A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Feri lesz a Reggeli új mûsorvezetõje!
Stohl András januárban döntött úgy, hogy hosszú évek után bizonytalan idõre felhagy a reggeli mûsorvezetéssel. Az õ megüresedett helyére válogattak hosszú heteken át új férfi mûsorvezetõt Szujó Zoli és Csonka Bandi mellé.
- Õszintén bevallom, hogy nagyon izgulok. Bár számtalanszor szerepeltem már az ellenkezõ oldalon, azaz interjúalanyként, de ez most teljesen más érzés lesz. Ahogy bejöttem az RTL Klub székházába, már kollégaként köszöntöttek a stáb tagjai és leendõ mûsorvezetõtársaim is. Jövõ hétfõn kezdek, Horváth Éva oldalán. Az elsõ idõkben biztos, nagyon oda kell rám figyeljen, ráadásul az elsõ napomon a Reggeli fõ témája az Oscar-díj átadás lesz, szóval alapos elõkészületet igényel majd a téma. Az hogy színész vagyok, a mûsorvezetésben szerintem csak elõnyömre válhat, hiszen a váratlan szituációkat, kényes helyzeteket talán könnyebben tudom majd kezelni. Remélem, hogy a nézõk megszeretnek majd ebben az új „szerepben”. – nyiltakozta Hujber Feri, aki nõnapon, azaz március 8-án kezd a Reggeli mûsorvezetõjeként – remélhetõleg a hölgynézõk örömére.
Hujber Feri a Reggeli új mûsorvezetõje
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: