A hollywoodi sztárgyár abszolút álompárja 2005 óta Angelina Jolie és Brad Pitt. Bár többen ferde szemmel néznek a filmipar istennõjére, amiért elszerette Bradet a bájos Jennifer Anistontól, mégis mindenki tudni akarja, hogyan élnek õk hat gyermekükkel.
A pletykák szerint Angelina Jolie + Brad Pitt napjai meg vannak számlálva és 15-18 hónap múlva a kapcsoltuk véget fog érni, mivel a sztárpárt négy évvel ezelõtt a szex hozta össze.
Angelina olyan szexuális élményt nyújtott Pittnek, amirõl a sztár álmodni sem mert korábban. Ezen az úton kötötte magához, és így alapított vele családot. Miután nyilvánosan felvállalták kapcsolatukat 2005-ben és született három gyerekük, további kettõt pedig már együtt fogadtak örökbe, kapcsolatuk megromlott, mert nem boldogok együtt. Pitt a hozzá közelállóknak elárulta, hogy nyomorultul érzi magát Jolie-val.
Brad arca elárulja, hogy hatalmas nyomás alatt van a magánéletében, a róla készült fotók mindegike arról tanuskodik, hogy Brad megindult a lejtõn lefelé…
Brad Pitt döbbenetes állapotban!
2010. március 02. 16:38
2010. március 02. 17:24
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(IngridGirl @ 2010. March 2. - 16:38)
Bár többen ferde szemmel néznek a filmipar istennõjére, amiért elszerette Bradet a bájos Jennifer Anistontól
Kettõn áll a vásár... Ehhez kellett Pitt is és valószínûleg Jennifer sem adott meg mindent, ami Bradnek kellett. Le kéne már szállni Angelináról...
Pitt a hozzá közelállóknak elárulta, hogy nyomorultul érzi magát Jolie-val.
Brad arca elárulja, hogy hatalmas nyomás alatt van a magánéletében, a róla készült fotók mindegike arról tanuskodik, hogy Brad megindult a lejtõn lefelé…
2010. március 02. 18:32
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem értem ezt a szakáll divatot ... Hollywoodban a pasiknak elment az eszük? Kis borosta még elmegy - szerintem - de ez már túlzás
A hímnemûeknek biztosan jobb, hogy nem kell minden nap borotválkozni
A hímnemûeknek biztosan jobb, hogy nem kell minden nap borotválkozni
2010. március 02. 19:19
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. March 2. - 18:32)
Nem értem ezt a szakáll divatot ... Hollywoodban a pasiknak elment az eszük? Kis borosta még elmegy - szerintem - de ez már túlzás
Mert színész és néha filmet forgat... és nyilván praktikus is.
Egyébként a sárga kép helovinkor készült, jókor észbe kaptak, hogy elindult a lejtõn.
2010. március 02. 19:20
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Amy4 @ 2010. March 2. - 17:21)
Az egykori "legjobb pasi"
van aki még most is annak tartja... 
Hát nálam még mindig Top3-as és amíg ilyen zekefron meg nyállájt sztárok vannak, addig inkább ezerszer Brad, mint azok.
2010. március 02. 19:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2010. March 2. - 19:20)
Hát nálam még mindig Top3-as és amíg ilyen zekefron meg nyállájt sztárok vannak, addig inkább ezerszer Brad, mint azok. 
A sok szõr alatt azért még ott van Brad
2010. március 02. 19:58
Idézet(nozso13 @ 2010. March 2. - 19:19)
...Egyébként a sárga kép helovinkor készült, jókor észbe kaptak, hogy elindult a lejtõn.

A jobboldali meg több éve.
2010. március 02. 20:12
Én mind addig szinte semmibe sem néztem mint színészt, és elhittem a néhai "urban legend"-eket miszerint nem a kvalitásai miatt van az iparban, míg... míg nem láttam a Harcosok Klubját. Ennyire jól megformált, eljátszott, kitalált karakter nincs másik egy filmben sem
Classic!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: