Három alkalommal volt már elvonón kokain és alkohol függõsége miatt a Lindsay, de eddig nem sikerült leszoknia.
Elõször ismerte el Lindsay Lohan, hogy szenvedélye majdnem az életébe került. A híresség évek óta próbál megszabadulni kokain, alkohol és nyugtató függõségétõl, most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki.
A színésznõ három éve került nehéz helyzetbe, amikor a zenei, színészi karrierjének gyors sikerét nem sikerült feldolgoznia, és a kokainban látta a megoldást gondjaira. Lindsay az utolsó pillanatban kapott észbe, amikor fürdõszobájában összeesett, és arra eszmélt, hogy zuhog a fejére a víz. "Hirtelen nem tudtam, hol vagyok, nagyon megijedtem, akár meg is halhattam volna." – mondta a színésznõ.
Lindsay Lohan majdnem meghalt
2010. február 24. 11:14
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
...most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki...
biztos vagyok benne hogy lesz még elvonon,
még csak 23éves de minimum egy tizesel öregebnek tünik.
ez párnapos kép róla:
My Webpage
ez párnapos kép róla:
My Webpage
2010. február 24. 11:16
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Niki89 @ 2010. February 24. - 11:14)
...most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki...
ez párnapos kép róla:
My Webpage
ez párnapos kép róla:
My Webpage
Ezen még nem is olyan vészes. Ok, hogy idõsebbnek tûnik, de ez manapság szinte minden fiatal hollywoodi színésznõrõl elmondható. A sok smink, az éjszakai élet stb. nem tesz jót a szervezetnek...
Egyébkétn azzal egyet kell értenem, hogy Lindsay nem úszta meg az elvonókat, és vár még rá néhány, hacsak valami csoda folytán nem kap végre TELJESEN észbe!
2010. február 24. 11:48
Bírom az ilyet. Kínjában már nem tud mit kezdeni a pénzével.
2010. február 24. 13:40
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Dirthy @ 2010. February 24. - 11:48)
Bírom az ilyet. Kínjában már nem tud mit kezdeni a pénzével.
Kábé. Nikinek igaza van, mert tuti, hogy lesz még elvonón! (Végén Britney-t is túlszárnyalja, vagy már meg is tette. Nem csodálkoznék, ha leborotválná a fejét.) Viszont véleményem szerint nem tûnik idõsebbnek koránál. Lehet, hogy csak én látom így.
2010. február 24. 17:50
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet
eddig nem sikerült leszoknia.
Vajon miért?
Idézet
A híresség évek óta próbál megszabadulni kokain, alkohol és nyugtató függõségétõl, most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki.
Na persze, arra én befizetnék
2010. február 24. 18:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ha nem járt volna mindig partizni, bulizni, most nem itt tartana. Pedig szépen indult a karrierje, de most csak a botrányairól lehet csak hallani. Elõbb-utóbb meg az sem fog senkit érdekelni. Szomorú
2010. február 24. 19:02
Lehet partizni meg bulizni kokó meg súlyos mennyiségû pia nélkül is, csak ezek szerint õ nem tudta/ja, hol a határ...
2010. február 24. 21:04
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Érdekesnek tartom, hogy Britney-t akkor, amikor leborotválta a fejét meg hasonlók, mindenki utálta, most meg mindenki szereti.
De hát ilyen a világ, ilyenek az emberek...
1 felhasználónak tetszik:
bajer
2010. február 26. 19:14
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2010. February 24. - 21:04)
Érdekesnek tartom, hogy Britney-t akkor, amikor leborotválta a fejét meg hasonlók, mindenki utálta, most meg mindenki szereti.
azt nem mondanám hogy mindenki utálta inkább mindenki féltete hogy nehogy más vagy saját magára veszélyesre forduljon a dolog.
Lindsay is ha legközelebb több bogyot veszbe...vagy vagdosa magát, honan tudjuk mikor tesz magában vissza nem fordítható dolgot.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.