Britney Spears gets coffee and water from a Starbucks in LA
2010. február 24. 23:16
Nem nézhet mindig úgy ki, mintha egy rendezvényre menne. Egy csomó ember járkál így az utcán, mégsem szólják meg, csak azért, mert nem hipi-szupi cuccokban csillog-villog este, fáradtan még nem lepukkadt. Szerintem.
2010. február 25. 23:35
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Idézet(QueenB @ 2010. February 24. - 23:16)
Nem nézhet mindig úgy ki, mintha egy rendezvényre menne. Egy csomó ember járkál így az utcán, mégsem szólják meg, csak azért, mert nem hipi-szupi cuccokban csillog-villog este, fáradtan még nem lepukkadt. Szerintem.
Hát érdekes én akármilyen állapotomban vagyok, igy sose megyek ki az utcára, sõt még itthon se nézek ki igy pedig nem is sminkelek olyankor
2010. február 25. 23:45
Idézet(dreamgirl @ 2010. February 25. - 23:35)
Hát érdekes én akármilyen állapotomban vagyok, igy sose megyek ki az utcára, sõt még itthon se nézek ki igy pedig nem is sminkelek olyankor
Meg ahogy én látni szoktam az embereket az utcán, csak a nagyon igénytelen csövi kategóriás emberek néznek ki igy és egy britney spears nem ebbe a kategóriába tartozik még ha szeretné is.
pl ha nem lenne az a barnás smink a szemén amitöl ugy néz ki mint akinek bevertek, meg az a piros rúzs se meg az a lekopott körömlakk, sokkal szebb lenne az összkép.
Jó, ebben igazad van, én sem mennék így ki az utcára soha.
2010. február 26. 15:27
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Szerintem egyáltalán nem lepukkant.Attól mert egy pár rossz évet tudhat maga mögött nem kell minden egyes éppen nem jól megválogatott ruhadarabért leszólni.Minden sztár tud furcsa öltözékben flangálni.De tegyük hozzá ha más Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,vagy éppen Paris Hilton menne így el este kávézni egyet egy gyorsbüfébe az milyen trendi lenne egybõl.
1 felhasználónak tetszik:
bajer
2010. február 26. 17:43
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(bestiak @ 2010. February 26. - 16:27)
Szerintem egyáltalán nem lepukkant.Attól mert egy pár rossz évet tudhat maga mögött nem kell minden egyes éppen nem jól megválogatott ruhadarabért leszólni.Minden sztár tud furcsa öltözékben flangálni.De tegyük hozzá ha más Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,vagy éppen Paris Hilton menne így el este kávézni egyet egy gyorsbüfébe az milyen trendi lenne egybõl. 
Nem a ruhájával van baj, hanem azzal, hogy elég ápolatlan ezeken a képeken és ez tény... akiket meg példaként felsoroltál, egyik sem lépne ki soha ápolatlanul az utcára..
2010. április 19. 15:38
|
|
Berni_1989új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 80435 offline
|
tenyleg,a ruhajaval szerintem nincs gond,de a feje meg a kormei...durva
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.