SCORECARD REVIEW MOVIE AWARDS
A 'The Twilight Saga: New Moon'-ja sok kategóriában vezetett a The Scorecard Review Awards-on - de kizárták!
Ebben az évben 8-adik alkalommal rendezték meg a The Scorecard Review movie awards-ot, és a 'The Twilight Saga: New Moon' és a szereplõk sok-sok kategóriában voltak jelölve.
A 'New Moon' jelölték a "Legjobb kasszasiker," "Legjobb zene," "Legjobb akcióhõs" ("Jacob Black" és "Edward Cullen"), "Legjobb befejezés," "Legjobb speciális effektus," és a "Legjobb adaptált forgatókönyv."
Robert Pattinson (aka Edward Cullen) 'New Moon'-os, 'Van egy feltételem,' és 'aztán mindörökké', 'Hozzámjönnél Bella?' végzõdését jelölték az "Év idézetének."
Kristen Stewart-ot (aka Bella Swan) a 'New Moon'-ért és az 'Adventureland'-ért jelölték az "Év színésznõje" díjra és Michael Sheen-t (aka Aro) jelölték az 'Év színésze' díjra.
A szavazás egy ideig simán ment, majd jött a frissítés...Uugyanis tegnap déltuán a 'New Moon'-t és a szereplõket levették a jelöltek listájáról. És miért is???
Jeff Bayer, a Scorecard vezetõje azzal indokolta a döntését, hogy túl sok Twilighter szavazott a kedvenceire, és egyértelmû volt a kategóriák állása, és más filmeknek nem volt esélyük. Ezért, hogy a többi filmes rajongó kedvence érvényesülhessen, kivették a 'New Moon'-t...
Kizárták a New Moont Scorecard Review Movie Awards-ról
2010. február 18. 10:46
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Idézet(Macaroth @ 2010. February 17. - 19:50)
ez nem semmi...hát ezt megszívták

Ezt meg... de szerintem igazságosak voltak, bár nem kellett volna az összesbõl kizárni.
2010. február 18. 10:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Kicsit megértem a döntésüket. Az bántotta a rendezõk (vagy nem tudom kik) szemét, hogy ennyien szeretik a Twilight saga-t? Kicsit diszkriminációnak tartom.
Ha egy másik filmnek (mondjuk Avatar) nagy a sikere és rajongótábora azt is kizárják?
Vagy csak abból van elegük, hogy a csapból is õk folynak? De ha így van, nem így kellett volna reagálni.
Vagy csak abból van elegük, hogy a csapból is õk folynak? De ha így van, nem így kellett volna reagálni.
2010. február 18. 11:11
Ez szerintem full bunkóság, nem vagyok egy nagy Twilight fan, de ez milyen dolog már? Csak mert sokan szeretik és sok szavazatot kapott? Ugyan már...
2010. február 18. 11:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Egyébként nem hiszem, hogy nem sejtették, hogy a twilight fanok nem fognak beindulni! Kevesebb kategóriába kellett volna jelölni, nem lett volna ez, és más filmeknek is lenne esélye!
2010. február 18. 19:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. February 18. - 11:11)
Ez szerintem full bunkóság, nem vagyok egy nagy Twilight fan, de ez milyen dolog már? Csak mert sokan szeretik és sok szavazatot kapott? Ugyan már... 
Egyetértek. Ha sokan szeretik, akkor egye fene, fõleg ha közönségdíj...
2010. február 18. 19:34
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Ha szavazásra bocsátanak egy díjat akkor számoljanak azzal hogy az adott jelölt fanjai beindulnak. Persze valamilyen szinten érthetõ de akkor is, ne hívják közönség díjnak ha nem hagyák hogy a szavazok döntsenek.
2010. február 18. 20:16
|
Kata<3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 120579 offline
|
Hát..szerintem szemétség volt tölük...
de nem az a lényege h arra szavazzunk akit szeretünk?? akkor ez mst kissé igazságtalan...szerintem...
oké nem azt mondom h jaj ne már..oké 1-2böl kitörölik oké de az összesböl????
ez igy nem fair...
ha ennyien szeretik akkor miert ne nyerhetettt vna...
de a döntést már meghozták sajnos,szoval majd megnyernek mást!!! reméljük
de nem az a lényege h arra szavazzunk akit szeretünk?? akkor ez mst kissé igazságtalan...szerintem...
oké nem azt mondom h jaj ne már..oké 1-2böl kitörölik oké de az összesböl????
ez igy nem fair...
ha ennyien szeretik akkor miert ne nyerhetettt vna...
de a döntést már meghozták sajnos,szoval majd megnyernek mást!!! reméljük
2010. február 18. 20:20
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Szerintem igazságtalan volt hogy kizárták õket!!!Számítaniuk kellet volna a rengeteg rajongóra!!!Akkor ezentúl minden filmet ki fognak zárni ha ugyan ez lesz vagy mi????
Pl:Az Avat-árral is ugyan ez lesz mert most ez a film is rengeteg mindenkinek bejött!!!!
Pl:Az Avat-árral is ugyan ez lesz mert most ez a film is rengeteg mindenkinek bejött!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: