A Girls Aloud énekesnõje és Ashley Cole, a Chelsea angol válogatott balhátvédjének házassága nem élte túl a futballista sokadik hûtlenségét.
A 26 éves énekesnõ, aki a The X Factor címû tehetségkutató tévémûsor zsûrijének egyik tagja, kedden közleményben kérte a médiát, hogy tartsák tiszteletben magánéletét "ezen nehéz idõszak alatt".
A brit lapokban már jó ideje spekuláltak a házaspár szakításáról, miután egy hétvégi újság kiteregette a Chelsea játékosának nõügyeit.
A balhátvédre máskülönben is rájár a rúd: alig két hete bokáját törte, és úgy tûnik, ebben a bajnoki szezonban már nem léphet pályára.
Négy éve megtartott esküvõjük óta Cole-ék voltak a szigetország egyik leghíresebb celebpárja, lesifotósok hada követte minden mozdulatukat.
Cheryl Cole a Girls Aloud popcsapattal futott be, mielõtt szólókarrierbe fogott volna.
Huszonkilenc esztendõs férje az Arsenal védõjeként kezdte pályafutását, és 2006-ban pártolt át a rivális Chelsea-hez. Válogatott játékosként több mint hetvenszer képviselte országa színeit.
Elválik futballista férjétõl Cheryl Cole!
2010. február 24. 17:39
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
akkor ujra tweedy ...
2010. február 24. 23:38
|
|
Lilluscsodalány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.24. Hozzászólás: 1212 Csatolások: 2621 Azonosító: 27836 offline
|
Én "örülök" neki. Jobb ha most túl lesz rajta, mintha még X ideig szenvedne, mert újra megcsalják. 
Persze a legjobb az lenne, ha nem kellene ilyen híreket olvasni, mert minden rendben lenne náluk.
Persze a legjobb az lenne, ha nem kellene ilyen híreket olvasni, mert minden rendben lenne náluk.
2010. február 25. 07:31
Idézet(Lillus @ 2010. February 24. - 23:38)
Én "örülök" neki. Jobb ha most túl lesz rajta, mintha még X ideig szenvedne, mert újra megcsalják. 
egyetértek
2010. február 25. 14:49
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Idézet(Lillus @ 2010. February 24. - 23:38)
dettó
2010. február 25. 15:44
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Ha lehet ilyet írni, akkor én is örülök neki. Cheryl szerintem már túl sokat is szenvedett Ashley miatt, az a pasi egyszerûen képtelen volt megbecsülni õt. Sajnálom, hogy így sikerült a házasságuk és remélem Cheryl hamar összekapja magát.
2010. február 26. 19:21
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Idézet(dr hakapeszi @ 2010. February 24. - 17:39)
akkor ujra tweedy ...
szerintem megtartja Cole nevet, az a Cheryl is nagyon paszól, és igazából szólóénekesként mindeni Cheryl Cole néven ismerte meg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: