Torna előtt meg vajon egy felest ivott?
Kate Beckinsale - Torna Után /22x/
2005. december 11. 01:32
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 online
|
Idézet(ml123 @ 2005, December 10. - 23:50)
Torna előtt meg vajon egy felest ivott?
Valszeg elvégezte a reggeli wellness programot: kávé,konyak,cigi...kávé,konyak,cigi...
Kétlem, hogy abban a cipőben, ami rajta van bonyolultabb mozgásokra is képes lenne.
2005. december 11. 06:40
|
|
Lipcseivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.31. Hozzászólás: 202 Csatolások: 24 Azonosító: 7989 offline
|
Idézet(speed @ 2005, December 11. - 02:44)
De szar verdájuk van! 
ha így belemegyünk az autós témába, akkor ez a minimum 7 éves E36-os BMW hozzájuk képest tényleg szar
2005. december 11. 08:12
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, December 11. - 01:32)
Valszeg elvégezte a reggeli wellness programot: kávé,konyak,cigi...kávé,konyak,cigi...

Kétlem, hogy abban a cipőben, ami rajta van bonyolultabb mozgásokra is képes lenne.

Látom fél kettőig tanultál...
2005. december 11. 19:27
Too bad she smokes... but she's so so hot! If she stopped smoking, I would date her.
2005. december 12. 15:54
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Birom a csajt, de azért ezt kicist szánalmasnak tartom. Vagy nem is, mert azt hiszem nem azért tornázik hogy egészséges legyen, hanem hogy megtartsa az alakját. Viszont ha tényleg csak azért csinálja, mert ez a trendi, meg hú de egészségesen élek mert tornázok /aztán utána elszívok egy jól megérdemelt cigit/, azért az gáz egy picit szerintem.
Lehet hogy nem így van, és csak én vagyok túl földhözragadt, de...
Na és persze az elmaradhatatlan
a képekért.
2005. december 12. 21:28
|
|
carmody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.14. Hozzászólás: 610 Csatolások: 54 Azonosító: 2165 offline
|
Szerintem nem gáz ha csak az alakja miatt tornázik. Ez szükséges ahhoz, hogy színészn?ként érvényesüljön. Me' jól kell kinézni.
Egészség meg persze jól jön, de ilyen fiatalon nem hiszem hogy ezzel kell tör?dnie.
Egészség meg persze jól jön, de ilyen fiatalon nem hiszem hogy ezzel kell tör?dnie.
2005. december 12. 21:30
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 online
|
Idézet(carmody @ 2005, December 12. - 21:28)
Szerintem épp hogy fiatalon kéne vele törődnie... később már lehet hogy késő lesz.
2005. december 13. 15:59
Idézet(Devil @ 2005, December 12. - 15:54)
Birom a csajt, de azért ezt kicist szánalmasnak tartom. Vagy nem is, mert azt hiszem nem azért tornázik hogy egészséges legyen, hanem hogy megtartsa az alakját. Viszont ha tényleg csak azért csinálja, mert ez a trendi, meg hú de egészségesen élek mert tornázok /aztán utána elszívok egy jól megérdemelt cigit/, azért az gáz egy picit szerintem.
a képekért.
Nem értek veled egyet... Edzés után velem is megesik, hogy rágyújtok.
(Szerintem összefér a két dolog
2005. december 30. 16:28
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, December 30. - 16:11)
miféle sintérhez jár? ez nem semmi heg. 
Nem bántani a cicámat!
Egyébként úgy tudom voltak régebben gondok a gyomrával.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: