Azt viszont örömmel láttam a 2x12. promójában, hogy Dr. Sullivan életben van, nem halt meg... Jah és azt amúgy észrevettétek, hogy félévadonként valamelyik lány életveszélybe kerül? Egy éve ilyenkor a nyári félévadzáróban Hanna, az évadzáróban tavasszal Spencer, most pedig Emily fog rázósabb szituba keveredni a promóból ítélve. Mondjuk az is igaz, hogy az utóbbi időban "A" főleg őt zaklatta. Már csak Aria hiányzik a sorból. Ő meg majd a 2. évad fináléjában kerül életveszélybe? Eléggé úgy tűnik.
"A"-n is sokat agyalok mostanában, hogy vajon ki lehet. Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy "A" egy olyan ember, akit nem is ismerünk, hanem mondjuk Jenna&Garrett bérelte fel, vagy valami ilyesmi...
Bocsánat a hosszadalmas eszmefuttatásért, de ezeket le kellett írnom valahova, mert ez a sok PLL-en való gondolkodás felemészti lassan az agysejtjeimet.
Amúgy akkor most lesz egy halloween-i epizód november körül? Mert úgy tudom, 25 részes a 2. évad és most nyáron ugye lement 12, meg januártól még 12, és akkor egy még hiányzik. Azt "félúton" adják le?

5 felhasználónak tetszik: