A volt playmate állítólag 25 kilót hízott, ebbõl tizenegyet adott le a szülés után nyolc héttel, és máris az OK! magazin kamerái elé állt.
Csupán nyolc héttel azután, hogy 4,22 kilós gyermekét császármetszéssel [1] világra hozta, fürdõruhában pózolt Hugh Hefner egykori nyuszija, Kendra Wilkinson az amerikai OK! magazinnak. Saját bevallása szerint 11 kilót adott le nyolc hét alatt: "Idegölõ volt a nyolc hét, mire végre belefértem a bikinibe" – nyilatkozta a nehézsorsú anyuka.
A dolog több sebbõl is vérzik, elõször is saját bevallása szerint az egykori playmate közel 25 kilót szedett fel a terhessége alatt, amibõl még ha le is jön az említett 11, akkor is legalább egy kis feleslegnek kéne rajta lennie, ám elnézve a képet, ezt sehol nem lehet felfedezni.
Kendra Wilkinson fürdõruhában pózol nyolchetes csemetéjével
2010. február 12. 14:51
Idézet(AFCgirl @ 2010. February 12. - 14:46)
[size=7]
A dolog több sebbõl is vérzik, elõször is saját bevallása szerint az egykori playmate közel 25 kilót szedett fel a terhessége alatt, amibõl még ha le is jön az említett 11, akkor is legalább egy kis feleslegnek kéne rajta lennie, ám elnézve a képet, ezt sehol nem lehet felfedezni.
hála a photoshop-nak
2010. február 12. 17:54
jó nagy babát szült.
Ki az apa?
Ha tényleg így fest, és nem PS, az nem gond, de szomorú, hogy sokan presztízs-kérdést -és pénzt- csinálnak abból hogy ki tud mennyit, és hamarabb lefogyni. -.-
hát ez lenne a legelsõ egy anyának??
Ki az apa?
Ha tényleg így fest, és nem PS, az nem gond, de szomorú, hogy sokan presztízs-kérdést -és pénzt- csinálnak abból hogy ki tud mennyit, és hamarabb lefogyni. -.-
2010. február 12. 21:03
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Idézet(Dirthy @ 2010. February 12. - 17:54)
jó nagy babát szült.
Ki az apa?
Ki az apa?
Sajnos a sztároknál már igen
2010. február 12. 21:11
Nem tudom, de nekem az a gyerek nagyon nem tetszik. Úgy értem egész helyes pofija van, de nagyon nagy!
Unokahúgom most lesz pár nap múlva három hónapos, rendesen fejlõdik, de õ sincs ekkora, pedig idõsebb..
Kendra meg nem tudom hogy fest, de ez tuti photoshop
Kendra meg nem tudom hogy fest, de ez tuti photoshop
2010. február 12. 23:43
|
|
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline
|
Egyértelmû a Photoshop, de szerintem nem nagyon faragtak le belõle. Az arca kerekebb, a karja és a csípõje is kicsit vastagabb mint volt, de nincs ezzel semmi gond. 
Nem tudom hány anya mászkál ilyen testtel 8 hét után, mert ez sem kis teljesítmény, ha tényleg 25 kilót hízott.
Mindenesetre én sem értem miért kell állandóan ezzel foglalkozni... :/
Nem tudom hány anya mászkál ilyen testtel 8 hét után, mert ez sem kis teljesítmény, ha tényleg 25 kilót hízott.
Mindenesetre én sem értem miért kell állandóan ezzel foglalkozni... :/
2010. február 13. 02:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mert Hollywood "tökéletes emberek otthona" - aki kilóg onnan valamiért, azt megszólják.
Címlapokon gyakran csámcsognak azon, hogy valaki meghízott - akkor lehet, hogy ráakasztják a terhes jelzõt - vagy ha épp fogyott, akkor azt mondják anorexiás vagy bulímiás
Nem bírnám ki ha folyton koplalnom kéne, vagy alig ehetnék valamit ...
Na de ez már offtopic.
Sorry
Címlapokon gyakran csámcsognak azon, hogy valaki meghízott - akkor lehet, hogy ráakasztják a terhes jelzõt - vagy ha épp fogyott, akkor azt mondják anorexiás vagy bulímiás
Nem bírnám ki ha folyton koplalnom kéne, vagy alig ehetnék valamit ...
Na de ez már offtopic.
2010. február 13. 05:02
Idézet(Bessie @ 2010. February 13. - 02:24)
Mert Hollywood "tökéletes emberek otthona" - aki kilóg onnan valamiért, azt megszólják.
csámcsogjanak csak, egyszer mindenki úgyis a föld alatt végzi. (PR szempontból annál jobb) Na de Hollywoodban sem lehet ezt le.... ? Istenem, állapotos volt. Meghízott. Ez a természet rendje-módja. Ha ezt megszólja az tehet pár szivességet, nem kell mindenkinek megfelelni. Ha meg erre képtelen, nem kell szülni
2010. február 13. 09:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Dirthy @ 2010. February 13. - 05:02)
csámcsogjanak csak, egyszer mindenki úgyis a föld alatt végzi. (PR szempontból annál jobb) Na de Hollywoodban sem lehet ezt le.... ? Istenem, állapotos volt. Meghízott. Ez a természet rendje-módja. Ha ezt megszólja az tehet pár szivességet, nem kell mindenkinek megfelelni. Ha meg erre képtelen, nem kell szülni 
Én ezzel teljesen egyet értek! Ott azonban a tökéletességet elvárják. De ki az? Mindenkinek vannak rossz pillanatai. A mi rossz pillanataink azonban nem virítanak a címlapokon - szerencsére
Ott már túlzásba viszik a sztárimádatot ...
2010. február 13. 19:59
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Kendra férje Hank Baskett
ha megengetek egy képet, ez Február 5i, pont látszik a külömbség.
a baba most 8-9. hetes, gondolom a képek nem párnapal a megjelenés elõtt készültek, tehát a képeken olyan 5-6 hetes lehet. igen nagy baba
ha megengetek egy képet, ez Február 5i, pont látszik a külömbség.
a baba most 8-9. hetes, gondolom a képek nem párnapal a megjelenés elõtt készültek, tehát a képeken olyan 5-6 hetes lehet. igen nagy baba
2010. február 13. 21:01
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
a férjét nézegetve, nem csodálom, h ekkora a béjbi 
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: