Néhány hónap múlva ötven lesz a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Daryl Hannah, de ez nem tartja vissza attól, hogy mindenét megmutassa a mûvészet jegyében.
Körülbelül három évtizeddel ezelõtt férfiak millió adtak volna meg mindent, hogy Daryl Hannaht meztelen láthassák testközelbõl. Aztán az idõ telt-múlt, újabb és újabb szépségek kerültek be a köztudatba, Darylt pedig szép lassan elfelejtette mind a szakma, mind pedig a nézõk. Azonban még mindig vállal néha szerepet, és nem is akármilyet. Legutóbbi filmjében ugyanis anyaszült meztelenül látható több jelenetben is. Sõt, a partnerét játszó Tom Conti alaposan meg is markolássza mindenütt, a mûvészet jegyében, mert egy dráma sokkal jobban átérezhetõ, ha van benne pucérság.
A negyvenkilenc esztendõs Hannah textilhiányosságára egy rossz szót sem lehet szólni, mert a kora egy cseppet sem látszik meg a domborulatain és az alakján. Persze ez már nem érvényes az arcára, mit nem is annyira a természet tett tönkre, mintsem a plasztikai sebészek, akik eléggé eltorzították a vonásait. Bár az elsõ hibákat már némileg helyrehozták, még mindig nem az igazi az eredmény.
Levetkõzött az idõsödõ színésznõ
2010. március 03. 13:12
Óóó... Umának jobban örültem volna!

Tök jó volt még reménykedni ebben, azalatt a pár mp alatt míg töltõdött az oldal
Tök jó volt még reménykedni ebben, azalatt a pár mp alatt míg töltõdött az oldal
2010. március 03. 15:09
|
|
derczeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 18084 offline
|
Idézet(Dirthy @ 2010. March 3. - 13:12)
Óóó... Umának jobban örültem volna!

én így vagyok Michelle Pfeiffer-el
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: