Starity

Penélope Cruz Johnny Deppet választja Von Trier helyett

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 13. 16:41 #1
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795

Bár valószínûleg nem képzelgés volt a tegnapelõtt felröppent hír, hogy Penélope Cruz játssza Lars von Trier Melancholia címû következõ filmjének fõszerepét, most úgy fest, a színésznõ mégsem szerepel a filmben. A Playlist blog azt bogozta ki dán site-okon megjelent nyilatkozatokból, hogy Von Trier és a Melancholia producere, Louise Foldager valóban szerették volna, ha a spanyol színésznõ alakítja a film fõszerepét, azonban nem sikerült megfelelõ idõpontot egyeztetniük vele.

Az is kiderült, hogy melyik film miatt nem tud Von Trierrel dolgozni Cruz: A Karib-tenger kalózai negyedik részében játszhatja el a nõi fõszerepet Johnny Depp oldalán. Bár a színésznõ még nem írta alá a szerzõdést, elég valószínûnek tûnik, hogy a Kilenc-ért begyûjtött Oscar-jelölése után inkább Rob Marshall-lal dolgozna megint, mint a nõgyûlölõ hírében álló dánnal. Cruz figurájáról még csak annyit tudni, hogy egy személyben lesz Sparrow ellenlábasa és partnere, a sztoriról pedig annyit árult el a Hollywood Reporter blogja, hogy az ifjúság forrása körül bonyolódik.

---

Ajj...olyan jó lett volna Almodóvar után egy másik karakteres rendezõ filmjében...
Egyelõre nem tudom elképzelni a Karibban blush.gif
2010. február 14. 10:24 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Szerintem meg tökéletesen passzolna hozzá egy ilyen szerep, remélem, tényleg igaz a hír. smileeee.gif
2010. február 14. 11:07 #3
- törölt felhasználó -    
Én is Johnny Deppet választanám... blush.gif wub.gif laugh.gif By the way jó lenne ha tényleg szerepelne benne, szerintem tehetséges, illene hozzá. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!