Starity

Visszatér a Gáspár-család

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 02. 19:18 #21
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. March 2. - 19:02)
Miért is ne hétfõre tennék? A hétfõ így is elég borzalmas. Újra suli, korán kell kelni és akkor még az esténket is tönkreteszik ezzel a sz.rral. dry.gif

Gondolom hétfõ lesz belõle.. eddig is akkor volt mindkettõ... bár Viktorio inkább ne lenne
2010. március 02. 19:25 #22
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Nem értem mit háborog mindenki.... ti még néztek tv-t? De ha néztek is, nincs más csatorna? Mindenki az RTLKlubot nézi minden este? Neb..attok már kivelem... úgy csináltok, mintha mostantól kötelezõ lenne ezt nézni... omg.gif

Egyébként meg aki háborog, abból elég erõs érzéseket vált ki a mûsor, teljesen mindegy hogy negatív vagy pozitív érzéseket, a lényeg, hogy foglalkoztatja a téma az embereket, innentõl kezdve pedig elérte a célját.

Le a kalappal a mûsor kitalálója elõtt, aki felismerte, hogy 1 majommal és 3kamerával milliós nézettséget lehet elérni.
2010. március 02. 19:38 #23
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szoktam néha tévézni. blush.gif Mostanában a Viasat 3-at nézem. Ott legalább friss helyszínelõ részek mennek, nem ezer évesek. (Igaz a premier részeket csak csütörtökön vetítik.) RTL? ... hagyjuk smileeee.gif
Idézet
Le a kalappal a mûsor kitalálója elõtt, aki felismerte, hogy 1 majommal és 3kamerával milliós nézettséget lehet elérni.

meghajolo.gif Teljesen igazad van biggrin.gif
2010. március 02. 20:00 #24
- törölt felhasználó -    
"óóhogynyomjamalekvároskenyérbee"
taps.gif

Idézet(Freeze @ 2010. March 2. - 19:25)

Igaz, mint ahogyan az is, hogy a (fõ)mûsoridõ a lényeg.

Gyakorlatilag mindegy mit adnak, aminek már van egy kis reality-show szaga, az ilyen nézettséget fog produkálni.
2010. március 02. 20:16 #25
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet(Freeze @ 2010. March 2. - 19:25)
Nem értem mit háborog mindenki.... ti még néztek tv-t?  De ha néztek is, nincs más csatorna? Mindenki az RTLKlubot nézi minden este? Neb..attok már kivelem... úgy csináltok, mintha mostantól kötelezõ lenne ezt nézni... omg.gif 

Egyébként meg aki háborog, abból elég erõs érzéseket vált ki a mûsor, teljesen mindegy hogy negatív vagy pozitív érzéseket, a lényeg, hogy foglalkoztatja a téma az embereket, innentõl kezdve pedig elérte a célját.

Sokan háborognak hogy "miééért?" ,de azért nemhiába tûzik újra mûsorra mert erre van igény. Szégyen , de ez van.
2010. március 02. 20:25 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet(Bessie @ 2010. March 2. - 18:42)
Evikének meg igazán járna egy-két atyai pofon. Életemben nem láttam ennyire idegesítõen hisztis gyereket. Mónika és társa Joshi is igazán mehetne a levesbe. Inkább megnézem a stand-up-os srácokat  meghajolo.gif  laugh.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif

Néztem belõle még régebben pár részt, és nálam az vágta ki a biztosítékot, amikor nekiállt hisztizni, hogy õ nem akar Párizsba menni, mert az mennyire rossz. Azt hittem, hogy ott és akkor felrúgom a tévét. dry.gif De hát ha erre van igény, ennyi eszük van az embereknek, akkor nézzék, én nem fogom még egyszer az agysejtjeim gyilkolni. dry.gif

Idézet(inspiredboy @ 2010. March 2. - 17:08)
user posted image

jupííí

_nevet.gif rohog.gif
2010. március 02. 23:16 #27
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
én azt sajnálom,hogy akkor mi lesz a Bones-szal meg a Dollhouse-szal?utóbbi addigra talán befejezõdik,de a Bones nem hiszem sad.gif remélem azért még adják majd :S
2010. március 03. 00:18 #28
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet(Jessy @ 2010. March 2. - 23:16)
én azt sajnálom,hogy akkor mi lesz a Bones-szal meg a Dollhouse-szal?utóbbi addigra talán befejezõdik,de a Bones nem hiszem sad.gif remélem azért még adják majd :S

Én is ezen gondolkoztam. Az is lehet, hogy másik nap fogják vetíteni a sorozatokat. Csak ne csütörtökön legyen unsure.gif Mostanában az RTL klubbnak nagyon hülye ötletei vannak bolond.gif
2010. március 03. 01:38 #29
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Én szoktam néha tévézni, de akkor is inkább az M1-et nézem a három csatorna közül (a három szlovák adót, ami úgy-ahogy bejön, hanyagolom biggrin.gif). A reteken meg a teve kettõn sportot vagy híreket nézek fõleg, vagy épp a fõzõs marhaságot.
Engem is inkább azért bosszant, hogy ilyen szennyet hoznak vissza, mert adhatnának valami jobb mûsort is, ami esetleg még érdekelne is. A Bones-ból például már megnéztem 2 részt, az megtetszett. Mondjuk, az más kérdés, hogy inkább majd elkezdem az elejétõl angolul, de ha más nincs, akkor nézem szinkronnal.

Meg azt is olvastam, hogy a Legend of the Seeker jogok a reteknél vannak, de idén még nem akarják elkezdeni. Most már tudom miért, gyõzike, így kis betûvel, fontosabb... Hát kapják be... mad.gif
2010. március 03. 09:30 #30
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Ezt nem értem én se. Annyi jó sorozat lenne, ami új és jó, vagy amit nem vetítettek és erre gagyibbnál gagyibb mûsort csinálnak. Viasatnak bejött a helysznelõk, erre a többi is átveszi, ismétli. --> unalmaaaaas. A Bones és a Dollhouse jó ötlet volt, kár, hogy csak eddig tartott. A hétvégi sorozatokat hagyjuk. Régen csak a Ki vagy dokit és a tuti gimit néztem. Aztán ott van az õslények kalandorai. Nagyon jó sorozat volt. Izgalams, gyerekek is nézhették. Erre abba hagyták az elsõ évadnál. Pedig 3 évad van belõle. Mind a 3 eszméletlen jó. Nem hinném hogy olyan drága lenne megvenni, hisz évadonként 6-7 részes. A 3-ik 10. A Legend of the Seeker-t szívesen megnézném, de 2020 lesz, mire elkezdik vetíteni. A losttal is mit mûvelnek? blink.gif
Filmekkel ugyan ez a helyzet. Nézhetjük az ismétléseket vagy az õsrégi filmeket. mellow.gif
És csodálkoznak, hogy az emberek ritkán néznek tévét. reklamalo.gif reklamalo.gif
2010. március 03. 14:03 #31
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
ez kell a népnek. bad.gif

pedig rohadt jó sorozatok mennek külföldön mostanában! sad.gif

Idézet(Bessie @ 2010. March 3. - 09:30)
És csodálkoznak, hogy az emberek ritkán néznek tévét.  reklamalo.gif  reklamalo.gif

elmondom neked, hogy a magyarok néznek a világon legtöbbet tévét. illetve csak az USA elõz meg minket 3 perccel. no comment. dry.gif
2010. március 03. 14:08 #32
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(fuge7 @ 2010. March 3. - 14:03)
ez kell a népnek.  bad.gif

pedig rohadt jó sorozatok mennek külföldön mostanában!  sad.gif
elmondom neked, hogy a magyarok néznek a világon legtöbbet tévét. illetve csak az USA elõz meg minket 3 perccel. no comment.  dry.gif

A Gyõzike show a felmérések alapján tipikusan az a mûsor volt, amit állítása szerint senki nem néz, mégis mindenki tudja, mi történik benne, és mi volt az elõzõ részben...

Egyetértek a néhánnyal elõttem hozzászólóval, hogy érzelmet vált ki az emberekbõl. Vagy ezért vagy azért. Beszél róluk a nézõközönség, így megéri megcsinálni a mûsort.
2010. március 03. 14:30 #33
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Ugye ez most csak valami nagyon rossz és nagyon kegyetlen vicc? ohmy.gif
2010. március 03. 14:31 #34
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(kylie.m @ 2010. March 3. - 14:30)
Ugye ez most csak valami nagyon rossz és nagyon kegyetlen vicc? ohmy.gif

NEEEEEEEEEM. biggrin.gif
2010. március 05. 03:31 #35
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(fuge7 @ 2010. March 3. - 14:03)
pedig rohadt jó sorozatok mennek külföldön mostanában!  sad.gif

Korábbi le nem adott sorozatokról nem is beszélve... Vagy olyanokról, amiket csak félig-meddig vetítettek le. Például a Farscape-et is leadhatná már valaki rendesen, eddig csak össze-vissza ment és nem hiszem, hogy befejezték volna. De ott van mondjuk a Boston Legal is, kiváló színészi játékkal, eredetiben zseniális szövegekkel, nem is értem, miért nem kezdték már el itthon valahol. Emmy, Golden Globe és mindenféle más egyéb díjat nyert, ráadásul William Shatner, James Spader és még sok más ismert színész szerepel benne.

De nem, gyõzike kell a népnek... omg.gif Én összesen max 30-40 percet láttam belõle, az is túl sok volt... dry.gif
2010. március 12. 21:47 #36
RuMsZeSz
RuMsZeSz
Hozzászólás: 1669
Csatolások: 20827
Azonosító: 35303
Ennek még mindig ekkora hírértéke van? unsure.gif Költõi kérdés volt...
2010. március 12. 21:50 #37
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Egy fáradt, keserves hétfõ estére megfelel biggrin.gif. Én nézni szoktam, csak azért is, hogy megnézzem, milyen agyilag zéró emberek élnek a hazánkban... Mondjuk, inkább már-már szánalmasak, mint viccesek, és a fele sem igaz a dolgokból...
2010. március 12. 22:20 #38
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
na márcsak ez hiányzott...az Oscar gálát nem adták le, de a Gyõzike az kell reklamalo.gif mad.gif

a magyarok tévézési szokásairól pedig vagy rosszat vagy semmit biggrin.gif
2010. március 12. 22:46 #39
katie993
katie993
kp
Hozzászólás: 4442
Csatolások: 9860
Azonosító: 105388
oh.. minek már megint? mad.gif blink.gif blink.gif
2010. március 12. 23:05 #40
- törölt felhasználó -    
Így olvasva a kommenteket, egy-kettõ igazán jóra sikeredett biggrin.gif Viszont az a legszomorúbb az egészbe, hogy itt is megy róla a téma, tehát elérték megint a céljukat: beszélnek róluk. Én személy szerint mindig annyit tudtam abból, hogy mi van velük, ami abba a hosszú bemutatóba volt, aztán kész passz. És mivel most már retekklubbot nem nézek, tevekettõt is csak kb negyed tízig, aztán némán, tehát engem nem érdekelnek, felõlem csimpánz módjára is ugrálhatnak, azt is max innen tudom majd meg biggrin.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!