Starity

Pretty Little Liars / Hazug Csajok Társasága (2010-2017)

94 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 03. 11:03 #1601
- törölt felhasználó -    
Na ki mit gondol az új részről? Szerintem jó volt, bár válaszok helyett még több kérdést kaptunk rolleyes.gif biggrin.gif
2015. június 03. 13:52 #1602
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Végre sikerült megnéznem a legújabb és egyben évadnyitó részt. Én személy szerint nagyon imádtam. biggrin.gif Szerintem ez volt az eddigi legjobb évadnyitó epizód. Innentől spoileresen fogom folytatni. Már az első hét percben feltűnik egy hosszú,szőke hajú lány akiről mint az epizód végén kiderül, nem más mint Sarah Harvey. Sokan erre az interneten azt írták, hogy agymosáson esett át és Sarah-nak hiszi magát, holott Ő igazából Bethany. biggrin.gif Szerintem is inkább Bethany a lány, de nem tudom..biggrin.gif Remélem választ kapunk rá mihamarabb. Az epizód tényleg eléggé félelmetes és (nekem) nyomasztó volt. De nagyon imádtam. Főleg, az Ezra & Caleb & Alison csapatot. thumbsup.gif A rendőrségből pedig Charles szó szerint viccet csinált. rohog.gif Mondjuk az is tükrözi, hogy milyen gyatra a Rosewoodi Rendőrség, hogy civil emberek (Caleb & Ezra & Alison) képesek voltak "hamarabb" megtalálni a lányokat. Jason ahwww.. iszonyat helyes volt ebben a részben, pedig csak kb. 30 másodpercre mutatták. Charles-ról remélem még sokat fogunk megtudni, az pedig, hogy Andrew-t gyanúsítják nem meglepő. Amilyen furán viselkedett.. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz. Leginkább arra, hogy mi történt a lányokkal a szobájukban? Biztos, hogy valami megrázó dolog.. sorry.gif Sajnáltam is őket.. én biztos nem bírtam volna ki amiket ők. Monával is amit Charles csinált.. egyszerűen kegyetlen és embertelen. Kedvenc részem az volt, amikor felgyújtották a babaházat. thumbsup.gif Imádtam. Egy szóval: I-M-Á-D-T-A-M! Várom a jövő hetet. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: kurrek, adriienn96, SmileyZ, KataCullen, Blackheart.com
2015. június 04. 09:49 #1603
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (blackcoffee @ 2015.06.03. 13:52)
Végre sikerült megnéznem a legújabb és egyben évadnyitó részt. Én személy szerint nagyon imádtam.  biggrin.gif Szerintem ez volt az eddigi legjobb évadnyitó epizód. Innentől spoileresen fogom folytatni. Már az első hét percben feltűnik egy hosszú,szőke hajú lány akiről mint az epizód végén kiderül, nem más mint Sarah Harvey. Sokan erre az interneten azt írták, hogy agymosáson esett át és Sarah-nak hiszi magát, holott Ő igazából Bethany. biggrin.gif Szerintem is inkább Bethany a lány, de nem tudom..biggrin.gif Remélem választ kapunk rá mihamarabb. Az epizód tényleg eléggé félelmetes és (nekem) nyomasztó volt. De nagyon imádtam. Főleg, az Ezra & Caleb & Alison csapatot.  thumbsup.gif A rendőrségből pedig Charles szó szerint viccet csinált.  rohog.gif Mondjuk az is tükrözi, hogy milyen gyatra a Rosewoodi Rendőrség, hogy civil emberek (Caleb & Ezra & Alison) képesek voltak "hamarabb" megtalálni a lányokat. Jason ahwww.. iszonyat helyes volt ebben a részben, pedig csak kb. 30 másodpercre mutatták. Charles-ról remélem még sokat fogunk megtudni, az pedig, hogy Andrew-t gyanúsítják nem meglepő. Amilyen furán viselkedett.. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz. Leginkább arra, hogy mi történt a lányokkal a szobájukban? Biztos, hogy valami megrázó dolog..  sorry.gif Sajnáltam is őket.. én biztos nem bírtam volna ki amiket ők. Monával is amit Charles csinált.. egyszerűen kegyetlen és embertelen. Kedvenc részem az volt, amikor felgyújtották a babaházat.  thumbsup.gif Imádtam. Egy szóval: I-M-Á-D-T-A-M! Várom a jövő hetet.  beer.gif

Spoileres!!!
Tökéletes megfogalmaztad az én érzelmeimet is. beer.gif
Amikor a lányok bementek a szobájukba én is megrémültem,elképzelni nem tudom mit csináltak velük amiért így sikítottak..-A az utóbbi időben nagyon durva volt,kezdünk átmenni horrorba,ez már brutális. blush.gif Tetszik nekem így is a sorozat,csak azért már nagyon durva amit ezekkel a lányokkal művel. blush.gif Mona is szegény...miket kellett neki átélnie. sad.gif Hanna-t sajnáltam még nagyon az anyukája miatt. blush.gif
A végén a szőke csaj meg...hát először nagyon nem tudtam kicsoda ő,de még most vagyok benne biztos,ami nem is meglepő,mert ennél a sorozatnál aztán semmit nem tudni. blush.gif
Kíváncsi vagyok a folytatásra,hogy mi fog történni,erre az Andrew dologra meg főleg..Neki is köze lenne ehhez?A memóriámmal valami gond van,mert nem emlékszem miért is őt gyanúsítják. think.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, adriienn96, blackcoffee, Blackheart.com
2015. június 04. 14:00 #1604
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
spoiler

bennem is rengeteg kérdés fogalmazódott meg. Amire valószínűleg a részek folyamán kapunk választ.
Első: mi a fene történt Ariával? Miért lett rövidebb a haja és miért került bele vörös melír? (Régen ilyen volt a haja, de akkor hosszú volt.) A sikítások után történhetett szerintem.
Kettő: 3-4 hét után miért viselkedtek úgy ahogy? Alig mertek egymásra nézni, de beszélni sem akartak róla.
három: Andrew levele / naplója is nagyon érdekes. Miért írt olyasmit? (Szerintem ő benne van az A teamben, nem ő A. )
Négy: Mona 3-4 hét alatt végig a lyukban volt?
Öt: ezek szerint az eltűnt lány Sarah végig ott raboskodott Charlesszal. Már akkor is, amikor azt hitték, hogy Ali meghalt. Gondoljatok bele, hány évet töltött ott. Ki tudja mit történt szerencsétlennel. unsure.gif

Arra kíváncsi leszek milyen szomorú történetet találnak ki Charlesnak. mert hát állítólag nagyon szomorú lesz, mindenki sajnálni fogja. na arra befizetnék. legyen bármilyen szomorú, az ilyen tetteit semmi sem magyarázza. Hogy így kínozzon embereket évekig. mad.gif

A kövi rész trailere tetszett, kíváncsian várom a folytatást. biggrin.gif Ja és néhány kép amiről fentebb írtam.

szerk.: bocsi a sötét képekért. Fogalmam sincs miért lettek ilyenek. Mikor néztem az epizódot sokkal világosabb volt, de a lényeg azt hiszem látszódik. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, adriienn96, blackcoffee, LeerdammerGirl
2015. június 04. 20:57 #1605
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
6x02 - "Songs of Innocence" stills (HQ)
13 felhasználónak tetszik: standoffan, nightfever, kurrek, SmileyZ, blackcoffee, funny18, adriienn96, Bessie, LeerdammerGirl, lucymharding, idone, duffi, Andika66
2015. június 04. 20:59 #1606
benyaw93
benyaw93
6x03 - "Songs of Experience" stills (HQ)
12 felhasználónak tetszik: nightfever, kurrek, SmileyZ, blackcoffee, funny18, adriienn96, Bessie, LeerdammerGirl, lucymharding, idone, duffi, Andika66
2015. június 06. 05:57 #1607
benyaw93
benyaw93
6x04 - "Don't Look Now" stills (HQ)
10 felhasználónak tetszik: nightfever, LeerdammerGirl, lucymharding, funny18, adriienn96, idone, duffi, kurrek, SmileyZ, Andika66
2015. június 06. 12:14 #1608
- törölt felhasználó -    
Imádtam, bár eddig nem a válaszok nyarának tűnik biggrin.gif SPOILER!Számomra nem tiszta ezt a Babaházas kép, bár elméletileg a 6x02ben visszatekintenek majd az 'emlékekre a Babaházból'. Én -A személyére már nagyon kíváncsi vagyok, kétlem, hogy Andrew lenne. Most szerintem rá akarják tenni a figyelmet, maximum csak az A Team egyik tagja.
2015. június 06. 15:12 #1609
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Az egész nem tiszta. A lányokat akkor kezdte el zaklatni A, vagyis Mona, amikor Ali meghalt (azt hitték). De Mona tudta hogy nem így van. Ő tudta, hogy a lányok a barátnőik, és benne voltak mindenben, amit Ali csinált. Nem nagyon szóltak ellene. El hiszem hogy innen eredt Mona ellenszenve, de a levélben is úgy írta le Andrew mintha minden a lányok hibája lett volna, nem Alié. Csakhogy Charles Ali halála után akcióba lépett, mint tudjuk. elrabolta Saraht. De miért? Akkor tudta meg hogy ő a tesója? Miért nem kereste hamarabb? Miért folytatta A / Mona hadjáratát? Fura hogy ennyire a csajok ellen vannak. Jó, nem szentek, de ahogy a részeket elnéztem annyira nem rosszak, hogy ezt érdemeljék.
De vissza a babaházba. Mi ez a nagy figyelem a babákra és a babaházra? valami nincs rendben nála, hisz felnőtt ember nem babázik. Az évad eleje óta mindig beleszövik a babákat is. Itt Charles gyerekkorára utalnak? Valami okból megmaradt gyerek szinten? Ezért titkolták el hogy Charles egy DiLaurentis?
A babaházban meg miért akart annyi Ali hasonmást? Végén már 3 Alink volt. rohog.gif Az igazi, Sarah és Mona. biggrin.gif nem piskóta azért. De ezt mindet megszervezni több észre utal, mint amire a babaházas dolog miatt gondolok. think.gif
A csajokat meg miért rabolta el? Nem tudom, fura az egész. De majd meglátjuk egyszer mi lesz az egészből. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: benyaw93, kurrek, SmileyZ
2015. június 10. 20:41 #1610
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Fent van már a 6x02 epizód is. smileeee.gif Nem tudom kibírni a jövő hétig a következő epizódig, mert minden epizód után egyre több kérdés vetődik fel bennem. Spoiler!
Most, hogy derültek ki dolgok abból, mi történt a lányokkal a Babaházban, így már meg tudom érteni, miért tudnak nehezen egymás szemébe nézni.
Sarah, aki több mint 2 évig raboskodott Charles-nál, nem tudom beilleszteni a képbe. Volt már róla szó korábban, hogy Alisonnal kb begyidőben tűnt el, de hogy jön ő a képbe? Miért akarta őt Charles? Amúgy szerintem ő nem az, akinek mondja magát. És az, hogy elmenekült az epizód végén otthonról, csak megerősíti a gyanúmat.
Andrew-ról meg az a véleményem, hogy max tagja az A teamnek, de semmiképp se ő A.
Ha már A-ról van szó, engem meglepett, hogy férfi. Sőt még mindig furcsállom. Főleg a babák iránti mániája érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt vele, hogy ennyire a lányok megszállottja lett. És ez a Dilaurentis dolog is érdekes. Alison apja szerintem nem mondott igazat Alinek. Meg ugye Jasonnek volt egy ikertesója, aki meghalt, de mi van, ha mégsem?!
2015. június 11. 02:20 #1611
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Testalkat alapján szerintem pasi, és nem csak egy felvett név a Charles. Egyébként lehet hogy nem is az ikertesója Jasonnek, hanem csak simán a testvére. És valamikor régen együtt volt Jason, Charles és a pici baba Alison. Nem is tudom, de szerintem nem féltesója Alisonnak. Nem úgy mint Spencer.
Az várható volt hogy nem egyszerű kínzásokat alkalmazott a lányokon. Mona nem hülye, mikor mégis bementek a lányok hozzá majdnem egy tökéletes hasonmást kaptak a személyében. Eszénél volt, de tudta hogy játszani kell. Mona sem 1-2 hétig volt bent, Sarah meg még tovább. Amikor bement a 4 barátnő, őket egymással kínoztatta. Akár 3 hétig voltak lent, akár tovább, megtörte őket. Látszott. És a mostani rész is bebizonyította.
Egyébként szerintem amit elmondott Hanna az anyjának, az a jéghegy csúcsa. Durvább vagy másabb volt ám szerintem az a kínzás, vagy az a játék, amikről beszélt.
(Nemcsak félnek a lányok, de szerintem szégyenlik is magukat. Még egymás mellett is. )
Gondolom először Saraht akarta Charles Ali hasonmásának, de valami miatt később Mona kellett neki. Ez az indok érdekes lesz, ebben biztos vagyok. Azt pedig én is mondtam már korábban, hogy szerintem sem egyenlő Andrew és Charles.
Miközben néztem a részt, eszembe jutott, hogy Toby új társa lehet hogy Charles, de aztán eszembe jutott, hogy Charles fehér bőrű, az a rendőr pasika meg nem.
Fura, hogy most nem lehetett látni Monát. Amúgy biggrin.gif Sarah pedig tuti érdekes dolgokat mondott Emnek, nem véletlenül hívták egymást, és az a kérdés sem lehetett véletlen, hogy szerintük Andrew volt az elrablójuk? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. június 12. 13:30 #1612
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (Bessie @ 2015.06.11. 02:20)
Testalkat alapján szerintem pasi, és nem csak egy felvett név a Charles. Egyébként lehet hogy nem is az ikertesója Jasonnek, hanem csak simán a testvére. És valamikor régen együtt volt Jason, Charles és a pici baba Alison. Nem is tudom, de szerintem nem féltesója Alisonnak. Nem úgy mint Spencer. 
Az várható volt hogy nem egyszerű kínzásokat alkalmazott a lányokon. Mona nem hülye, mikor mégis bementek a lányok hozzá majdnem egy tökéletes hasonmást kaptak a személyében. Eszénél volt, de tudta hogy játszani kell. Mona sem 1-2 hétig volt bent, Sarah meg még tovább. Amikor bement a 4 barátnő, őket egymással kínoztatta. Akár 3 hétig voltak lent, akár tovább, megtörte őket. Látszott. És a mostani rész is bebizonyította. 
Egyébként szerintem amit elmondott Hanna az anyjának, az a jéghegy csúcsa. Durvább vagy másabb volt ám szerintem az a kínzás, vagy az a játék, amikről beszélt. 
(Nemcsak félnek a lányok, de szerintem szégyenlik is magukat. Még egymás mellett is. )
Gondolom először Saraht akarta Charles Ali hasonmásának, de valami miatt később Mona kellett neki. Ez az indok érdekes lesz, ebben biztos vagyok. Azt pedig én is mondtam már korábban, hogy szerintem sem egyenlő Andrew és Charles. 
Miközben néztem a részt, eszembe jutott, hogy Toby új társa lehet hogy Charles, de aztán eszembe jutott, hogy Charles fehér bőrű, az a rendőr pasika meg nem.
Fura, hogy most nem lehetett látni Monát. Amúgy  biggrin.gif Sarah pedig tuti érdekes dolgokat mondott Emnek, nem véletlenül hívták egymást, és az a kérdés sem lehetett véletlen, hogy szerintük Andrew volt az elrablójuk?  unsure.gif

Én is kezdek arra gondolni,hogy Charles és Jason nem is ikrek.Pedig jó lett volna,mert Jason elég helyes pasi,egy dupla belőle sosem árt. rolleyes.gif
Volt esze Charles-nak,hogy egymással kínoztatta a lányokat,nem csoda,hogy Hanna a szemükbe sem akart nézni,megértem amiért annyira ki volt akadva és gyűlölte a szobáját és Caleb milyen édes volt már végig vele.Imádom azt a srácot. heart.gif Viszont azt nem értettem meg miért volt olyan kemény Ashley-vel.Tudom sok minden keresztülmentek,belegondolni is rossz miket mehettek keresztül,de nem csak ők szenvedtek hanem a szeretteik is és most örülniük kellene,hogy végre együtt lehetnek,mégis úgy tűnt mintha egyedül Aria örülne teljesen az anyukája társaságának. blush.gif
Szerintem a rendőr pasi lesz az aki miatt Ali megváltozik,legalábbis azt írták valahol,hogy jön majd valaki aki előhozza Ali jobbik énjét,szerintem az ő lesz. blush.gif
Andrew meg...nem tudom,én valamiért úgy érzem,hogy tuti nem ő volt.Szerintem csak beakarják mártani,de valamiért úgy érzem ártatlan.Aztán ki tudja,szerintem megint lemaradtam valamiről. rohog.gif De ebben a sorozatban könnyen elhitetik bárkiről,hogy ő A vagy az egyik segítője. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, adriienn96
2015. június 12. 13:34 #1613
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Idézet (SmileyZ @ 2015.06.12. 13:30)
Én is kezdek arra gondolni,hogy Charles és Jason nem is ikrek.Pedig jó lett volna,mert Jason elég helyes pasi,egy dupla belőle sosem árt.  rolleyes.gif 
Volt esze Charles-nak,hogy egymással kínoztatta a lányokat,nem csoda,hogy Hanna a szemükbe sem akart nézni,megértem amiért annyira ki volt akadva és gyűlölte a szobáját és Caleb milyen édes volt már végig vele.Imádom azt a srácot. heart.gif Viszont azt nem értettem meg miért volt olyan kemény Ashley-vel.Tudom sok minden keresztülmentek,belegondolni is rossz miket mehettek keresztül,de nem csak ők szenvedtek hanem a szeretteik is és most örülniük kellene,hogy végre együtt lehetnek,mégis úgy tűnt mintha egyedül Aria örülne teljesen az anyukája társaságának.  blush.gif 
Szerintem a rendőr pasi lesz az aki miatt Ali megváltozik,legalábbis azt írták valahol,hogy jön majd valaki aki előhozza Ali jobbik énjét,szerintem az ő lesz.  blush.gif 
Andrew meg...nem tudom,én valamiért úgy érzem,hogy tuti nem ő volt.Szerintem csak beakarják mártani,de valamiért úgy érzem ártatlan.Aztán ki tudja,szerintem megint lemaradtam valamiről.  rohog.gif De ebben a sorozatban könnyen elhitetik bárkiről,hogy ő A vagy az egyik segítője.  blush.gif

Hát ez a PLL, itt bármi megtörténhet!
2015. június 12. 13:39 #1614
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (Domi05 @ 2015.06.12. 13:34)
Hát ez a PLL, itt bármi megtörténhet!

Az biztos,a Lost óta nem láttam ilyen érdekes sorozatot,de ezt a jó értelemben mondom. blush.gif Kíváncsi leszek mik fognak itt történni és a leginkább azt az időbeli ugrást várom,szerintem az nagyon izgalmas lesz. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, adriienn96, LeerdammerGirl
2015. június 17. 21:10 #1615
- törölt felhasználó -    
6x03 "Songs of Experience"
Nekem az új rész nagyon tetszett, egyáltalán nem volt lapos, eddig ez a legjobb rész a 6. évadból, jobban tetszett mint az évadpremier.
Spoiler
Én szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy nem Andrew -A. Szerintem most csak rá akarják keríteni a szót. Ebben a részben két dolog is meggyőzött még erről: Sara már két éve lent volt, és -A-nek akkor is ott kellett lennie, habár most így belegondolva, lehet valaki más, az A team egyik tagja volt lent. Viszont valaki ott volt Emily szobájában, aki felhívta a lányokat, és akkor Andrew még nem volt szabadlábon. Sarára rátérve: olvastam valahol, hogy lehet, hogy ő Bethany. Nekem nagyon furcsa az, hogy a szüleiről semmit sem tudunk. Olvastam már rengeteg teóriát, és eddig engem egy Wrenes győzött meg, most arra vagyok rákoncentrálva. A következő részt főként azért várom, hogy megtudjak többet Charlesról, mivel Alison apja pár infót kiad Jasonnek és Alinek.
Most hallottam, hogy a félévadzáró (augusztus 2.) után 2016 januárjáig (!!!) kell várnunk az új részekre, és az ünnepi epizódok is elmaradnak sajnos, pedig én azokat minden évben vártam sad.gif

1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. június 17. 21:20 #1616
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2015.06.11. 02:20)
Fura, hogy most nem lehetett látni Monát. Amúgy  biggrin.gif Sarah pedig tuti érdekes dolgokat mondott Emnek, nem véletlenül hívták egymást, és az a kérdés sem lehetett véletlen, hogy szerintük Andrew volt az elrablójuk?  unsure.gif

Én is gondoltam Lorenzora, mint Charles de a bőrszín kiszírta a szemem biggrin.gif Nagyon kíváncsi vagyok rá, elvileg a 6x04ben jobban megismerjük őt.
2015. június 17. 23:14 #1617
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Izgalmas epizód volt. De nem hiszem el, hogy megint képesek voltak a legégetőbb válasszal váratni minket. biggrin.gif Az tiszta, hogy teljesen sokkolta a DiLaurentis tesókat, és Charlie kintről végignézte. Amúgy nem fura, hogy soha senki nem veszi észre, hogy figyelik? Tobynak amúgy jogos volt az észrevétele, hogy Ali mennyire megbízható? Hisz miután feltámadt a hamvaiból, akkor se nagyon változtatott a stílusán. Most meg hipp-hopp új Alisont látunk? huh.gif
Szerintetek Mona és anyukája valóban azért ment el, hogy távol legyen Rosewoodtól, és kipihenjék az utóbbi idők borzalmait? Kíváncsi vagyok, vajon Mona mennyire változott meg a bent töltött idők után. Nekem úgy tűnt, a harci kedve a régi, akármennyire játszotta el azt, hogy belement Charles játékába. Hisz akkor nem volt választása.
Fura lány ez a Sara. unsure.gif habár ezen nincs mit csodálkozni.
Én már készülök lélekben, hogy hamarosan láthatjuk azt a bizonyos több éves ugrást. biggrin.gif

Oké. Azt hiszem nem véletlenül tette ki ezt a PLL hivatalos Youtube csatornája. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: recklessbitch, kurrek, KataCullen, LeerdammerGirl
2015. június 18. 18:46 #1618
benyaw93
benyaw93
6x05 - "She's No Angel" stills (HQ)
12 felhasználónak tetszik: standoffan, nightfever, lucymharding, funny18, adriienn96, Bessie, duffi, kurrek, Andika66, KataCullen, SmileyZ, LeerdammerGirl
2015. június 25. 18:38 #1619
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Végre ma megtudtam nézni. biggrin.gif

Sejtettem, hogy Charles bátyó zakkant volt, csakis ez lehetett az ok a viselkedésre. Mondjuk ez a halál dolog meglepett, persze lehet hogy ez sem igazi, mint ahogy anno Ali halála sem volt az. De persze az is lehet, hogy valaki más áll bosszút Charlie nevében. Eskü rögtön Bethany Young jutott eszembe. És mi van ha ő Sarah? unsure.gif Igaz akkor is pasinak tűnt a testalkata, amikor a "babaházban" volt a lányokkal. Calebet sajnálom, viszont megértem Hannát is, tényleg nyomulósnak tűnhetett a szemében. Éééés végre kiderült Aria miért is lett rövid hajú biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, LeerdammerGirl, adriienn96
2015. június 26. 15:19 #1620
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Én azt nem értem , hogy ha Charles meghalt, akkor ki a franc „A"? Mert minden bizonnyal tényleg meghalt. De akkor mégis mi értelme volt az egész Charleses dolgonak? blink.gif
94 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!