Lesz Kill Bill három, ez biztos. Mérget vehetünk arra is, hogy Quentin Tarantino rendezi, ezt õ maga mondta, szóval ez is tuti.
Ami momentán bizonytalan, hogy kit kell majd legyilkolni a folytatásban, tekintve, hogy Bill a második rész vége, vagyis 2004 óta halott. A jó ízlés határain megtartva, pedig nem mennék bele abba, hogy egy szerencsétlen baleset folytán tavaly maga David Carradine is elhunyt.
Na mármost, akkor szükség van ugyebár egy újabb fõgonoszra, erre a szerepre, pedig úgy tûnik Dary Hannah a legfõbb esélyes, akit az eddigi részekben Elle Driverként ismerhettünk meg.
A színésznõ megerõsítette karaktere visszatérését, annak ellenére, hogy Elle megvakult. Hannah hangsúlyozta, mivel nem láttuk meghalni, biztos, hogy részt vesz a 2014-re várható moziban, hiszen nem õ lenne az elsõ vak szamuráj a filmtörténelmben.
Tarantino elképzelése szerint a folytatásban a második rész után 10 évvel járnánk. A Menyasszony, Uma Thurman visszatér, s a történetben 10 év kell ahhoz, hogy anya és lánya végre normális életet tudjon élni.
Daryl Hannah lehet a Kill Bill fõgonosza
2010. február 06. 00:21
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. February 6. - 00:09)
Lesz Kill Bill három, ez biztos. Mérget vehetünk arra is, hogy Quentin Tarantino rendezi, ezt õ maga mondta, szóval ez is tuti.
Ami momentán bizonytalan, hogy kit kell majd legyilkolni a folytatásban, tekintve, hogy Bill a második rész vége, vagyis 2004 óta halott. A jó ízlés határain megtartva, pedig nem mennék bele abba, hogy egy szerencsétlen baleset folytán tavaly maga David Carradine is elhunyt.
És egyébként is meghalt a történetben, tehát maximum a visszaemlékezésekben jelenhetett meg volna szerencsétlen David bácsi.
Örülök Hannah-nak, de remélem, azért beszáll még pár emberke (mondjuk Waltz, Rothék, Madsen, Rourke stb...
2010. február 06. 00:37
ááá VAN ISTEN!!! 
Én még régebbrõl úgy tudom hogy a "kis" Niky lenne a bosszúálló, de ez váratlanul ért hogy ennyire gondolkodik már a folytatáson !!! Meg felmerült itt mindenféle anime mint episode3, neem szabad...
A szereposztásról annyit, hogy kedvenc színészeim közül legalább az egyik kapjon teret, azaz Rourke, Madsen, Roth, Benicio del Toro vagy Brad legyen benne! Akkor én már elégedett leszek.
(bár õt nehezen tudom elképzelni ebben a projektben)
Amúgy Quentin régen Kevin Costnert akarta Bill szerepére, de akkor õ nem vállalta mint ahogy Madsen sem a Ponyvaregény Vincentjét (rá is cseszett
)
Tehát õ sem kizárt.
Hajrá, a kedvenc movie-m, egy film ami az igazságról és a megváltásról szól, operai jellegû "párviadalokkal". Az anyaság himnusza.
Én még régebbrõl úgy tudom hogy a "kis" Niky lenne a bosszúálló, de ez váratlanul ért hogy ennyire gondolkodik már a folytatáson !!! Meg felmerült itt mindenféle anime mint episode3, neem szabad...
A szereposztásról annyit, hogy kedvenc színészeim közül legalább az egyik kapjon teret, azaz Rourke, Madsen, Roth, Benicio del Toro vagy Brad legyen benne! Akkor én már elégedett leszek.
Amúgy Quentin régen Kevin Costnert akarta Bill szerepére, de akkor õ nem vállalta mint ahogy Madsen sem a Ponyvaregény Vincentjét (rá is cseszett
Tehát õ sem kizárt.
Hajrá, a kedvenc movie-m, egy film ami az igazságról és a megváltásról szól, operai jellegû "párviadalokkal". Az anyaság himnusza.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: