Hogyan töltenéd életed utolsó napját?
2014. szeptember 28. 14:01
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Lehet, hogy hülyén hangzik de én elkezdeném várni. Egy nap ilyen szempontból nagyon kevés idő, fel se tudnám fogni, hogy utána vége lesz. 'Az utolsó nap' első óráiban gondolkodnék, hogy mi lehet a halál után, és ha már úgy is meghalok mielőbb szeretném tudni. Szerintem csak az utolsó percekben kapna el az az érzés, hogy mindent elveszítek.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 28. 17:38
Valószínűleg bevallanám a haveromnak az igazat a kapcsolatunkkal kapcsolatis érzéseimről. És annyi csokit ennék,amennyit el sem lehet képzelni.
2014. december 13. 13:23
Elmondanám minden ismerősömnek, hogy mit gondolok róluk valójában.
2014. december 13. 13:24
mindenkiről elmondanám a véleményemet.meg csinálnám a bakancslistámat
2014. december 13. 13:31
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
A családommal és a barátaimmal tölteném. Dögire zabálnám magámat McChicken-nel, teleinnám magamat narancslével, és elmondanám minden embernek, hogy mit érzek, mit gondolok a viselkedésükről. Találkoznék Kelly-vel, Laurennel, Emily-vel, Andrew-al, Norman-nel és mindegyi kedvenc sztárommal. Utoljára ennék csokis csigát.
2014. december 14. 21:44
A családommal és a barátimal töltenném.Nem akarnám látni hogy sírnak miattan hogy már az utolsó napom van inkább azt akarnám látni azon a napon hogy boldogok hogy idáig is velök lehettem volna és hogy békében elbúcsúzak
2014. december 21. 16:58
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Necces dolog ez. Mert mi van, ha az embernek azt mondják, hogy van hátra egy hónapod. Te úgy éled ezt a hónapot, ahogy más körülmények között nem élnéd, aztán vársz a halálra. Az meg nem jön . És kiderül, hogy a leletét összekeverték valakiével, és neki semmi baja? Az nagy gázos...
(ez vagyok én... kombinálok és agyalok... erre jutottam xD)
De azon kívül, hogy valóraváltanám az álmaimat (konkrétan kettőt), mindenképpen elmondanám az embereknek, akiket utálok, hogy mennyire gyűlölöm őket. Elmondanám a fiúnak, aki tetszik, az érzéseim. rendbehoznék egy rég elveszett barátságot...Nagy tervek.
(ez vagyok én... kombinálok és agyalok... erre jutottam xD)
De azon kívül, hogy valóraváltanám az álmaimat (konkrétan kettőt), mindenképpen elmondanám az embereknek, akiket utálok, hogy mennyire gyűlölöm őket. Elmondanám a fiúnak, aki tetszik, az érzéseim. rendbehoznék egy rég elveszett barátságot...Nagy tervek.
2014. december 26. 11:33
Egyértelműen azokkal tölteném akiket szeretek és megpróbálnék mindent megcsinálni amit valaha is akartam.
2014. december 26. 11:42
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Én mindig igyekszem jó hangulatban elválni az emberektől, mert ki tudja, látom-e őket még az életben. De ha tudnám, hogy eljött az utolsó nap, a családommal tölteném nagyrészt, meg a barátaimmal. Pluszban még megkeresnék egy bizonyos valakit, először jól felpofoznám (mert máskor nem merném megtenni), aztán megölelném (mert azért imádom is). Nem mondanám el neki, hogy mi van, mert nem akarnám, hogy szomorúan váljunk el, de biztos értékelné mindkét gesztust.
2014. december 26. 11:43
Szerintem....elgondolkoznék olyan dolgokon amin nem szoktam túl gyakran.Olvasgatnék...de legfőképpen egyedül,magányban lennék.Idill lenne...legalábbis nekem.Nagy valószínűséggel még írnék egy levelet a családomnak amibe letaglalom,hkgy milyen érzéseim voltak/vannak feléjük.Aztán...várnám a halált.Ennyi!
2014. december 26. 11:55
A családomtól és a barátaimtól elbúcsúznék és elmennék egy olyan helyre ahol senki sincsen, minden csendes és nyugalmas vagy nagy valószínűség szerint elmennék Új-Zélandra és Hobbitonban halnék meg (ne nézzetek hülyének)
2014. december 26. 19:56
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
bevallanám a titkos szerelmemnek,hogy mindig is oda-vissza voltam érte, végül pedig kiderülne,hogy ő is és akkor boldogan élnénk egy napot...
viccet félretéve, felkeresném az összes rokonom(még akivel nem is beszélek) és mindenkitől elköszönnék. Végül pedig leküzdeném minden félelmem s repülőre ülnék, és meg sem állnék New Yorkig.
viccet félretéve, felkeresném az összes rokonom(még akivel nem is beszélek) és mindenkitől elköszönnék. Végül pedig leküzdeném minden félelmem s repülőre ülnék, és meg sem állnék New Yorkig.
2015. január 04. 11:56
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Valószínűleg paranoiásan, egyedül, bezárkózva egy pánikszobába.
2015. január 04. 18:15
Hát mivel ez lenne az utolsó nap az összes pénzemből vennénk repülőjegyeket és elutaznék Kelli Berglundhoz és megpróbálnák találkozni az összes Lab rats szereplővel valamint megpróbálnám kideríteni hogy a PLL-ből ki lett volna A.
Utána elmondanám az összes ismerősömnek mit gondolok róluk valójában (jó nagy botrány lenne) és teleenném magam mindenféle kajával, csokival, édességgel. Az utolsó percekben családi körbe lennék.
vagy: megpróbálnék megoldást találni arra hogy lehetne megakadályozni a világ végét.
Utána elmondanám az összes ismerősömnek mit gondolok róluk valójában (jó nagy botrány lenne) és teleenném magam mindenféle kajával, csokival, édességgel. Az utolsó percekben családi körbe lennék.
vagy: megpróbálnék megoldást találni arra hogy lehetne megakadályozni a világ végét.
1 felhasználónak tetszik:
sg1992
2015. március 07. 20:53
Az ágyon feküdnék és várnám hogy eljöjjön,ls lehet hogy valami vallásos könyvet is olvasnék(Biblia,Korán vagy valami ilyesmi)
2015. április 08. 17:54
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Igazából, a legeslegjobb az lenne, ha nem külföldön halnék meg, - a hulla hazaszállítása a családnak necces, így is mennyi egy temetés
-. Tehát a kertben szeretnék, a garázs tetején, ami a magtározóra néz. Jaaah, hogy hogyan tölteném? Ha aznap halnék meg, gondolom betegségben, akkor egész nap azzal szenvednék, hogy segítsenek felmenni a tetőre - mert haldokolva igen nehezen menne egyedül. És jobban belegondolva, ha beteg vagy, a szomszédba átmenni kész szenvedés, nem még hogy utazni ide-oda.. De szerintem jah, nekem így telne, igen fantáziátlan, de próbáltam reális maradni..
De, ha tényleg kreativitásdúst akartok: a Wrestlemania főmeccsei után - amin természetesen ott voltam-, miközben fotózkodom az X-men stábjával, és JustVidman énekelne rólam, úgy halnék meg, a repülőn visszafele, és a pilóta annyira megijedne, hogy zuhanórepülésbe kapcsolna, és a másik száz ember velem együtt halna meg. Ha halott vagy nincs bűntudatod, és nekem akkor már hó't mindegy, hogy hány család szakadt szét miattam.
De, ha tényleg kreativitásdúst akartok: a Wrestlemania főmeccsei után - amin természetesen ott voltam-, miközben fotózkodom az X-men stábjával, és JustVidman énekelne rólam, úgy halnék meg, a repülőn visszafele, és a pilóta annyira megijedne, hogy zuhanórepülésbe kapcsolna, és a másik száz ember velem együtt halna meg. Ha halott vagy nincs bűntudatod, és nekem akkor már hó't mindegy, hogy hány család szakadt szét miattam.
2015. április 08. 20:10
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
2015. április 08. 20:19
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Csak hülyülök!
Nem beszélnék senkivel, bezárkóznék a szobámba és depressziósan In th end-et hallgatnék és azt ismételgetném, hogy nem félek a haláltól, nem félek a haláltól...
Valószínűleg akkor születnének a legbölcsebb, magvasabb gondolataim és igen, várnám, beletörődnék.
Az utolsó percben meg imádkoznék mint állat és arra gondolnék
milyen temetésem lenne.
Megbeszélném a szüleimmel hogy mindenképp az Overture szóljon!
Aztán örök álomba sírnám magam.
Nem beszélnék senkivel, bezárkóznék a szobámba és depressziósan In th end-et hallgatnék és azt ismételgetném, hogy nem félek a haláltól, nem félek a haláltól...
Valószínűleg akkor születnének a legbölcsebb, magvasabb gondolataim és igen, várnám, beletörődnék.
Az utolsó percben meg imádkoznék mint állat és arra gondolnék
milyen temetésem lenne.
Megbeszélném a szüleimmel hogy mindenképp az Overture szóljon!
Aztán örök álomba sírnám magam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.