsorvezetõje!
Stohl András januárban döntött úgy, hogy hosszú évek után bizonytalan idõre felhagy a reggeli mûsorvezetéssel. Az õ megüresedett helyére válogattak hosszú heteken át új férfi mûsorvezetõt Szujó Zoli és Csonka Bandi mellé.
- Õszintén bevallom, hogy nagyon izgulok. Bár számtalanszor szerepeltem már az ellenkezõ oldalon, azaz interjúalanyként, de ez most teljesen más érzés lesz. Ahogy bejöttem az RTL Klub székházába, már kollégaként köszöntöttek a stáb tagjai és leendõ mûsorvezetõtársaim is. Jövõ hétfõn kezdek, Horváth Éva oldalán. Az elsõ idõkben biztos, nagyon oda kell rám figyeljen, ráadásul az elsõ napomon a Reggeli fõ témája az Oscar-díj átadás lesz, szóval alapos elõkészületet igényel majd a téma. Az hogy színész vagyok, a mûsorvezetésben szerintem csak elõnyömre válhat, hiszen a váratlan szituációkat, kényes helyzeteket talán könnyebben tudom majd kezelni. Remélem, hogy a nézõk megszeretnek majd ebben az új „szerepben”. – nyiltakozta Hujber Feri, aki nõnapon, azaz március 8-án kezd a Reggeli mûsorvezetõjeként – remélhetõleg a hölgynézõk örömére.
Hujber Feri a Reggeli új mûsorvezetõje
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: