Több, mint egy éve leshettünk be utoljára Gyõzike, Bea, Evelin és Virág, azaz a Gáspár család hétköznapjaiba. Sok minden történt, amióta a showman úgy döntött, hogy feleségével és lányaival együtt visszavonul a nyilvánosságtól és civil szakmát választ. A családapa szakított a Romantic együttessel, nem haknizza már körbe az országot, helyette koporsókereskedelembõl él.
Bea, vagy ahogy egy ország megismerte, Bea asszony kitanulta a sminkes szakmát, Evelin egy kéttannyelvû gimnázium tanulója, sõt már Virág is beült az iskolapadba.
Új – a csillogástól, a celebléttõl távoli – életükbe enged betekintést a reality-komédia újabb szériája. Az RTL Klub egyik legsikeresebb mûsora, Gyõzike showja áprilisban kerül a képernyõre.
A stáb már szereli a kamerákat, hogy egyetlen pillanatról se maradjunk le a civillé lett showman és zajos családjának életébõl.
Visszatér a Gáspár-család
2010. március 02. 16:23
Csak egy kérdés: MIÉRT?????????????????????????????????
Jól megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, nem kellenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
mutyafangirl19
2010. március 02. 16:27
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(EmilyTaylor @ 2010. March 2. - 16:23)
Jól megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, nem kellenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A népnek viszont kell. A butaságra vevõk a nézõk. Nem hiába van nézõje a Joshi és Mónika címû fergeteges mûsoroknak.
2010. március 02. 16:28
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(EmilyTaylor @ 2010. March 2. - 16:23)

Azért, mert a koporsókereskedelem és a szépspég kozmetika nem jött be
és egy ekkora világválság közepette legalább az ember jókedvét ne vegyék el, mert ugyebár úgy tartja a mondás. a legszebb öröm a káröröm
2010. március 02. 16:44
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Vajon ha a show hatására felkötöm magam, kapok ingyé' koporsót?
Amúgy meg nem tudtam mi hiányzik az életembõl
Nem értem kinek van erre igénye... összesen kb. 10 percet láttam belõle, és az ennyi után is az idegbaj kerülgetett.. szó szerint fájdalmas
Amúgy meg nem tudtam mi hiányzik az életembõl
mutyafangirl19
2010. március 02. 16:48
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
szánalmas ,hogy egy ilyen buta primitív embert sztárol a média
véletlenül se fogok odakapcsolni
véletlenül se fogok odakapcsolni
mutyafangirl19
2010. március 02. 16:48
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Jajjj neeeeeeee!!!
Ezt miért kellett? Olyan jó volt megszabadulni tõlük. Nem értem miért nem képesek normális, hétöznapi életet élni. Nincs szükség az ország butítására. Evelinnel egy suliba járok. Megdöbbentõ mennyire normális a róla kialakult képhez képest. Virágtól egyébként is kiráz a hideg. Borzasztóan idegesítõ és a korához képest is nagyon nagyon buta. Szerintem ezt az egészet csak Gyõzike akarja. A családjának sincs szükség az állandó szereplésre. Már a második héten bejött balhézni a suliba a tanárokkal, hogy a kicsi lányát ne szívassák az avatáson. Pedig semmi mást nem kellett csinálnia, mint a többieknek. Ez csak az avatás része volt. Nem hiszem, hogy nagyon megerõltetõ dolog 1-2 kört futni a suli elõtt a többiekkel és énekelni vagy táncolni. Elég volt belõlük. Maradjanak a saját életüknél és ne furakodjanak a képernyõre.
mutyafangirl19
2010. március 02. 16:54
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
valaki csak azért nézi hogy utána fikázni tudja õket. én bevallom, az 1. részt megnéztem, de egyszerûen hányingerem lett és úgy felkaptam azon a vizet hogy egy ember hogy lehet ilyen idióta, hogy a többi részt mellõztem. ez csak 1 hír és máris mennyi embert megmozgat.. mi lesz ha újból tvben lesznek? nyáá
mutyafangirl19
2010. március 02. 17:01
Idézet(McGery @ 2010. March 2. - 17:28)
Azért, mert a koporsókereskedelem és a szépspég kozmetika nem jött be
és egy ekkora világválság közepette legalább az ember jókedvét ne vegyék el, mert ugyebár úgy tartja a mondás. a legszebb öröm a káröröm
...mert abban nincs irigység!
Jót röhögünk majd rajtuk, ennyi...
2010. március 02. 17:19
Idézet(Brittany20 @ 2010. March 2. - 16:15)
Az RTL Klub egyik legsikeresebb mûsora..
röhög a vakbelem
szánalmas
utána meg Gyõzike majd nem érti miért bántják õket az emberek......
2010. március 02. 17:19
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
mutyafangirl19
2010. március 02. 17:27
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet
Új – a csillogástól, a celebléttõl távoli – életükbe enged betekintést a reality-komédia újabb szériája. Az RTL Klub egyik legsikeresebb mûsora
naperszeee
végre jön a tavasz.. kezdenek az emberek magukhoz térni, erre el kell cseszni az egészet ezzel a hülyével..már bocs..
csatlakozom én is... jól megvoltunk nélkülük is
2010. március 02. 18:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Sajnos mégis sokan vevõk a hülyeségre.
Bár amit õk csináltak az már túlzás. Evikének meg igazán járna egy-két atyai pofon. Életemben nem láttam ennyire idegesítõen hisztis gyereket. Mónika és társa Joshi is igazán mehetne a levesbe. Inkább megnézem a stand-up-os srácokat
2010. március 02. 19:02
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet(Amy4 @ 2010. March 2. - 18:55)
De õket is csak Gyõzike után tudod
mert gondolom hétfõn lesz ismét
Miért is ne hétfõre tennék? A hétfõ így is elég borzalmas. Újra suli, korán kell kelni és akkor még az esténket is tönkreteszik ezzel a sz.rral.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.