Starity

Johnny Depp filmet csinál Keith Richardsról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 03. 14:19 #1
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Johnny Depp filmet csinál Keith Richardsról

Johnny Depp közismerten a Rolling Stones gitárosáról, Keith Richardsról mintázta Jack Sparrow figuráját A Karib-tenger kalózai-filmekben, és a harmadik részben Richards fel is tûnt Sparrow apjának szerepében. Deppet annyira lenyûgözi Richards személyisége, hogy a Playlist blog információi szerint azonnal elkezdi a munkát saját Rolling Stones-dokumentumfilmjén, amely elsõsorban Richardsra fókuszál majd. Nyilatkozata szerint "a vágóm már rágja is át magát a sok kilométernyi archív felvételen. Nagyon meg vagyok hatva, hogy Keith belement, hogy a kamerám elé álljon".

Deppnek nem ez lesz az elsõ rendezõi próbálkozása: 1997-ben mutatták be A halál ára (The Brave) címû filmjét, amiben egy szegény indiánt játszott, aki 50 000 dollárért belemegy, hogy megöljék egy snuff film kedvéért. A film olyan gyengén sikerült, hogy országos szinten be se mutatták az Egyesült Államokban, és úgy tûnik, Depp is önkritikát gyakorolt munkájával kapcsolatban, mert most azt mondja, hogy "már bölcsebb vagyok, és elég idõ eltelt ahhoz, hogy ismét próbálkozhassak a rendezéssel".

nekem is Keith Richards a kedvenc gitárosom Hendrix után! sok sikert hozzá! thumbsup.gif
2010. február 03. 14:45 #2
- törölt felhasználó -    
w00t.gif király!!!! köszi az infot!
2010. február 03. 16:15 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Hm, majd meg kéne nézni azt az indiános filmjét, annyira nem lehetett rossz, akik megnézték, nagyon jókat mondanak róla, legalábbis egy részük. Cannes-ban is jelölték egy díjra Deppet érte, tehát nem kéne ennyire fikáznia a "cikkírónak".
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!