Starity

Jennifer Lopez karrierje hullámvölgyben

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 25. 12:11 #1
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Úgy tûnik Beyonce és Lady Gaga lesöpri a zenei piacról Jennifer Lopezt. A Sony legalábbis már szakított a popsztárral.

em jelenik meg Jennifer Lopez új albuma, miután az énekesnõ, aki karrierje nagy részét a Sonynál töltötte, otthagyja a stúdiót - idézi a Deadline Hollywood Daily magazint a Kultúrpart. A válás egyik oka lehet, hogy lejárt a szerzõdés, és nem hosszabbítottak, de más források szerint a lemezkiadó szabadult meg a népszerûségét vesztett latin popénekesnõtõl.

Jennifer Lopez új albuma, a Love?, áprilisban jött volna ki, és a Louboutins címû számot már tavaly novembertõl játszották a rádiók. Többen állítják, hogy a lemez azért került parkolópályára, mert a dal megbukott, csak a 13. helyig jutott a U.S. Hot Dance Club Songs toplistáján.
A producerek nem látják, ki az énekesnõ célközönsége, korábban a fiatal lányok hallgatták, de nekik már ott van Beyonce, Lady Gaga és Rihanna” – nyilatkozta név nélkül egy bennfentes.
Természetesen Jennifer Lopez környezetében mindenki azt a verziót hangoztatja, hogy a válás közös döntés volt, és azt mondják, már tárgyalnak az Island Def Jam nevû kiadóval. Mindenesetre az énekesnõ filmes karrierje is akadozik, április 16-án mutatták volna be a The Back Up Pain címû romantikus vígjátékot, amiben fõszerepet játszik, de a premiert most egy héttel elhalasztották. Korábban úgy volt, hogy a film januárban debütál.
2010. február 26. 19:07 #2
Niki89
Niki89
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 68
Csatolások: 30
Azonosító: 59926
én szeretem Jennifert és a Louboutins is jó. rohog.gif
2010. február 26. 20:09 #3
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Én is nagy rajongója vagyok, bár mint színésznõ, jobban szeretem. smileeee.gif
2010. február 27. 14:04 #4
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet(Lindsay019 @ 2010. February 26. - 21:09)
Én is nagy rajongója vagyok, bár mint színésznõ, jobban szeretem.  smileeee.gif

Nem tudom, nekem Jennifer elsõsorban énekesõ, nem pedig színésznõ. Lássuk be: azon a téren a tehetsége szerintem kissé kérdéses. Komolyabb szerepekben még nem nagyon láthattuk...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!