Starity

Hogyan töltenéd életed utolsó napját?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 28. 14:01 #81
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Lehet, hogy hülyén hangzik de én elkezdeném várni. Egy nap ilyen szempontból nagyon kevés idő, fel se tudnám fogni, hogy utána vége lesz. 'Az utolsó nap' első óráiban gondolkodnék, hogy mi lehet a halál után, és ha már úgy is meghalok mielőbb szeretném tudni. Szerintem csak az utolsó percekben kapna el az az érzés, hogy mindent elveszítek.
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. szeptember 28. 17:38 #82
- törölt felhasználó -    
Valószínűleg bevallanám a haveromnak az igazat a kapcsolatunkkal kapcsolatis érzéseimről. És annyi csokit ennék,amennyit el sem lehet képzelni.
2014. december 13. 13:23 #83
- törölt felhasználó -    
Elmondanám minden ismerősömnek, hogy mit gondolok róluk valójában.
2014. december 13. 13:24 #84
- törölt felhasználó -    
mindenkiről elmondanám a véleményemet.meg csinálnám a bakancslistámat rohog.gif
2014. december 13. 13:31 #85
Heidi98
Heidi98

Státusz'15, jan 6: Kelly Clarkson a nap sztárja # Norman Reedus's birthday. ♥
Hozzászólás: 779
Csatolások: 31
Azonosító: 236244
A családommal és a barátaimmal tölteném. Dögire zabálnám magámat McChicken-nel, teleinnám magamat narancslével, és elmondanám minden embernek, hogy mit érzek, mit gondolok a viselkedésükről. Találkoznék Kelly-vel, Laurennel, Emily-vel, Andrew-al, Norman-nel és mindegyi kedvenc sztárommal. Utoljára ennék csokis csigát. wub.gif
2014. december 14. 21:44 #86
- törölt felhasználó -    
A családommal és a barátimal töltenném.Nem akarnám látni hogy sírnak miattan hogy már az utolsó napom van inkább azt akarnám látni azon a napon hogy boldogok hogy idáig is velök lehettem volna és hogy békében elbúcsúzak smileeee.gif
2014. december 21. 16:58 #87
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Necces dolog ez. Mert mi van, ha az embernek azt mondják, hogy van hátra egy hónapod. Te úgy éled ezt a hónapot, ahogy más körülmények között nem élnéd, aztán vársz a halálra. Az meg nem jön . És kiderül, hogy a leletét összekeverték valakiével, és neki semmi baja? Az nagy gázos...

(ez vagyok én... kombinálok és agyalok... erre jutottam xD)

De azon kívül, hogy valóraváltanám az álmaimat (konkrétan kettőt), mindenképpen elmondanám az embereknek, akiket utálok, hogy mennyire gyűlölöm őket. Elmondanám a fiúnak, aki tetszik, az érzéseim. rendbehoznék egy rég elveszett barátságot...Nagy tervek. biggrin.gif
2014. december 26. 11:33 #88
- törölt felhasználó -    
Egyértelműen azokkal tölteném akiket szeretek és megpróbálnék mindent megcsinálni amit valaha is akartam.
2014. december 26. 11:42 #89
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Csatolások: 0
Azonosító: 223869
Én mindig igyekszem jó hangulatban elválni az emberektől, mert ki tudja, látom-e őket még az életben. De ha tudnám, hogy eljött az utolsó nap, a családommal tölteném nagyrészt, meg a barátaimmal. Pluszban még megkeresnék egy bizonyos valakit, először jól felpofoznám (mert máskor nem merném megtenni), aztán megölelném (mert azért imádom is). Nem mondanám el neki, hogy mi van, mert nem akarnám, hogy szomorúan váljunk el, de biztos értékelné mindkét gesztust. biggrin.gif
2014. december 26. 11:43 #90
- törölt felhasználó -    
Szerintem....elgondolkoznék olyan dolgokon amin nem szoktam túl gyakran.Olvasgatnék...de legfőképpen egyedül,magányban lennék.Idill lenne...legalábbis nekem.Nagy valószínűséggel még írnék egy levelet a családomnak amibe letaglalom,hkgy milyen érzéseim voltak/vannak feléjük.Aztán...várnám a halált.Ennyi!
2014. december 26. 11:55 #91
- törölt felhasználó -    
A családomtól és a barátaimtól elbúcsúznék és elmennék egy olyan helyre ahol senki sincsen, minden csendes és nyugalmas vagy nagy valószínűség szerint elmennék Új-Zélandra és Hobbitonban halnék meg (ne nézzetek hülyének) heart.gif
2014. december 26. 19:56 #92
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
bevallanám a titkos szerelmemnek,hogy mindig is oda-vissza voltam érte, végül pedig kiderülne,hogy ő is és akkor boldogan élnénk egy napot...

viccet félretéve, felkeresném az összes rokonom(még akivel nem is beszélek) és mindenkitől elköszönnék. Végül pedig leküzdeném minden félelmem s repülőre ülnék, és meg sem állnék New Yorkig.
2015. január 04. 11:56 #93
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Valószínűleg paranoiásan, egyedül, bezárkózva egy pánikszobába.
2015. január 04. 18:15 #94
- törölt felhasználó -    
Hát mivel ez lenne az utolsó nap az összes pénzemből vennénk repülőjegyeket és elutaznék Kelli Berglundhoz és megpróbálnák találkozni az összes Lab rats szereplővel valamint megpróbálnám kideríteni hogy a PLL-ből ki lett volna A. biggrin.gif
Utána elmondanám az összes ismerősömnek mit gondolok róluk valójában (jó nagy botrány lenne) és teleenném magam mindenféle kajával, csokival, édességgel. Az utolsó percekben családi körbe lennék.
vagy: megpróbálnék megoldást találni arra hogy lehetne megakadályozni a világ végét.
1 felhasználónak tetszik: sg1992
2015. január 10. 12:15 #95
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Nem akarnám megtudni, hogy mikor halok meg. smileeee.gif
2015. március 07. 20:53 #96
- törölt felhasználó -    
Az ágyon feküdnék és várnám hogy eljöjjön,ls lehet hogy valami vallásos könyvet is olvasnék(Biblia,Korán vagy valami ilyesmi)
2015. április 08. 17:54 #97
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Igazából, a legeslegjobb az lenne, ha nem külföldön halnék meg, - a hulla hazaszállítása a családnak necces, így is mennyi egy temetés dry.gif -. Tehát a kertben szeretnék, a garázs tetején, ami a magtározóra néz. Jaaah, hogy hogyan tölteném? Ha aznap halnék meg, gondolom betegségben, akkor egész nap azzal szenvednék, hogy segítsenek felmenni a tetőre - mert haldokolva igen nehezen menne egyedül. És jobban belegondolva, ha beteg vagy, a szomszédba átmenni kész szenvedés, nem még hogy utazni ide-oda.. De szerintem jah, nekem így telne, igen fantáziátlan, de próbáltam reális maradni..
De, ha tényleg kreativitásdúst akartok: a Wrestlemania főmeccsei után - amin természetesen ott voltam-, miközben fotózkodom az X-men stábjával, és JustVidman énekelne rólam, úgy halnék meg, a repülőn visszafele, és a pilóta annyira megijedne, hogy zuhanórepülésbe kapcsolna, és a másik száz ember velem együtt halna meg. Ha halott vagy nincs bűntudatod, és nekem akkor már hó't mindegy, hogy hány család szakadt szét miattam. pardon.gif
2015. április 08. 20:10 #98
unbroken_reka
unbroken_reka
visszatérő vendég

StátuszSaját magunk démonai vagyunk...
Hozzászólás: 367
Csatolások: 12
Azonosító: 239296
help.gif help.gif help.gif help.gif
2015. április 08. 20:19 #99
unbroken_reka
unbroken_reka
visszatérő vendég

StátuszSaját magunk démonai vagyunk...
Hozzászólás: 367
Csatolások: 12
Azonosító: 239296
Csak hülyülök!
Nem beszélnék senkivel, bezárkóznék a szobámba és depressziósan In th end-et hallgatnék és azt ismételgetném, hogy nem félek a haláltól, nem félek a haláltól...
Valószínűleg akkor születnének a legbölcsebb, magvasabb gondolataim és igen, várnám, beletörődnék.
Az utolsó percben meg imádkoznék mint állat és arra gondolnék
milyen temetésem lenne.
Megbeszélném a szüleimmel hogy mindenképp az Overture szóljon!
Aztán örök álomba sírnám magam. cray.gif cray.gif cray.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!