Britney kedden a Calabasas-i Starbucks-ban járt a testõre kíséretében, amikor egy lelkes jelenlévõ rajongója aláírást szeretett volna kérni tõle, de csalódnia kellett.
Íme, a találkozás részletes leírása:
"Kint ültem ma a Starbucks-nál egy barátommal és Britney egyszer csak felbukkant. Ledöbbentem, mert egyetlen lesifotós vagy bárki más nem volt körülötte. Csak õ és Edan a testõre. Nem én vagyok a legjobb rajongója az utóbbi idõben, de szabályosan ledöbbentem és remegtem, amikor megláttam õt.
Nem futottam oda hozzá, mert nem akartam, hogy úgy reagáljon, mint amikor az egyik rajongója felfutott a színpadra, úgyhogy a helyemen maradtam és azt mondtam neki: 'Britney, én nagy rajongód vagyok és láttak a koncertjeiden, kérlek, csinálhatnánk egy képet?' Azt hittem, hogy ez nagyszerû alkalom volt. Azonban, nagy megdöbbenésemre õ csak nevetett és odament a testõréhez és Edan-nal együtt egy 'Nem kösz'-el leráztak engem.
Amikor kijött elköszöntem tõle 'Bye Britney.' Nem válaszolt semmit. Majd egy lesifotós elõtermett a semmibõl és úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzá és én is lefényképezem. Britney felnézett, aztán visszaindult az autójához. Végül visszaküldette a testõrével a Starbucks-ját egy kis cukorkáért még. Elõtte pedig még leejtette a földre a Marlboro cigijét elõttem és Edan kapta fel."
Britney nem adott autógrammot!
2010. február 26. 13:43
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
Idézet(prézli @ 2010. February 26. - 13:39)
"Kicsit"... de azért bunkó volt vele Britney...
hát ja. van az a szép mondás, hogy aki k****nak áll, ne csodálkozzon h meg akarják b*****i. szorri
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: