Starity

Britney Spears gets coffee and water from a Starbucks in LA

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 24. 17:07 #1
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Már megint eléggé lepukkadtnak tûnik mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: dreamgirl, MegaLadyGaga
2010. február 24. 23:16 #2
- törölt felhasználó -    
Nem nézhet mindig úgy ki, mintha egy rendezvényre menne. Egy csomó ember járkál így az utcán, mégsem szólják meg, csak azért, mert nem hipi-szupi cuccokban csillog-villog este, fáradtan még nem lepukkadt. Szerintem.
2 felhasználónak tetszik: bestiak, bajer
2010. február 25. 23:35 #3
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
Idézet(QueenB @ 2010. February 24. - 23:16)
Nem nézhet mindig úgy ki, mintha egy rendezvényre menne. Egy csomó ember járkál így az utcán, mégsem szólják meg, csak azért, mert nem hipi-szupi cuccokban csillog-villog este, fáradtan még nem lepukkadt. Szerintem.

Hát érdekes én akármilyen állapotomban vagyok, igy sose megyek ki az utcára, sõt még itthon se nézek ki igy pedig nem is sminkelek olyankor smileeee.gif Meg ahogy én látni szoktam az embereket az utcán, csak a nagyon igénytelen csövi kategóriás emberek néznek ki igy és egy britney spears nem ebbe a kategóriába tartozik még ha szeretné is. smileeee.gif pl ha nem lenne az a barnás smink a szemén amitöl ugy néz ki mint akinek bevertek, meg az a piros rúzs se meg az a lekopott körömlakk, sokkal szebb lenne az összkép.
2010. február 25. 23:45 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet(dreamgirl @ 2010. February 25. - 23:35)
Hát érdekes én akármilyen állapotomban vagyok, igy sose megyek ki az utcára, sõt még itthon se nézek ki igy pedig nem is sminkelek olyankor smileeee.gif Meg ahogy én látni szoktam az embereket az utcán, csak a nagyon igénytelen csövi kategóriás emberek néznek ki igy és egy britney spears nem ebbe a kategóriába tartozik még ha szeretné is.  smileeee.gif  pl ha nem lenne az a barnás smink a szemén amitöl ugy néz ki mint akinek bevertek, meg az a piros rúzs se meg az a lekopott körömlakk, sokkal szebb lenne az összkép.

Jó, ebben igazad van, én sem mennék így ki az utcára soha. unsure.gif
2010. február 26. 15:27 #5
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Szerintem egyáltalán nem lepukkant.Attól mert egy pár rossz évet tudhat maga mögött nem kell minden egyes éppen nem jól megválogatott ruhadarabért leszólni.Minden sztár tud furcsa öltözékben flangálni.De tegyük hozzá ha más Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,vagy éppen Paris Hilton menne így el este kávézni egyet egy gyorsbüfébe az milyen trendi lenne egybõl. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: bajer
2010. február 26. 17:43 #6
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(bestiak @ 2010. February 26. - 16:27)
Szerintem egyáltalán nem lepukkant.Attól mert egy pár rossz évet tudhat maga mögött nem kell minden egyes éppen nem jól megválogatott ruhadarabért leszólni.Minden sztár tud furcsa öltözékben flangálni.De tegyük hozzá ha más Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,vagy éppen Paris Hilton menne így el este kávézni egyet egy gyorsbüfébe az milyen trendi lenne egybõl. dry.gif

Nem a ruhájával van baj, hanem azzal, hogy elég ápolatlan ezeken a képeken és ez tény... akiket meg példaként felsoroltál, egyik sem lépne ki soha ápolatlanul az utcára.. smileeee.gif persze az is lehet, hogy fáradt, de tényleg nem néz ki túl csábosan...
2010. április 19. 15:38 #7
Berni_1989
Berni_1989
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 80435
tenyleg,a ruhajaval szerintem nincs gond,de a feje meg a kormei...durva sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok